neden makyajlı olsunki hepside yeni kasa olmuş oluyor.Bmw yenileme konusunda Mercedes kadar çabuk davranmıyor.Müşterisini daha çok düşünüyor sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: aemred
her yönden bmw... mercedes icat eder bmw süsler geliştirir derler... mercedesin icatından kısa süre sonra bmw süsleyip üretir..audi ise biraz bekler.. bmw nin de üretttiği tabi ki çok fazla ama duyduğum söz bu
Öyle bir olay yok, halk ağızı bunlar
1 de gerçek var tabi S serisi daha çok makam odaklıyken 7 serisi daha sport gençlere bile yönelik..yeni a8 lede sıkı çekişecekler
hep eski kasa 7 serısı ıle yenı çıkmıs a8 ve mercedes karsılastırıldı ki o zmnlar bazı kısı we otorıtelere gore bmw 1. idi. bu yenı kasa bmw dır ewt ama en son mercedes we a8 ıle aynı tarıhlerde çıkması gereken kasadır. bu bmw nın satıs stratejısının ne kadar akıllıca oldugunu gosterır. cunku mercedes ve audı cıkardıkları yenı kasaları uzerınden bmw bence bır pıyasa yoklaması, musterılerın beklentılerını anlamaya çalısıyor ve aynı tarıhte cıkması gerekn kasayı ona gore çıkarıyolar.
kapak yapayım derken kapak olmanın en güzel örneği
şaka mı bu soru yaa tabi ki de 7 serisi audilerin hepsi birbirinin aynı azıcık uzatıyorlar 6 oluyor biraz daha uzatıyorlar 8 oluyor daha uzatıyorlar ama 10 demek zoruna gittiğinden 8L oluyor 7'deki agresif görünüm nerde var ki başka
Yine BMW-Mercedes kavgasına dönmesin de baştan söyleyeyim, ben BMW'ciyimdir. (14 yıldır kullanıyorum) Ama inanın tarafsızım, şu an 7 serisi S'in kat kat önünde. Tabii S daha değişmedi, bunun etkisi mutlaka var. Yine de 7 serisi gerçekten kusursuz bir araba. Kısrak gibi...
Merscedes Bmw ve Audi'nin bütün amiral gemilerine binmiş birisi olarak uzak ara A8 derim. Abim sayesinde S350, S600, 740d, 745d, ve son olarak da A8L 4.0 modellerini fazlası ile kullandım. Yani bunlar full olan modeller. Tabi bizim memlekette bulmak zor. Abim almanyada olduğundan bunları görüp kullanıyoruz. Yoksa ne mümkün. Kendi tecrübelerimi paylaşacak olursam dediğim gibi Audi. Bizde herkes Merscedes, Bmw der. Gerçekten bunlar da çok güzel araçlar. Ama bir Audi ile boy ölçüşemez. Bu araçların kaynağı bildiğimiz gibi Almanya. Almanyada Audi dedinzmi diğer markalar susarmış. Duyduklarım bunlar, gorduklerim ise anlatılmaz.
Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme