Şimdi Ara

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..: (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
0
Favori
76.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vlla 2009 sa n96 yolu gozuktu 2008 se gider alır dh adına video bile cekerim ayrıntılı inceleme diye
  • 2008 Q4 arkadaşlar pardon 2009 yazmışım
  • yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

edit:ayrıca N82(şarjı ve malzeme kalitesi hariç) dünyanın en iyi telefonudur.

Saçmalık.
    Hiç bir telefon dünyanın en iyi telefonu değildir.

N82 başlığına davet edeyim o zaman seni
  • Giant VersuS SonyEricsson C905 VS NOKIA N96 VS İphone-2-3G Coming Soon...
  • N96'nın bu telefona karşı hiç şansı yok. iphoneyi saymıyorum bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

@PHI,
    Güzel fotolar teşekkürler.
    QVGA olayı olmasaydı, N82'den sonra bi geçiş düşünebilirdik ..
    Şimdilik muallakta

Hocam video önemli önemli olmaya da. Kaç kere video çekiyoruz ki?
    Ben W800'ü iki seneyi aşkın bi süredir kullanırım. çektiğim fotoğraf sayısı 10.000'e yaklaştı. Video ise 100'ü geçmez.

Ha elbette. "Ayda yılda bir çekliyoruz video çekmişken iyi çeksin" diyebiliriz. Ama bilmiyorum benim için video kalitesi fotoğraf kalitesine göre ikinci plandadır her zaman.

quote:

quote:

quote:

edit:ayrıca N82(şarjı ve malzeme kalitesi hariç) dünyanın en iyi telefonudur.

Saçmalık.
    Hiç bir telefon dünyanın en iyi telefonu değildir.

N82 başlığına davet edeyim o zaman seni

Ben de sizi K850i konusuna alayım. Eski halinden eser yok. Yeni sürümlerle çektiği fotoğraflar N82'den üstün.

• QVGA çok mu kötü ya. rakplerinde durum ne ki şu an???
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

QVGA çok mu kötü ya. rakplerinde durum ne ki şu an???

640x480@30 FPS

MPEG4 ya da avi formatlarında kayıt yapan telefonlar mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

QVGA çok mu kötü ya. rakplerinde durum ne ki şu an???

640x480@30 FPS

MPEG4 ya da avi formatlarında kayıt yapan telefonlar mevcut.

Hadi bea
  • @PHI, mutlaka hepimiz için video ikinci planda. Elbet en çok foto çekiliyor ama işte video lazım olduğunda?? W800 gibi bi cihazla video çekmek pek tat vermez zaten. Bir de bazen kısa videolar oluyor, o zamanlarda çok lazım oluyor. En basit örneği, c.tesi günü çok yakın olmayan bir akrabanın düğünündeydik, şimdi o düğün için handy-cam i almaya gerek görmedim. Çok yakınım değildi düğün sahibi çünkü. Ha ben naptım. 10 ar dk lık 3 adet hatıra videosu çekip pc ye attım. Hatırlamak istediğimde işimi çok rahat, kaliteli biçimde görür
  • Ben de video olayından pek hoşlanmıyorum. Fotoğraf çok daha anlamlı bence. Gerek tatilde gerek düğünde. Dslr bir fotoğraf makinesini bütün handycamlere tercih ederim. Bir de şu var fotoğraf çekmek anlık bir iş, video reel time. yani bütün tatili elimde handycamla sağı solu çekerek geçireceğime tadını çıkarırım tatilin daha iyi :)
  • quote:

@PHI, mutlaka hepimiz için video ikinci planda. Elbet en çok foto çekiliyor ama işte video lazım olduğunda?? W800 gibi bi cihazla video çekmek pek tat vermez zaten. Bir de bazen kısa videolar oluyor, o zamanlarda çok lazım oluyor. En basit örneği, c.tesi günü çok yakın olmayan bir akrabanın düğünündeydik, şimdi o düğün için handy-cam i almaya gerek görmedim. Çok yakınım değildi düğün sahibi çünkü. Ha ben naptım. 10 ar dk lık 3 adet hatıra videosu çekip pc ye attım. Hatırlamak istediğimde işimi çok rahat, kaliteli biçimde görür

Orası da var tabi ki.
    Ama işte SE. Video kalitesini yükseltmiyor bi türlü.
    Yine de benim anlattığım durum benim için geçerli. Pek video çekmediğim için benim için problem değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 26 Haziran 2008; 0:00:40 >

• quote:

quote:

@PHI, mutlaka hepimiz için video ikinci planda. Elbet en çok foto çekiliyor ama işte video lazım olduğunda?? W800 gibi bi cihazla video çekmek pek tat vermez zaten. Bir de bazen kısa videolar oluyor, o zamanlarda çok lazım oluyor. En basit örneği, c.tesi günü çok yakın olmayan bir akrabanın düğünündeydik, şimdi o düğün için handy-cam i almaya gerek görmedim. Çok yakınım değildi düğün sahibi çünkü. Ha ben naptım. 10 ar dk lık 3 adet hatıra videosu çekip pc ye attım. Hatırlamak istediğimde işimi çok rahat, kaliteli biçimde görür

Orası da var tabi ki.
    Ama işte SE. Video kalitesini yükseltmiyor bi türlü.
    Yine de benim anlattığım durum benim için geçerli. Pek video çekmediğim için benim için problem değil.

video kalitesini yükseltecek hele nokia hd video kayıt formatına geçsin sony o o zaman 640*480 3gp formatında başlar

• valla eger nokıa bır atak yapıp n98 veya n100 gıbı bırseyler cıkarmassa ve bu alette gps varsa sanırım yıllar sonra kı SE u hıc sevmeyen bırı olarak (symbıandan dolayı telefonlarında Symbıana bı yer verse soyle guzel kameralı telefonlarında dırek gecıcemde) nokıa yı bırakıcam ve se ye gecıs yapıcam gps varmı bunda dahılı olarak yanı dırek uydu baglantılı kısacası n95 tekı gıbı yoksa eger n95 ten tek artısı 8 mp lı ve bıde eksısı var tabı vıdeo kalıtesı n95 ın vıdeo kalıtesıne hayranım dvd kalıtesı BORU mu :)

SAYGILAR
  • quote:

@PHI,
    Güzel fotolar teşekkürler.
    QVGA olayı olmasaydı, N82'den sonra bi geçiş düşünebilirdik ..
    Şimdilik muallakta

EDIT : 2008 4. çeyrek pardon

evet ya bende ciddi düşünürdüm ama video düşündürücü
  • x1 video çözünürlüğü VGA 30 fps şeklinde.yani sonyericssonun cihazlarına bu özellik koymadığı anlamına gelmez.
    c905 koymaması da arada ufak bi şey takılmak demek bence.n96 da o zaman yüz tanıma yok, best picture yok, flaş yok.
    eksiksiz cihaz olma ihtimali yok.satış politikası.
  • se handycam serisi cikacak dememismiydi yillar oldu hala cikarmadi,video kalitesinide yukseltmiyor diger serilerdeki,bu arada nokia topluyor mali,sony ericssonun politikalari gayet basarisiz bence,elindeki teknolojilerle nokiayayi surklase edebilirdi halbuki, diger markalari bile gecemediler henuz satislarda,bence akillanacaklardir se'den onumuzdeki donemlerde buyuk ataklar bekliyorum.
  • Eger SE Handycam serisi yaparsa mesela H800 falan eminim direkt HD çözünürlügünden baslar
  • telefon çok albenili duruyor . özellikleri çok süper.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.