Şimdi Ara

Yeni 532 kodlu hatlar ve yeni hat ücretleri hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende eski numarama benzer bir no buldum benim için güzel. Yakında alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Sadece gözüme hoş gözüküyor 532 o kadar. Ayrı bir şöyle güvenli böyle güvensiz vs. Değil.
    Turkcell sitesinde 1-2 tane bulmuşluğum var ancak hat ücretleri ile ayda 10 tl fazla ödemem gerekiyor yaklaşık.

Hattı devir almak istesem de 100-150 tl arası fiyat çıkıyor zaten.
    Göze hoş görünme konusunda katılıyorum. Kalabalık telefon numaraları olan bir listeyi gözümüzün önüne koysunlar, arada 532 alan kodlu olan birkaç tanesi hemen bize göz kırpar gibi olur. Sebebini bilmiyorum.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Tcell in işleridir belki de hocam.
    Yıllardır turkcell çok iyi algısını yaptırabildiler. (bence de iyi ama abartıldı sanırım)
    532 numarasını da algısını yaptırıyorlardır belki de bir şekilde.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Bilen var. Şubelerin satışlarına göre Turkcell onlara 532 ücretsiz numara tanımlar. Bazı bayiler ücretsiz satar hedef yapmak için, bazıları paragözdür ücretli satar.

Bildiğim bayiler var hem ücretli güzel numaralar var. Hem de Turkcell bayiye tanımladığında ücretsiz verebilecekleri türden var.

Ayrıca çok şubeli bayiler diğer şubelerine sorup ellerinde 532 varsa, senin sorduğun şubedeki simkarta tanımlatıp, senin bulunduğun şubelerden açabilirler.

532 li almışken güzel olsun 532 2xx diye başlasın dersen 300 tl'ye bulabilirim

Hat vergileri standarttır ayda 10 tl civarında tarifene yansır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 532 1** lu bi kac numara buldum. Bunlarin espirisi ne ikk cikan hatlar mi bunlar?

• antiwp A kullanıcısına yanıt
    Ben pazartesi günü sabah 9 civarı Turkcell'in internet sitesinden 0532 ile başlayan yeni numara başvurusu yaptım. Aynı Öğlen 12 gibi numaraya ait sim kartı almak için bayiye gittiğimde Telefonuma gelen sms'i göstermeme rağmen 100-150 TL. istediler.

Turkcell internet sitesinden yapılan yeni numara başvurularında "Bayiden alma" seçeneği koymuş.
    almak istediğin 0532 ile başlayan numara daha önce kullanılmış olabilir.

Ben 2017'de Turkcell'in internet sitesinden başvurarak aldığım 0532'li numaranın eski sahibi Ankara'dan biri ve onun borçlarıyla ilgili olarak REDFiNANS isimli varlık şirketinden mesaj gelip duruyor.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    ben de bayiden almayı düşünüyordum ancak 100 tl gibi ücret çıkaracaklarsa hiç seçmeyeyim.
    geri bir daha kurye teslimatını seçemiyor musunuz hocam ?
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Başvuru yaptınız paket faturasız ise bütün ücreti peşin ödeniyor. Faturalı hat alırsanız 12 taksitte alıyorlar bildiğim kadarı ile.
  • antiwp A kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in internet sayfasından faturasız hat başvurusu yapıLaMıyor. Turkcell'in internet sitesini incelersen görürsün.

Dolayısıyla başvuru yaptığım hat faturalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 14 Mart 2020; 8:58:57 >
    Bu durum bence bayinin parasal olarak yamyamLık yapmaya çalışması.

Merkezi yerlerdeki bayilerin böyle yamyamlık yapacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.