Şimdi Ara

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..: (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
0
Favori
76.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • K850 den muhakkak iyi çekmesi lazım eğer ki foto olayını sadece boyut olarak düşünmedilerse...
  • Umudumuz o yönde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Yazmam bi daha görürsünüz.

N95 gibi 1x optik yazmasınlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

K850 den muhakkak iyi çekmesi lazım eğer ki foto olayını sadece boyut olarak düşünmedilerse...

bu cihazın K850'den iyi çekeceği kesin yaa, öyle bir saçmalıkta yapamazlar.ama aralarında strateji gereği büyük bir fark olmayacaktır...
    cam driverlı K850 bundan daha kaliteli çekecektir diye düşünüyorum.bu cihazın çıkışı sonbaharı bulsa, yazılımlarla kendine gelmesi seneye bu zamanı bulur.cam falan çıkması da herhalde 2009 sonu gibi olur.bu yüzden 1.5-2 sene gibi bir zaman zarfı içerisinde cam driverlı K850 foto kalitesi olarak üst sıraları oynar...

bu arada cihazın özellikleri de zaten felaket olmuş, K850'ye koymadılar şu özellikleri ya helal olsun...
    ama işte ben bu dizayna para vermem o da ayrı konu, C9xx bekleriz

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

K850 den muhakkak iyi çekmesi lazım eğer ki foto olayını sadece boyut olarak düşünmedilerse...

bu cihazın K850'den iyi çekeceği kesin yaa, öyle bir saçmalıkta yapamazlar.ama aralarında strateji gereği büyük bir fark olmayacaktır...
    cam driverlı K850 bundan daha kaliteli çekecektir diye düşünüyorum.bu cihazın çıkışı sonbaharı bulsa, yazılımlarla kendine gelmesi seneye bu zamanı bulur.cam falan çıkması da herhalde 2009 sonu gibi olur.bu yüzden 1.5-2 sene gibi bir zaman zarfı içerisinde cam driverlı K850 foto kalitesi olarak üst sıraları oynar...

bu arada cihazın özellikleri de zaten felaket olmuş, K850'ye koymadılar şu özellikleri ya helal olsun...
    ama işte ben bu dizayna para vermem o da ayrı konu, C9xx bekleriz

sana katılıyorum _extreme_ bu telefon da aynı k850i gıbı bu senenın sonlarında cıkar ve ıyıleştırmelerıde 2009 ılk ceyreğınde tam olur.
    8mplık bır cıhazda ılk cıktığında k850 den emınım katbe kat ıyı olur dıye duşunuyorrum tersı mantığa sığmaz gıbıme gelıyor dızayn konusuda hanı gercekten kotu değıl bence yanı ben beğendığım ıcın super yaneee

son 4 gunnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 13 Haziran 2008; 14:06:53 >

• benım merak ettığım şu a300/a3 platformu nedır acaba nasıl bır şey
  • Baya iyi modeller çıkartacak heralde SE 17sinde...

"Paris" te tanıtılacak, o da iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Baya iyi modeller çıkartacak heralde SE 17sinde...

"Paris" te tanıtılacak, o da iyi.

Paris tanıtılacak. Ya da p5 artık her ne olarak çıkacaksa
    X1'i de güzelce tanıtsalar aslında
    Sonra alicia var. F305 var. Shiho var
  • X1inki kesmedi mi læ
  • Biri bana cyber-shot ve snap-shot teknolojilerinin kameralarda ne işe yaradığını,artısının ne olduğunu,ve ikisinin birbirinden farkını çok kısa bir şekilde açıklayabilir mi?
  • quote:

X1inki kesmedi mi læ

Daha güzel ve eski halinden eser kalmayan yeni bir tanıtım bekliyorum
  • Ha bire megapixel arttıracaklarına Lens ve objektifin kalitesini arttırsalar daha iyi olmaz mı?

İddia ediyorum bu alet bile benim emektar Sony DSC V1'imden daha iyi foto çekemez...
  • tasarım hiç iyi gözükmüyor.ama tabi cihazın biraz ayrıntılı rsimleri çıktıktan sonra yorum yapabiliriz diye düşünüyorum.
    ayrıca arkadaşlar "Geotagging" ne oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: éxpért.éxé
    ayrıca arkadaşlar "Geotagging" ne oluyor.

çektiğin fotoğrafın exif bilgilerine gps konumun fln ekleniyor
  • 8 mp e o tasarım hiç yakışmamış!
  • quote:

Rsimler düşüyor nete yavaş yavaş

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..:

http://justamp.blogspot.com/2008/06/new-sony-ericsson-walkman-clamshell-and.html
    http://www.gsmarena.com/8_megapixel_sony_ericsson_c905_cybershot_leaked-news-523.php

çok tatlı bi alet ya özelliklerde süpeer ötesi bu arada sony ericsson malzeme kalitesi son telefonlarda gerçekten çok iyi

• quote:

quote:

X1inki kesmedi mi læ

Daha güzel ve eski halinden eser kalmayan yeni bir tanıtım bekliyorum

bana da uyar

kamera geyt rezildi onun onu iyileştirsinler yeter

• Sony Ericsson kamerada 1 numara o tartışmasız da,

Ne zaman 16M renge geçecek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3S3R

Biri bana cyber-shot ve snap-shot teknolojilerinin kameralarda ne işe yaradığını,artısının ne olduğunu,ve ikisinin birbirinden farkını çok kısa bir şekilde açıklayabilir mi?

• SONNNN 2 GÜNNNNN

HEYCANLIYIZZZZZZZZZZZZZZZZZ..!!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.