Şimdi Ara

Yeni 532 kodlu hatlar ve yeni hat ücretleri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar. Yakin zamanda yeni bir hat almayi düsünüyorum. Hattin 0532 kodlu olmasini istiyorum. Bayiiler artik 0532 numarali hatlar veriyor mu ? Veriyorsa ücretleri ne kadar ?

Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet veriyorlar ama 532 li numaraları platinum paket ile satıyorlar.
  • Turkcell'in kendi sitesinden yeni hat seçeneğine tıklayarak numara seçme ekranında 532li numaralar az da olsa çıkıyor. Aldığın hat faturalı oluyor ve bir hafta içinde teslim ediliyor. Ücreti yaklaşık 110 TL ve 12 taksitte faturana eklenerek ödüyorsun.
  • hepsi toplam 110 tl mi yoksa ekstradan tkü cart curt var mi@antiwp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 2 Mart 2020; 8:20:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Şöyle Göstereyim
    Yeni 532 kodlu hatlar ve yeni hat ücretleri hk.

39 TL nin üzeri Vergiler. 12 Ay sonra Yeni tesis özel iletişim vergisi ve telsiz ruhsat taksiti bitecek. Faturasız alırsan peşin ödüyorsun.

Fotoyu küçültemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiwp -- 2 Mart 2020; 22:23:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • antiwp A kullanıcısına yanıt
    Bunları peşin ödeme gibi bir lüksüm var mı

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in sitesinden bildiğim kadarı ile faturasız hat alınmıyor. Ancak sen beğendiğin numarayı faturalı olarak alıp faturasıza taşırsan bütün bu vergiler + yıl sonuna kadar olan telsiz vergisi + aldığın tarifenin gün bazında ücretinin eklendiği yaklaşık 110-140 TL gibi bir fatura ile bütün bu ücretleri peşin ödeyebilirsin. 90 günün sonunda da farklı bir operatöre taşıyabilirsin.
  • Bu 532 li hatlarin olayi ne neden bu kadar onemli ve pahali

• ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    Bazi şahıslar havalı olduğunu sanıyor

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Türkiye'nin ilk numara bloğu olduğu için evet çekici geliyor banada.
    Yeni hat almam lazım almışken 532 olsun diyorum.

Şu an kullandığım hat başkasının adına. Onu devir almak istesem de rahat 100-120 tl fiyat çıkıyor. Numara da değiştirmek istiyorum. Bunla aradan çıkar işte.

Şu an kullandığım hat başkasının adına. Onu devir almak istesem de rahat 100-120 tl fiyat çıkıyor. Numara da değiştirmek istiyorum. Bunla aradan çıkar işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Bu 532 li hatlarin olayi ne neden bu kadar onemli ve pahali
    Çoğunluk 532 ile arayan tanımadığı kişileri daha dikkate aldığı için, dikkate almadığını söyleyenler de dikkate alıyor.

Bir Türk Telekom sahibinin ifadesi şöyleydi. "Telefona ben bakacak olduğumda eğer 532 değilse açıp da uğraşmıyorum bile. bazen 505'lileri de açıyorum." Adamın bayisi TT ve önceliği 532 deydi.

Bir iş başvurusunda bulunurken nasıl kılık kıyafet önemliyse, bir pazarlamacıyı hırpani bir şekilde görsek, nasıl güvenmezsek, telefonda da numara bir ön yargı yaratıyor.

Ayrıntılara önem veren insanlar kaliteyi seçmesini biliyor ve 532 numarası olan ayrıntıya önem veriyordur o zaman kaliteli iş çıkarır izlenimi de oluşuyor. Gerçek eski 532'liyse de demek ki neredeyse çeyrek asırdır telefon numarasını değiştirmesini gerektirecek bir durum içinde bulunmamış anlamına geliyor.

Yani eski 532'li de yeni 532'li de öncelikli ve önemli. Olayın Turkcell'in kalitesi ve prestijiyle falan alakası çok da önemli değil. İsterse hat taşınmış olsun, 532 'mantalite kalite ve güven' anlamına geliyor. Ha bu durumu istismar edenler yok mu, elbette var. Ama istismar ederse, her defasında yeni bir 532 almak ve bedelini ödemek için masraf yapması gerekir.

• https://forum.donanimhaber.com/532-tutkusu-yine-hortladi-ve-costu--142105913#142259599

Sahibinden.com'da 250 liraya 532 2xx 'li hat veren vardı. Turkcell sitesinden de ısrarla aratınca tek tük denk gelebiliyor.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Sadece gözüme hoş gözüküyor 532 o kadar. Ayrı bir şöyle güvenli böyle güvensiz vs. Değil.
    Turkcell sitesinde 1-2 tane bulmuşluğum var ancak hat ücretleri ile ayda 10 tl fazla ödemem gerekiyor yaklaşık.

Hattı devir almak istesem de 100-150 tl arası fiyat çıkıyor zaten.

• Turkcel sitesinde ara ara bakmanı öneririm geçen sene 532 203 X1 11 gibi güzel numara yakalamıştım. Kullanan temiz biriymiş sanırsam hiç reklam vs sms veya araması gelmedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.