Bildirim
Vodafone Sınırsız Tarifeler 2023 - Yeni Bilgiler ve Fiyatları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Taahhütteki 5G detayı dikkat çekiyor :) Tarifeye geçildiğinde otomatik olarak 5G aboneliği de başlıyormuş. Bana da 399₺'ye tam sınırsız öneriyor.
-
399₺ yine iyiymiş hocam, yakında 479₺’ya Sınırsız Mega olarak önerirler kesin.quote:
Orijinalden alıntı: kadir1003Taahhütteki 5G detayı dikkat çekiyor :) Tarifeye geçildiğinde otomatik olarak 5G aboneliği de başlıyormuş. Bana da 399₺'ye tam sınırsız öneriyor.
5G’nin ayak sesleri demek ki bu tarifeler -
-
Fiyatlar herkese farklı geliyormuş, bana da 5 Mbps sınırsız 329₺ olarak geldi, fiyatlar fena olmuş yalnız.
Ben zorda kalsam yine kabul ederim, limitsiz diye, ama herkesin bu fiyatları kabul edeceğini sanmıyorum.
Ayrıca hotspot olayı belirli bir ücret karşılığın da kaldırılabilse fena olmaz. -
Şu an hotspot ve hız limitsiz kullanıyorum 2. dönem başlayacak yoksa bu önerileri kabul etmezdim çünkü bölgemde vodafone kalitesi oldukça düşük :/ -
Fiyatlara bak be anasının gözü..
-
Turkcell'den bu tarifelere geçemez miyim? Arama sonuçlarında çıkmıyor bu paketler...
-
Faturasız da 1 ay takılarak geçebilirsiniz veya faturalı hatta geçip bir süre kullanıp ya da şikayet var dan talep açarak geçiş yapabilirsiniz. -
Bu teklifler zaman aşımına uğradı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell farklı operatör uyarı sesi kapatma
- vodafone şebeke güçlendirme kodu
- vodafone çalışma şartları
- vodafone freezone" sms ile geçiş
- tahsilatına aracılık edilen hizmetler ne demek
- ağda kayıtlı değil ne demek
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
- mobil imza nasıl alınır
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X