Şimdi Ara

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..: (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
0
Favori
76.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: taken21

gps zaten hayatta kullanmam. video çözünürlügü günümüze göre geri kalmis...
    30fps de az. samsung 120 fps ceken teller yapiyo. tasarımıda zaten bi "acayip"...

@30 fps nasıl az oluyor anlamadım.Samsung @120 fps'yi VGA çözünürlükte çekemiyor bilgin olsun.
    dolayısıyla düşük çözünürlükte de @120 fps'nin bir önemi yok...

quote:

Orjinalden alıntı: atroce

3 eksiği var bence 256.000 ekranı, 240x320 videosu, optic zoomu

N82'nin 16M ekranına daha sonra da K850'nin 256K ekranına bakmanı tavsiye ederim...

• Biliyorum QVGA ama sony büyüklügünü gösterseydi VGA çözünürlüklü 120 yada olmadi 90fps video cekcek bise yapsadı eminim bi cok kişi sırf bu özelligi için alırdı teli.

Bencede se lerin 262144 renkli ekranları nokia nın 16 milyon renkli ekranlarından kaliteli. nokia larınki sadece aşırı parlak. o da gözü yoruyo ve aşırı enerji tüketimine neden oluyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

gps zaten hayatta kullanmam. video çözünürlügü günümüze göre geri kalmis...
    30fps de az. samsung 120 fps ceken teller yapiyo. tasarımıda zaten bi "acayip"...

@30 fps nasıl az oluyor anlamadım.Samsung @120 fps'yi VGA çözünürlükte çekemiyor bilgin olsun.
    dolayısıyla düşük çözünürlükte de @120 fps'nin bir önemi yok...

quote:

3 eksiği var bence 256.000 ekranı, 240x320 videosu, optic zoomu

N82'nin 16M ekranına daha sonra da K850'nin 256K ekranına bakmanı tavsiye ederim...

• Ben çok begendim....ilk çıkış degil ama biraz zaman geçince çok iyi fiyatlara iner..
    alınacak telefon..
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

Ben çok begendim....ilk çıkış degil ama biraz zaman geçince çok iyi fiyatlara iner..
    alınacak telefon..

Kesinlikle
  • bu telefon türkiyede 1500 ytl nin üstüne çıkar mı??
  • quote:

Sony büyüklügünü gösterseydi VGA çözünürlüklü 120 yada olmadi 90 fps video cekcek bise yapsadı eminim bi cok kişi sırf bu özelligi için alırdı teli.

bunun büyüklükle bir ilgisi yok, tamamen firmaların stratejileri gereği yaptıkları birşey...
    K850'deki QVGA @30 fps'den biranda VGA @90-120 fps'lere çıkmaları zaten çok saçma olurdu.öncelikle Cyber-shot serisinde videoyu düzelterek (VGA @30 fps) sonraki cihazlarda da Viewty'de bulunan "@120 fps - slow motion" gibi benzer özelliklere yer vereceklerdir...
  • Herkes video kalitesine takılmış ama kullanıcı olarak şahsi görüşüm 1 fotoğrafın bilmem kaç dakika videoya bedel olduğudur. Fotoğrafı önemseyen biri olarak telefonum hiç video çekmese de olur benim için.

Fotoğrafı önemseyen biri olarak ayrıca "İsterse 12 MP çeksin altı üstü telefon işte" demeden de geçemeyeceğim :) Fakat madem "Ne kadar megapixel o kadar şahane" dönemindeyiz aha da işte Sony Ericsson'dan 8.1 MP. Hayrını görelim hep beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 20 Haziran 2008; 23:58:58 >
  • şahsen yeni telefon almak isteyen biri olarak samsung i900 omnia ve bunun arasındayım
    ama ağırlık bunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: 06fthtky

video ekran gibi dediklerinizde olsaydı yine eksik olmuş denilirdi.
    bu seferde tv koymamışlar,hafızası düşük kalmış falan.
    bence gayet güzel ve eksiksiz cihaz.

ne gerek var wifi ile video görüntü akrarıyor java tv tunerler var izlersiniz netten
  • @_extreme_ ;
    Diyorumya eksiği 256.000 renk diye, bu haliyle bile 16 milyondan iyiyse düşünsene bu telefonda da 16 milyon kullanılıdığını çok kalite olur.

SE symbiansız gps ve wi-fi'yi koyduğu çok iyi olmuş, W900i'mden sonra alabilceğim bir telefon
  • bu kadar renk ve fsp takıntılarını gercekten anlamıyorum. yanı cep telefonu kullanıyoruz bunlarda bızlere sonulmuş extralar ,yuksek performans beklemek ne bılıyım garıbıme gıdıyor.oyle olsa dıjital kameralar mp3 calarlar vs lere gerek kalmaz uretılmesıde sacma olur cok genel yaklaştım ama ne bıleyım benım fıkrım

renge gelınce bır karşılaştırma ekran duşuna gore
    sol k770-- sağ nokia 6120

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..:
  • ha bunu arıyordum buldum :) yanı konu saptı ama olsun 256 ve 16m renk

• quote:

@_extreme_ ;
    Diyorumya eksiği 256.000 renk diye, bu haliyle bile 16 milyondan iyiyse düşünsene bu telefonda da 16 milyon kullanılıdığını çok kalite olur.

tabii ki 16M renk daha iyi bir görüntü verebilir ancak K850i'nin ekranındaki kalite şuan çok üst seviyede ve ekran kalitesi olarak da rakiplerinden oldukça üstün durumdalar.bu yüzden 16M kullanmamalarını eksiklik olarak görmenin yanlış olduğunu düşünüyorum...
  • http://justamp.blogspot.com/2008/06/sony-ericsson-c905-and-f305-hands-on.html
  • bence sony k9xx serisine adım atmalı.böyle c905 bilmem c902 gibi dandik isim koymasın bana itici geliyor.
  • Bir de ilgimi çeken bir nokta şu oldu ki, bir alt seviyedeki teli olan K850'de iyi bir ilerleme kaydedilmişti.
    SE, M2 kart desteğine hapsetmemişti artık telini. Kullanıcılar atıyorum bir Nokia'dan SE'ye geçerlerken eski tellerindeki yüksek depolama
    kapasitesine sahip hafıza kartlarını kullanamıyorlardı. Dediğim gibi K850'de bu sorun aşılmış ve M2 kartın yanı sıra bir de microSD (güncel tüm tellerle uyumlu / zaten standart haline gelecek) model kart desteği sunmuştu.

Fotolardan da gördüğümüz kadarıyla SE, bu ilerlemeyi geri alıyor ve kullanıcıları tekrardan M2 kart kullanmaya zorluyor...
  • Fotoğraf manyağı yapıcam sizi şimdi

Devamı azz sonraaa

• quote:

Orjinalden alıntı: nurixY

bence sony k9xx serisine adım atmalı.böyle c905 bilmem c902 gibi dandik isim koymasın bana itici geliyor.

K serisi bitti artık. Yeni fotoğraf ağırlıklı cihazlar C serisinden çıkacak.
  • Buyrun fotoğraf cümbüşüne.
    Toplamda 5 siteden toparladım.

Kotalı arkadaşlar için bilgi.
    Eklediğim toplam fotoğraf boyutu yaklaşık 6 mb falan. Çok yüksek bir miktar değil yani. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 22 Haziran 2008; 1:00:21 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.