Bildirim
Vodafone Sınırsız Tarifeler 2023 - Yeni Bilgiler ve Fiyatları
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Taahhütteki 5G detayı dikkat çekiyor :) Tarifeye geçildiğinde otomatik olarak 5G aboneliği de başlıyormuş. Bana da 399₺'ye tam sınırsız öneriyor.
-
399₺ yine iyiymiş hocam, yakında 479₺’ya Sınırsız Mega olarak önerirler kesin.quote:
Orijinalden alıntı: kadir1003Taahhütteki 5G detayı dikkat çekiyor :) Tarifeye geçildiğinde otomatik olarak 5G aboneliği de başlıyormuş. Bana da 399₺'ye tam sınırsız öneriyor.
5G’nin ayak sesleri demek ki bu tarifeler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Fiyatlar herkese farklı geliyormuş, bana da 5 Mbps sınırsız 329₺ olarak geldi, fiyatlar fena olmuş yalnız.
Ben zorda kalsam yine kabul ederim, limitsiz diye, ama herkesin bu fiyatları kabul edeceğini sanmıyorum.
Ayrıca hotspot olayı belirli bir ücret karşılığın da kaldırılabilse fena olmaz.
Şu an hotspot ve hız limitsiz kullanıyorum 2. dönem başlayacak yoksa bu önerileri kabul etmezdim çünkü bölgemde vodafone kalitesi oldukça düşük :/
Fiyatlara bak be anasının gözü..
-
Turkcell'den bu tarifelere geçemez miyim? Arama sonuçlarında çıkmıyor bu paketler...
-
Faturasız da 1 ay takılarak geçebilirsiniz veya faturalı hatta geçip bir süre kullanıp ya da şikayet var dan talep açarak geçiş yapabilirsiniz.
Bu teklifler zaman aşımına uğradı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- koşullu arama yönlendirme aktif ne demek
- vodafone mobil ödeme ile alışveriş yapılan siteler
- aradığınız kişi şu anda çağrı kabul etmiyor türk telekom
- sesli mesaj kapatma
- telefonum e-sim desteklemiyor ne yapmalıyım
- ağda kayıtlı değil sorunu
- yanımda premium nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- vodafone hediye internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X