Şimdi Ara

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
0
Favori
76.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sen git HTC Touch Diamond ile uğraş kardeşim

senin beğendiğin o cihazın bile 480 x 640 pixels, 2.8" devasa ekranına rağmen boyutları ve ağırlığı;

HTC Touch Diamond
    102 x 51 x 11.5 mm & 110 gr.

Sony Ericsson C905 Cyber-shot
    104 x 49 x 18 mm (or 19.5 mm) & 136 gr.

bide C905 e bak, haksızsam söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 11 Haziran 2008; 20:43:52 >
  •  :..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..:

Ben bu cihazın üst kısmını K790 a benzetiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

harbı oylemı yazmışım farkında bılem değılım zaten bugun herkez benden 1-0 onde başlığı değiştırıyım dıye gırdım hop bı baktım değışmış ....
    quote:

se_runtome

Shino değil Shiho olacak başlık

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

_extreme_'de kıskandı cihazı...

Bilinmeyen yada bilinmek istenmeyen ve yahut dile getirilmeyen bir şeyi burada açıklayacağım. K850 nin kalınlığı 17 mm değil. 20 yada 21 mm inanmıyorsanız ölcün ve bakın. Çogu kişi cihazın 17 mm den daha kalın durdugunu söylüyor. Evet dogru çünkü daha kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 11 Haziran 2008; 21:08:15 >

• @Ermeydan
    ben telefonu üreten adamların yalancısıyım

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

quote:

harbı oylemı yazmışım farkında bılem değılım zaten bugun herkez benden 1-0 onde başlığı değiştırıyım dıye gırdım hop bı baktım değışmış ....
    quote:

se_runtome

Shino değil Shiho olacak başlık

seriye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 11 Haziran 2008; 21:36:19 >

• iyi iyi çıksın böyle modellerde k850 nin fiyatı düşsün şu anda n73 kullanıyorum çektiği fotolardan memnunum ama k850 ye terfi zamanı geldi bence artık dijital fotoğraf makinelerine çokta gerek kalmıyo en azından benim için
  • quote:

arkadaşlar bır de boyle bır foto var sanırım concept model

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..:

Harbi cok şekil telefon özellikleri ile tasarım da 1 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus34 -- 11 Haziran 2008; 22:20:40 >
  • @pardus34,
    O konsept cihaz.
    Asıl fotolar ilk postta mevcut.
  • Özellikler için kusursuz diyebilirim fakat tasarım zayıf kalmıs dogruya dogru!

EDIT:Bide kamera kısmını tv kumandası gibi disarda yapmıslar ya deli etti beni. Telefon dedigin masaya koydugun zaman tabanı zemine paralel olmalı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 12 Haziran 2008; 0:28:24 >
  • Bu resimler C905 BETA FIRMWARE ile çekilmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

sen git HTC Touch Diamond ile uğraş kardeşim

senin beğendiğin o cihazın bile 480 x 640 pixels, 2.8" devasa ekranına rağmen boyutları ve ağırlığı;

HTC Touch Diamond
    102 x 51 x 11.5 mm & 110 gr.

Sony Ericsson C905 Cyber-shot
    104 x 49 x 18 mm (or 19.5 mm) & 136 gr.

bide C905 e bak, haksızsam söyle

o HTC Diamond olm apayrı o...

onda da kamera modülü yok ki flaş yok vs yer kaplicak 1şey yok yani

• özellikler çok güzel

bu özellikleri barındıran başka markadaki teller ile kıyaslanırsa görünümü çok hoş
  • tasarım olarak w910 a benziyor fakat w910 daha güzel.
  • Beyler başlıklarda hala 8 mp falan yazıyosunuz... bilmiyo musunuz hala mercek kalitesinin önemli old.nu ve megapixelin hiçbirşey olduğunu... Fotoların kalitesini etkileyen teld.e kullanılan mercek ,lens kalitesidir... Lütfen dikkat edin artık şu noktaya yaa..
  • 8MP bir telefona nedense kızaklı kasa sistemini yakıştıramadım, daha bi dijital kamera havası yaratmak istemiş olabilirler kızak kapalı iken fakat full dokunmatik ekran süper olurdu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Beyler başlıklarda hala 8 mp falan yazıyosunuz... bilmiyo musunuz hala mercek kalitesinin önemli old.nu ve megapixelin hiçbirşey olduğunu... Fotoların kalitesini etkileyen teld.e kullanılan mercek ,lens kalitesidir... Lütfen dikkat edin artık şu noktaya yaa..

Elbette bilenler olduğu kadar bilmeyenler de var bunu.

Bilmediğimiz nokta ise SE'nin lens kalitesini değiştirip değiştirmediği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel1989

iyi iyi çıksın böyle modellerde k850 nin fiyatı düşsün

bende şöyle diyorum; böyle ilgisiz dizayna sahip modeller çıksın ki, K850 nin karizmasına gölge düşmesin
    ama şöyle bir acı gerçek var ki, elbet birgün K850'yi aşağı alacak bir cihaz yapacaklar

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

o HTC Diamond olm apayrı o...

onda da kamera modülü yok ki flaş yok vs yer kaplicak 1şey yok yani

sen bu cihaza resmen aşıksın, anlaşıldı konu tmm

ayrıca kamera modülü derken kamera kapağından bahsettin herhalde, çünkü sende cihaza aşık olduğun için biliyosundur
    HTC Touch Diamond da 3.2 MP + AF li kamera mevcut...

ayrıca, örneğin W910'da da kamera varr ve buna rağmen kalınlığı ortada, lensi arkaya koyup, üzerine de kapak ekleyip bu kadar kalın bir cihaz yapacağına, o lensi samsung modellerinde olduğu gibi kızağın arkasına almak çok daha mantıklı yada K850 gibi arka tarafı düz yaparak tam bir digital makine havası katarsın olay biter...ama gel görki adamların yaptığı 8 MP Cyber-shot cihaz bu, özellikleri süper ancak ben dizayn olarak daha modern çizgilerde ve özelliğini tam olarak gösteren bir cihaz beklerdim...

ayrıca K850'deki dokunmatik tuşların yarattığı kullanım kolaylığını ve verdiği kullanım zevkini bir kenara atmaları da saçma olmuş.ben daha da geliştirirler bu dokunmatik tuşları daha büyük bir xenon flash yada optical zoom eklerler diye bakarken yaptıkları cihaz ortada.tmm optical zoom için belki firma daha erken diyebilir ancak rakibi N82 kocaman flashı ile K850 den birkaç adım önde iken neden hala SE bu ufak flashları kullanmakta ısrar ediyor anlamak oldukça güç...

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

8MP bir telefona nedense kızaklı kasa sistemini yakıştıramadım.

aynı fikirdeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 12 Haziran 2008; 9:03:00 >

• Bu arada youtube'a c905 videoları düşmeye başladı

http://www.youtube.com/watch?v=NWuYQw2kl64

Burda bir tane mevcut. İzleyebilirsiniz(ktunnel.com dan girerek)

Cihazda yüz tanıma özelliği de mevcut.
    Ayrıca videonun sonunda gördüğüm kadarı ile sanırım bir de kart okuyucu veriliyor hafıza kartı için.
  • Güzel telefonmuş.
  • @PHI
    paylaşım için teşekkürler...

yüz tanıma özelliği C902 de bulunuyordu, bunda olmaması zaten biraz saçma olurdu ama SE den beklenir valla yapar mı yapar

bu arada @PHI kardeşim, şu kart okuyucudan bir tane istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

@PHI
    paylaşım için teşekkürler...

yüz tanıma özelliği C902 de bulunuyordu, bunda olmaması zaten biraz saçma olurdu ama SE den beklenir valla yapar mı yapar

bu arada @PHI kardeşim, şu kart okuyucudan bir tane istiyorum

Bende SonyEricsson'un flashdiski var. Kart okuyucu henüz gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 12 Haziran 2008; 9:42:07 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.