Şimdi Ara

yeni 7610- 6600 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi kesinlikle harika bir telefon bence gorunus ve ozellik olarak, fiyat olarak cok abarti olmazsa dusunuorum ben de almayi (Siyah olani tabe ki).Hem 1 mp cam,memory vs... hem de tipi bariz hosuma gitti.
  • tuştakımı berbat
  • ben ilkgördüğümde buz dolabı sandım ne öle kutu
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by infinite</i>
    <br />zevkler renkler meselesi çakır kardeşim abi sen ölmedin mi? herkes çakır ölmüş başımız saolsun diyoR... [arindr][:P][bore]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ben ölmeyen çakırım siz meraklanmayın

ama yine de derim ki sadece özellik için bi telefon alınmaz biraz da karizma gerek bu işe[ban]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by infinite</i>
    <br />zevkler renkler meselesi çakır kardeşim abi sen ölmedin mi? herkes çakır ölmüş başımız saolsun diyoR... [arindr][:P][bore]

ama yine de derim ki sadece özellik için bi telefon alınmaz biraz da karizma gerek bu işe[frndsp][frndsp]

ama yine de derim ki sadece özellik için bi telefon alınmaz biraz da karizma gerek bu işe
  • 7610!!!!!

tartisilir mi yaf?!?! fiyatida duser 2 3 ay sonra ooooh
  • daha türkiyeyegelmedi , sen fiyatdüºer oh oh diyosun (:
  • geldi canım doğubankta vitrinbde çok güzel duruyor.......ucuzluyacak tabikide nokianı yeni gelen mal pahalı olur yasası geçerli şuan için 1 milyar fiyat çekiyorlar
  • geldi canım doğubankta vitrinbde çok güzel duruyor.......ucuzluyacak tabikide nokianı yeni gelen mal pahalı olur yasası geçerli şuan için 1 milyar fiyat çekiyorlar
  • doğubankta symbianlı telefonların fiyatları ne kadar? (biraz fazla olur bu soru ama meraktan soruom)
  • @ey utanmaz infinite..
    wav. evet dosyayı wav yapında boyutunun 10 kat büyüdüğünü biliyorum. 6600ın mp3 kalitesi hakkında da bri şey söylemedim zaten fakat..belki bilirsin, NOKİA DATA SUİTE DİYE BİR YAZILIM VAR.Bu yazılım wav dosyalarını 6600 ın maksimum çalabileceği kaliteye indirgiyor. yani mono ve hoporloründen çıkan en kaliteli sese. ses kalitesi değişmiyor çünkü mp3 daha kaliteli bile olsa telefon onu çalamadığı için 2mblik wav ve 5mblik mp3 de aynı sesi çıkartıyor.Hatırlarsan bunu daha önce de yazmıştım buraya.sana sözüm şudur.Biri konuştuğunda araştır.insana sinir krizi geçirttirme. BİLMEDEN KONUŞMA!
  • @NeverWinter: Bu konuda tartismayacagim da 6600 alacak insanlara MP3 war demeyin sdc kalitesiz bir sekilde müzik dinlersin ama tatmin etmez diyin sonra insanlar pisman oluyor sirf mp3 yüzünden.. Ki N-Gage de kine de 'Ilahi ses' mi deriz bu durumda?? Diyemeyiz o da bildigin MP3tür bu kdr-benm söleyeceklerim bu kdr polemik amacim yok ama dikkatimi çekti nerdeyse her 6600 alacak insana MP3 sonradan yükleniyor denilmis
  • Bende sırf bu mp3 olayı yüzünden 6230 almaya karar verdim... Symbian beni ilgilendirmiyor, nasıl olsa nimbiyan olursa olasun tüm telefonların ömrü 3-4 ayı geçmiyor... En azından ben sıkılıyorum... Ve şu anda istediğim telefon özellikleri arasında mp3 önemli bir unsur ki 6230 mp3 ve aa3 destekliyor olayı aşmış yani... 128 mb bir mmc alıp atarım 40-50 tane aac formatlı şarkı bakarım keyfime...
  • mp3 olayı yüzünden alınmaya deecek telefonlar bence n-gage ve 3300 ama tabi tipine ve mp3 üne bakarsan 6230 iyi olur
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by OzKah</i>
    <br />daha türkiyeyegelmedi , sen fiyatdüºer oh oh diyosun (:

nasil gelmedi ya?!?! salliyon iskembeden :D
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by OzKah</i>
    <br />daha türkiyeyegelmedi , sen fiyatdüºer oh oh diyosun (:

nasil gelmedi ya?!?! salliyon iskembeden :D
  • Garantiliyi kastetti heralde daha TrCellde ya da Teknosa da fln yoq 7610, olsa ne yazar?? 1milyardan baslar fiyatlar
  • 7610 garantili olarak mayisin 3.haftasi turkiyede tanitilmasi planlaniyor. alis veris siteleri simdiden sayfalarini hazirklamaya basladi. ideeifxe. bascuda bunlara ornek. daha fiyati belli degil. eger ortada bir fiyat varsa oda siparis fiyatidir. firmalar on siparis alirlar. cihaz gelinceye kadar parayi kullanirlar. eger belirtilen fiyat ustunde girerse ek para almazlar. dusuk fiyattan girerse farki geri iade ederler.
  • janjan yahu ben mp3 kaliteli demedim ki? hatta özellikle çok şey beklemeyin dedim.sonuçta telefonun mp3 özelliği birincil özellik değil arkada kalmış daha doğrusu sonradan yükleniyor. onun kalitelisi de malum zaten.mp3 için ngage veya 3300 alınır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.