Şimdi Ara

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.323
Cevap
0
Favori
76.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

Bende SonyEricsson'un flashdiski var. Kart okuyucu henüz gelmedi

flash disk derken? geçen sene tanıtımı yapılan CCR-60'dan mı (M2 Kart okuyucu) bahsediyorsun???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 12 Haziran 2008; 10:20:36 >
  • cok iyi ozelliklere sahip sevindim s.e nin boyle bi cihaz cıkarmasına all in one olmuş fiyat konusunda el yakar kesin
  • Fena bir cihaza benzemiyor. Telefonda 8 megapiksel kameranın bulunması da dikkat çekici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Bende SonyEricsson'un flashdiski var. Kart okuyucu henüz gelmedi

flash disk derken? geçen sene tanıtımı yapılan CCR-60'dan mı (M2 Kart okuyucu) bahsediyorsun???

Yok bildiğin flashdisk. 1 gb boyutunda

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..:

Kendisi hediye'dir

• NEden Kimse yukarıda ki Tel in çektiği fotograflara yorum yapmıyor yaw Hadi beyler yorum alalım biraz

Bence tel 8 MP nin hakkını verememiş. Ama 5 Mp nin hakkını sonuna kadar vereceğini düşünüyorum.
  • nihayet tüm özellikler bir arada çok iyi bir cihaz çıkardı sony- kamera ve wi-fı performansını sabırsızlıkla bekliyoruz.. sanırım bunda da 3,5 mm direk kulaklık girişi yok, şunu da uygulusa sony mükemmel olacak bence..
  • Firmalar arası megapiksel savaşı hız kesmeden sürüyor. 17 haziran tarihini merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 13 Haziran 2008; 11:42:29 >
  • quote:

Kendisi hediye'dir

havanı yesinler

1 GB flash nedir ki yaa, içerisine HD bir film dahi atamadıktan sonra üzerinde SonyEricsson yazsa nolur

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

NEden Kimse yukarıda ki Tel in çektiği fotograflara yorum yapmıyor yaw Hadi beyler yorum alalım biraz

Bence tel 8 MP nin hakkını verememiş. Ama 5 Mp nin hakkını sonuna kadar vereceğini düşünüyorum.

o fotolar cihazın kamera performansıyla ilgili hiçbir şey ifade etmez ki, o yüzden yorum yapmaya gerek duymadım

Mobile-Review yada GSMArena dan bir preview görelim bakalım, yoksa gerisi yalan...

• quote:

NEden Kimse yukarıda ki Tel in çektiği fotograflara yorum yapmıyor yaw Hadi beyler yorum alalım biraz

telefon daha beta aşamasında elbette resimleri kötü olacak sonynin tüm modellerinde bu böyle değilmi

fotografların EXİF bilgilerinde model olarak Q440i yazıyor

• wow wow wow neler yazılış neler elbette kımsenın zevkı tartışılamaz şımdı k850i' ilk spy resimleri duştuğu anı hatırlıyorum nete o ortasındakı yon tuşları olsun tuş takımı olsun bayağı tartışılmıştı. nıtekım gerceğı cıkınca ve vıdeoları seyredıldıkce sevılmeye başlandı evet sony erıcsson nun gercekten tek ılgınc ve karızmatık telefonu ve ayrıca başka hıc bır şeye benzemıyor kı şu gunlerde nokıa artık ıkız kardeşler cıkartıyor oda ayrı bır konu

c905 e gelıncede ortadakı kare yon tusları hemen hemen aynı sadece cıkıntıları yok sadece yanlarda kı dığer tuşlarda mınık ne ve kıbar bıraz japanların kını benzemış

demo resımlerıde şımdılık tatmın edıcı değıl ısık parlaması var gıbı elbette bunlar daha deneme yazılımıdır ama hayırlısı

ben cok beğendım kalın ama s700 um den alışkanım

• sony ericsson dan yavaş yavaş iğrenmeye başladım.benim için şu an en önemli özelliklerden biri olan 3,5 mm jack ı neden hala koymamamakta ısrar ediyor anlamış değilim.nokia n serisi ile birlikte artık yavaş yavaş modellerinin çoğunda bu 3,5 mm jack ı koyuyor da walkman iyle ve ses kalitesiyle ünlü sony sen niye hala uyuyorsun.çok mu zor şunu koyabilmek

sokakta 1.5 ytl ye çin işi radyolarda bile 3,5 mm jack var beee
  • Cok kalin ve cok agir haliyle hantal bunun yaninda bol ozellikli ve cok pahali bir cihaz.8mp olmasinin bir faydasi yok tek faydasi 8mp ler yayginlasinca kaliteli 3 ve 5mp lik tellerin fiyatlarinin dusecek olmasidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Kendisi hediye'dir

havanı yesinler

1 GB flash nedir ki yaa, içerisine HD bir film dahi atamadıktan sonra üzerinde SonyEricsson yazsa nolur

Üzerinde SonyEricsson yazmış olur ve hediye olduğu için manevi değeri olur

• Video yu izledim. Sanki bu telefonun da otomatik lens koruma kapagı varmıs gibi geldi bana. Tabiki bu sadece benim görüşüm ve benim tahminim. Şu tuş olabilir.

• quote:

Üzerinde SonyEricsson yazmış olur ve hediye olduğu için manevi değeri olur

@Ermeydan
    kardeşim otomatik lens kapağı sadece K850i de mevcut...
    ordaki işaretlediğin tuş, en son çektiğin fotoya yada videoya gitmek için atanan bir tuşdur, kısaca galeri kısayol tuşu...
  • @ _extreme_

Emmi oğlu
    .Dediğim sey bu telefonda bayagı bir zorlama yorum gibi duruyor ama istersen birde tuşları eşleştirme yaptıgım su fotografa bak istersen. Eger değilse o tuş ne işe yarar? Bende bir tusa kafayı taktım ama

• o kameranın yanında wifi de olursa se ye gecerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNF0RGIVEN

o kameranın yanında wifi de olursa se ye gecerim

Var ya zaten.
  • quote:

@ _extreme_

Emmi oğlu
    .Dediğim sey bu telefonda bayagı bir zorlama yorum gibi duruyor ama istersen birde tuşları eşleştirme yaptıgım su fotografa bak istersen. Eger değilse o tuş ne işe yarar? Bende bir tusa kafayı taktım ama

o tuş sankı play tuşun benzıyo yanı 3gen şeklınde kapak acma tuşu değılmış gıbıme geldı

• @Ermeydan
    Emmi oğlu eşleştirmen yanlışşş

kırmızı renkteki eşleştirmende, C905'de eşleştirdiğin tuşun üzerindeki tuşu da kırmızı çembere dahil etmen gerekiyor.çünkü K850'deki kırmızı renkte çembere aldığın o tuş 3 kademeli ancak o tuşu C905 de iki ayrı tuşa bölmüşler.sonuçta deklanşör tuşu eşleştirmen doğru olduğundan K850'de bir tuş fazladan kalıyor o da otomatik lens kapağı on/off tuşu

önceden de dediğim gibi o tuş, en son çektiğin fotoya yada videoya gitmek için atanan bir tuşdur, kısacası galeri kısayol tuşu diyebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 12 Haziran 2008; 16:06:10 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.