S-Class yegane lider de bu ikisi arasından yeni 7 serisi çok güzel olmuş. A8,A4'ün genişletilmiş hali tasarım adına hiçbirşey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: monastery
fuarda yeni 7 serisine bindim . Hayatımda böyle araba görmedim. Termal kameralarla donatılmış araba. Kapılar tam kapanmadığında yarım kapandığında kendi otomatik olarak kapıyı çekiyor ve kapatıyor
kapi sistemini s serisi 00 yilindan beri kullaniyor bildigim kadari ile
hiç bmw 7 serisinin çıkardığı motor sesini duymadım ama altunizadede önümüzde geçen bir a8 in motor sesi beni kendisine aşık etti
sevgili ahmet arkadaşım konuyu sadece motora wurusak audının hıc sansı yok bmw karsısında. bmw nın daha başarılı ve sportıf motorlar yaptıgı dunya capında buyuk otorıteler tarafından kanıtlanmıstır...
Yeni kasa 7 serisi
a8
quote:
Orjinalden alıntı: Mnr980
Budur
Yeni kasa 7 serisi
Böbrekler sizce de aşırı büyük değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Nike
quote:
Orjinalden alıntı: Mnr980
Budur
7 Serisi Her ŞekiLde Önde Gerek Motor SeçenekLeri ile olsun gerek ise karizma ile olsun
BMW 7 serisi
kesinlikle A8L
BMW 7
Yeni 7 mükemmel bir şey oldu, A8'i de S serisini de alır bence. Yapılan incelemelerde de 7 serisi şu an hep önde zaten. Tabii S'in daha değişmemiş olması da bir etken. S serisini de çok beğeniyorum ayrıca.
quote:
Orjinalden alıntı: mertturan273
burhiuaua arkaadaşım bence a8 de en az 7 kadar sportıftır kı yıne 7 serısını sagda solda devlet adamlarının altında gordum. a8 i daha hiç devlet adamında görmedım. gencler bence a8 i daha cok secerler gıbı geliyor bana.
A8i avrupada 2 yada 3 ülke makam aracı olarak kullanıyor . Bunlardan biri Avusturya . Diğeri sanırım lüksemburgtu . Diğeride sanırım hollanda idi .
Audi kim ya BMW nin yanında!
Yeni 7 serisi
Yeni 7 serisi hem daha güncel hemde daha şık duruyor...