Şimdi Ara

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..: (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
0
Favori
76.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın 8.1 mp olması yada diğer özellikleri bir yana tasarım olarak t610 dan bu yana en beğendiğim sonyericsson diyebilirim.GPS Wi-fi 8.1Mp kamera çok güzel olmuş bu cihaza...İphone umu değiştirtebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Bir de bu fotolar test sürümüyle çekilmiş. Sürüm tam olarak oturduğunda bundan çok farklı olacaktır ki hele de ilerledikçe kalite daha da artacaktır. Hepimiz bu örneği K850 modelinde görmüştük.

Aynen katılıyorum. Bunun en bariz örneği K850i'dir. Şimdiki çektiği fotoğraflar ile ilk fotoğrafları çok farklı.
  • Herşeye rağmen 262k bence eksikliktir.Ama SE bunu hep yapıyor....Ama diğer özellikler muhteşem
  • quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

Cihazın 8.1 mp olması yada diğer özellikleri bir yana tasarım olarak t610 dan bu yana en beğendiğim sonyericsson diyebilirim.GPS Wi-fi 8.1Mp kamera çok güzel olmuş bu cihaza...İphone umu değiştirtebilir...

Birde piyasaya ne zaman gireceği belli mi?
  • Tamam 262K renk var ama dikkatli bakınca nokia nın 16m renkli ekranlarından daha canlı renklere sahip oldugu gözüküyo. Sony Ericsson nu hedefi en düsük enerji ile en canlı-berrak.. ekran olusturmak
    Yani sey gibi düsünün sony nin 5mp lik fotograf makinesi alt sınıf ürünlerden 7.2 veya 8.1 hatta daha yüksek çözünürülükte fotogoraf cekme imkanı tanıyan cihazlardan daha kalitelidir foto konusunda

quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

Herşeye rağmen 262k bence eksikliktir.Ama SE bunu hep yapıyor....Ama diğer özellikler muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 24 Haziran 2008; 17:18:45 >

• quote:

Herşeye rağmen 262k bence eksikliktir.Ama SE bunu hep yapıyor....Ama diğer özellikler muhteşem

Revolver'in K850 & N82 karşılaştırmasına bi bakın derim.
  • Hemen ordan 2 foto calayım dedim
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..:

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..:

• auto focus var mı
  • Naptın abi olmazmı yha Kralı var hemde
    quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

auto focus var mı
  • K850i'nin ekranı gerçekten daha iyi duruyor
  • müthiş bi telefon ne zaman çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

İşte onu diyorum 262 kalitesinde 16m ekrandan iyiyse 16m olursa kimbilir nasıl olur.Eksik kalmış derken onu kastettim diğer markalardan eksiği yok ama artık 16mye geçmeli bence çünkü şahsen acayip merak ediyorum.Sony nin ekranları her zaman kalitedir bknz waio bknz Bravia

• quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

auto focus var mı

Elbette ki.
    8,1 mpx
    Auto focus
    Face detection.
    Xenon flash
    Best pic
    Vs vs vs
  • quote:

İşte onu diyorum 262 kalitesinde 16m ekrandan iyiyse 16m olursa kimbilir nasıl olur.Eksik kalmış derken onu kastettim diğer markalardan eksiği yok ama artık 16mye geçmeli bence çünkü şahsen acayip merak ediyorum.Sony nin ekranları her zaman kalitedir bknz waio bknz Bravia

Ha ok pardon Walla 16m li ekran düsünemiyorum. Belki hiç görmedigimiz renklerdende koyarlar

• Telefonlardan bazılarının üstünde 8 megapixel, bazılarının üstünde 8.1 megapixel yazıyor.Bu farkın sebebi nedir acaba?
  • iyi tel de biraz kalın sanki ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERO. -- 14 Şubat 2012; 21:48:18 >
  • Daha önce K850, W960, C902, C702 vs bir sürü cihazı piyasaya çıkmadan inceleme imkanı sunan kaynağımdan C905 ile ilgili bilgi istemiştim.
    Cevap gelmiş
    quote:

C905 i henüz enine boyuna inceleyemedim daha var ya piyasaya cikmasina...
    Kabaca gayet genis ekranli, dahiyane bir kamera kapagi olan (kamera kapagini asagiya dogru kaydirirken alttaki sabit kisim iceriye gocuyo ve ust kapak alttakinin üzerine binerken hicbir cikinti yaratmiyor.) bir telefon.
    Ikonlar ayni dizilimde menüde.
    Ama biliyorsun java platformuna sahip ilk wi-fi li telefon. Gps de cabasi.
    Ayrica bence en şık ozelligi ise dlna. Bir nevi wireless ùzerinden veri paylasimi. Hatta dlna destekli cihazlarla (tv- laptop gibi) kendi icinde kisisel bir ag kurabiliyorsun.

DLNA Nedir?
    DLNA teknolojisini belki de ilk defa duyuyorsunuz. İnceleleyeceğimiz NSA-220 ürününün özelliklerinden biri olduğu için açıklama gereği duyduk. Bu teknolojinin ana hedefi, kablolu ve kablosuz ortamlarda birlikte çalışabilen PC ve tüketici elektronik aletleri, mobil aygıtların gerek sokakta dolaşırken, gerek ev ortamında en yeni dijital medya araçlarının (Müzik, video, haber vs..) paylaşımını tüm kullanıcılarla anında paylaşımını gerçekleştirmektir. Bu teknolojiyi destekleyen ürünler diğer aynı teknolojiye sahip olan diğer aygıtlarla uyumlu çalışabilmeleri için DLNA sertifikasına sahip olmak zorundadır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/DLNA
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=dlna
    http://sadeceozgur.blogspot.com/2007/03/dlna.html

• quote:

Orjinalden alıntı: taken21

quote:

Ha ok pardon Walla 16m li ekran düsünemiyorum. Belki hiç görmedigimiz renklerdende koyarlar

Hiç görmediğimiz renkler neler, kırmızımtıraklaştırmadan maviye dönüş felan mı

• quote:

Orjinalden alıntı: atroce

Hiç görmediğimiz renkler neler, kırmızımtıraklaştırmadan maviye dönüş felan mı

Yok kardes zaten biz kırmızı ile mor arasindaki yani beyaz ısık denilen renk araligini görebiliyoz. mor ötesi ve kızıl ötesi bizi aşıyo. neyse fizik bilgimi göstermek gibi bi niyetim yoktu aha aklıma ne geldi. kızıl ötesi ısınlarin nasil görülcegi.. hemen yeni bi topic aciyom

• Ya benim gibi ömrü nokiada geçmiş adama bile kendini sevdirttiNe dersiniz n95den sonra geçilecek telefonmu yoksa nokainın hamlesimi beklenmeli bide ne zaman cıkar bu sevimli alet
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.