Şimdi Ara

yeni 7610- 6600 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Band Functionality:
    GSM
    Operating Frequency:
    850 / 1800 / 1900 or 900 / 1800 / 1900
    Browser Version:
    XHTML over TCP/IP, WAP 2.0
    Enabling Technology:
    Java MIDP 2.0, MMS
    Java APIs:
    CLDC 1.0, MIDP 2.0, Nokia UI API, MMAPI (JSR-135), WMA (JSR-120), Bluetooth API (JSR-82 no OBEX)
    Data Bearers:
    CSD, GPRS
    PC Connectivity:
    Bluetooth, USB
    Resolution:
    176 x 208
    Color Depth:
    65536 Colors (16 bit)
    Heap Size:
    8 MB
    Shared Memory for Storage:
    40 MB
    Max Jar File Size:
    Memory allocated dynamically
    Messaging:
    MMS w/ SMIL, SMS
    Digital Rights Mgmt:
    OMA DRM forward lock
    Video Support:
    3GPP formats, H.263, Real Video, MPEG-4
    Music Support:
    MIDI tones (poly 48), True Tones (WB-AMR), AAC/MP3, WAV
    Dimensions:
    108.6 x 53.0 x 18.7 mm
    Weight:
    118 g
    Navigation Key:
    Grid key mat, 2 labeled soft keys, 5 way scrolling
    Extra Features:
    1 Megapixel camera w/4x zoom, Camcorder, SMTP/POP3/IMAP4 email, RealOne player, Handsfree speaker, Wallet, SyncML, IM, MMC

evet radyo yokmuş olsun ya mp3 player ve kamera var
    ngage kullanıyorum radyoyu aldığımdan bugüne 2-3 kere kullanmışımdır

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SmiLeY</i>
    <br />melih arkadasımız anlasılan koyu bi sony ericson fanatigi.illa tutturmus bi sony. arkadasım topigi ben actım konuda 6600 veya 7610 du. sen istersen sony telefonlara olan özel ilgini ve hayat hikayeni sony ile ilgili topiclere yazarsan sevinirim. dogru söylüyosun sony cok iyi oldugundan etrafta herkesin elinde nokia telefon var. simitcide de bir is adamındada. nokianın yıllar önce buisness sınıfı icin cıkardıgı pc özellikli 9110 suan 9500 var. sony daha yeni p900 cıkarmıs falan neyse dedigim gibi konu bu deil zaten. neden sizin gibiler heryerde yırtıkj dondan cıkar gibi cıkıp hemen bu tartısmayı baslatıyor anlamıyom yaaaa.
    never winter analizin icin sana tesekkurler
    saygılar
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ben sony ericsson fanatiği değilim. nokia larda en son çıkan teknoloji kullanılmadığı için böyle bir şey yazdım. sony ericsson sadece bir örnekti. motorola v1000 bile geçer bütün nokiaları...

• 7610 bence çok karizma bi telefon oalcak.. şiddetle tavsiyte ediyorum... ama kaçak nasıl olcek....
  • Arkadaslar melihi tanirim adam SE hastasi fln degil, sdc benim gibi Nokia'nin saçma sapan strateilerinden bikmis bir insanoglu ki adam hayati boyunca Panasonic GD30 hariç hep nokia kullandi: 3310-3510-3100-6610 ((yanilmiorsam)) Benim de simdilik bir Ericsson hariç full Nokia: 3310-7110-5210 simdi de P800e terfi etmeyi düsünüorum
  • 7610 karizma olması için bir kaç kişinin(sosyetik) alması lazım. ki en pahalı telefon olarak çıkarsa (yani 1 milyar üstü) karizma olması kolay

janjanın dediği de doğru. bu arada kullandığım telefonlar arasında bi de 3100 var
  • 7610 da html varmı?
  • mp3 çalması 6600'a bin basmasının nedenlerinden biridir
  • ya hala 6600 a mp3 caldırtamadılarmı? her bok cıktı telefon icin........
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by m#65533;lih</i>
    <br />7610 karizma olması için bir kaç kişinin(sosyetik) alması lazım. ki en pahalı telefon olarak çıkarsa (yani 1 milyar üstü) karizma olması kolay

janjanın dediği de doğru. bu arada kullandığım telefonlar arasında bi de 3100 var
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bana göre karizmatik
    telefonu 1-2 ünlü aldı diye karizmatik olduğuna inananlardan değilim
    bana göre telefonun siyah kapaklı hali çok karizmatik duruyor
  • Bence 800 milyon bu telefon için ÇOK AZ..Bir sakatlık olabilir..6230'a bile 850 milyon istiyorlar.
  • Gercekten guzel telefon!6600 a hem ozellikte hem goruntude basar bu!Tus takımı biraz dandik gibi ama alısınca sorun kalmaz!6600ın tuslarına basamıyorum ekrana elim degmesin diye!Cok kaba bir telefon 6600!
  • 7610 çok hoş telefon hernekadar eksik özellikleri olsada keşke nokia şu mono ses olayından bir kurtulabilse...!!! artık teknolojik aşmış şeyler istiyoruz
  • ben mp3 player ı artık bir artı gibi görmüyorum bi telefon için.en azından bu forumdaki arkadaşların bunu özellik olarak algılamamaları lazım.nasılsa yükleniyor mp3 player.önemli olan telefonun mp3 player ı değil hafızası ve ses çıkışı.
  • siyah kapaklı güzel. o doğru, ben beyaz kapak üstünden yorum yaptım
    6600 çok kaba değil. güzel bi telefon ve mp3 çalabiliyo(program yükleyerek)
  • ayrıca wav a çevirip dosya boyutunu küçlterek de çalabiliyor
  • neverwinter hep yem atıyorsun ortaya ...!!! sabonismisin acep diyorum gözükmüyor bayadır baktı benden bir hıyar olmaz nickimi değiştireyim geri döneyim milleti kıl etmeye devam edeyim mi dedi yoksa diyorum çünkü birkaç topicte rastladım yine millete sinir krizleri geçirtiyorsun nick değiştirip gerimi döndün aceba eğer döndü isen en azından açıklama yapta mesafemizi bilelim neyse ben yeme takılmadan kenara çekiliyorum wav a çevirdiğinde dosyanın boyutu küçülmez aksine büyür wav çok eski bir ses dosyasıdır ve tarihe karışacaktır
  • Dosya boyutundan öte 6600dakine tam olarak MP3 denemez, dinleme imkanim oldu we bnm ses kaydedicime ses kaydetsem (Sony) daha iyi ses çikar eminim.. Mono olmasi bastan kaybettiriyor, bence herkese 6600da MP3 war demeyin, yani 6600dakine MP3 deniorsa N-Gage dekine 'Ilahi SEs' mi diyecegiz??

@infinite: Sabonis degil çünkü o SX1 kullaniordu, Neverwinter'da 6600 war:))
  • okke abi bilgin için saol ayrıca 6600 da hakikatten ses ses değil berbat harbi berbat öle dinlencekse hiç dinlenmemesi daha iyi N-GAGE ise gerçekten güzel en azından duyunca insan gülümsüyor
  • yeni 7610- 6600

ya bu telefonun neresini beğendiniz anlamadım

tamam özelliklidir ama telefonda KARİZMA VE KULLANIŞLILIK sıfır
  • zevkler renkler meselesi çakır kardeşim abi sen ölmedin mi? herkes çakır ölmüş başımız saolsun diyoR... [arindr][:P][bore]
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.