Şimdi Ara

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
0
Favori
76.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu modelden ziyade tüm modeller için...
  • nasıl yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: se_runtome

SONNNN 2 GÜNNNNN

HEYCANLIYIZZZZZZZZZZZZZZZZZ..!!!

17'sini merakla bekliyoruz. O gün bi de Mozilla'nın dünya download günü var.
    Dünya rekoru kıracaklarmış mozilla'nın yeni sürümünün indirilmesiyle alakalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

SONNNN 2 GÜNNNNN

HEYCANLIYIZZZZZZZZZZZZZZZZZ..!!!

17'sini merakla bekliyoruz. O gün bi de Mozilla'nın dünya download günü var.
    Dünya rekoru kıracaklarmış mozilla'nın yeni sürümünün indirilmesiyle alakalı

Evet firefox 3 final versiyonu çıkacak
    guiness rekoru

• Bi de arkadaşın doğum günü var 17 sinde...
    Tövbe yaw :)
  • heyy maşallah

• ben telefonu cok begendim,ozellikle siyahini,arkadan kameraya benziyor oldukca,,eger se telefonu erken ve rakiplerine gore uygun fiyatli cikartabilirse bence bu telefon cok satar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..:

http://blog.se-nse.net/2008/06/15/sony-ericsson-c905-black-live-photos/

phı resimler harika eline sağlık

bir de okudum durdum yazıları ancak telefonun ağırlığı ve hacminden dem vurulmuş bi sürü. arkadaşlar siz hiç xenon flaş nası çalışır bi okudunuz bi araştırdınız mı. özellikle sony ericsson'un xenon flashlı modelleri için?? bu modeller ve shiho hatta n82 mi ne o bi de samsung g800. bunların hepsi neden kalın?? özellikle samsung ince telefon için dövünüp dururken??bu cihazlar xenon flash için 7mm lik 2 adet elektrolit bellek kapasitörüne ihtiyaç duyar. bu flash unitesinin kalınlığı değil sadece enerji alabilmesi için gereksinim duyduğu iki adet kapasitördür. bunlar bir milisaniyeden daha kısa bi süre içinde 330v'luk enerjiyi ışığa dönüştürürler. arka arkaya çekimlerde hantaldır fakat piyasadaki en iyi ve en kaliteli gece fotoğraflarını bunun aracılığı ile çekebiliriz. enerji tüketimi çok olduğundan yıllardır nokia da samsung da yanaşmıyordu bu teknolojiye.

symbian symbian die yırtınıyoruz ama office haricinde gerçekten işe yarar program kullanan var mı bilmiyorum. telefondan ziyade o gibi durumlarda bilgisayarımı açmayı tercih ediyorum. 3 telefonum var. p1, k850 ve w910 hepsiyle şirket maillerimi alabiliyorum ve gönderebiliyorum. ancak java platformlularla ekleri görüntüleyemiyorum. bu da çok umrumda olmuyor çünkü p1de küçücük ekranda (2.6") ha ofis belgesi açmışım ha açmamışım ne farkeder? zaten efektif kullanım sağlamıyor. ayrıca symbian oldukça ağır bir işletim sistemiyken SE zaten bu kulvarda uiq platformunda yine çok güzel cihazlara imza atıyor. üstelik tatmin olmayanlara tutuyor bir de windows tabanlı bir cihazın haberini veriyor. zaten dokunmatik arayüzün symbiandaki efendisiyken bir de windowsa el atıyor. yine yetmiyor yine yetmiyor. bir gün inşallah nokia da sony ericsson kadar iddialı olur da 3 farklı kulvarda (java, symbian, windows) ürün koşturmaya başlarsa o zaman nokia'yı takdir edeceğim. ancak şu an için üzerine 2-3 tuğla koyup sürekli kullanıcıya kakısladığı s60tan devam etsin nokia. insanlar da temcit pilavı gibi aynı lokmaları yutsun dursun.. sadece son 5800 vakası bakalım nası sonuclanacak??

tüm bunların yanı sıra evet GPS ve WIFI ve 8 MP yazmışlar yanına ama arkasında da koskocaman show of unit yazıyor cihazın!! yani cihaz elle birleştirilmiş. henuz hala gerçek görünümüne kavuşmamış. ne zaman ki acceptance unit olacak en gerçeğe yakını o olacak. o zaman üzerine yorum yapabileceğiz.

lens kapağınagelince bilmiyorum ancak genpada, asya telekomda ve tüm dünyada k850 lens kapağı problemiyle çok faza onarım görmek durumunda kaldı. bu sebeple bu cihazda bu şekilde bi uygulamaya gidildiği söylenebilir. nokia son zamanlarda malzeme kalitesini arttırmış olabilir ama unutmayalım ki metal telefonları hep sony ericsson üretiyordu. şimdi nokia iyi etüd yaptı ve her cihazını bu şekilde yeniden tasarlıyor. kaldı ki n95in malzeme kalitesi iyi diyen varsa bu cihazı da çok beyenecektir çoooooookkkk.. eski nokiaların tümü diş kaşıma aleti gibiydi. şimdi sadelikteki güzelliğe bakıyoruz. 6300!! yanyana t610la koyun bakalım?? sonuç ne çıkacak?? önü ve arkası??
    bir de sony ericssondan her şey dahil bir cihazı ilk defa görenlere sesleniyorum; 2005 yılında ıssız bi adada mıydınız?? k750 denen cihaz o dönemki tüm nokia ve samsung modellerinden çok daha her şey dahil bir cihazdı?? n90 titreşimsizken ya da samsung daha doğru düzgün veri aktarımı yapamıyorken. hafıza kartında sıkıntılar yaşayan tüm markalar piyasada sürünürken k750 güneş gibi doğmuştu. nokia kızılötesini çıkarmıştı ürettiği denk telefonlardan ancak evinde kızıl ötesi bağlantı aparatı olan ve bu aparatı sadece eski nokiaları kızıl öteli diye alan her kullanıcı sırf bu yüzden Sony Ericsson tercih etmişti gözlermizin önünde.

türkiyedeki müşteriyi memnun etmek zor ancak globalde Sony Ericsson çok iyi yerlere doğru gidiyor. sadece 7 yaşında olan bir marka diğer tüm eskileri tirtir titretiyor. ingiltere, almanya, fransa, dubai, israil, azerbaycan hemen hepsi artık sony ericsson'un tahtı sayılır. yavaş yavaş türk müşterisi de tüm avrupanın kabul etmeye başladığı şeyi kabul edecek. tek düze değil ihtiyaca göre kullanım. kategorizeleşme. şu an tüm dünya da farkında ki nokia da samsung da bu yenilikçi akımın peşinden ilerlemeye özen gösteriyor.

• @PHI
    fotolar için teşekkürler..

gerçekten siyah renk cihaza çok yakışmış ön dizayn ve yan kısımlar oldukça etkileyici bir görünüme sahip, özellikle yan kısımda zoom, foto&video ve deklanşör tuşlarını çevreleyen parlak plastik şerit cihaza süper bir hava katmış.ancak tüm bunlara rağmen böyle bir arkadan dizaynı bence kabul edilemez.insan "8 MP Cyber-shot bu mudur??" demekten kendini alamıyor.
    cihaz yan taraftan ne derece iyi duruyorsa (tabii ki yazılar hariç ), arka taraftan da o derece kötü duruyor...

@dummy decoy
    öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler..

ancak sana katılmadığım bazı noktalar var.ilk olarak cihazın bu derece kalın olmasını xenona bağlamışsın ancak Cyber-shot T70 bile 20.7 mm'lik bir kalınlığa sahipken bu cihazın 19.5 mm'lerde gezinmesi bana oldukça garip geldi.N82'den bahsetmişsin ancak Nokia o cihazı kocaman flashına rağmen 17 mm'lik bir kalınlıkta tutmayı başarabilmiş.tabii ki burda şöyle denilebilir C905 kamera modülü yüzünden 19.5 mm kalınlığa sahip, zaten normal kalınlığı 18 mm.o zaman bende şöyle derim, o ucube kamera kapağını koyacaklarına K850i gibi arkayı düz yaparak otomatik lens kapağı yapabilirlerdi.tabii burda sen "K850 tüm dünyada lens kapağı problemiyle çok fazla onarım görmek durumunda kaldı." demişsin...o zaman burda da işe malzeme kalitesi giriyor.sen cihazında otomatik lens kapağı koyuyorsan ve kullanıcılarda bu kapak yüzünde teknik servislerden çıkamıyorlarsa demek ki malzeme kaliteni bir sorgulaman gerekiyor.K750i'deki joistik problemleri, W800i'deki joistik üzerindeki turuncu kısmın düşmesi, yine bu iki cihazda da meydana gelen hafıza kartı kapağının bombe yapması gibi sorunlar yüzünden kullanıcıların teknik servislerin yolunu ne kadar aşındırdıklarını hepimiz çok iyi biliyoruz...

• MP önemli değil artık netlik noise veHD mi artuk kriter bu HD makineler çıktı 1 uyıldır sony nin HD si var.
  • quote:

@PHI

arkadaşım resımler ıcın teşekkurler gece gırmenın faydaları.

@dummy decoy

acıklamalar icın cok sağol guzel bır detay olmuş.
    hanı gercekten de ıncesı olabılıyorken nıye kalın yapsınlar dımı sacma ışte bazen kendı ısteklerımızı kabullendırmek ıcın doğru olana yanlış demeyı cok ıyı becerebılıyoruz...

sıyah rengı daha muhteşem zaten beğenmıştım....

sonn 20 saat kaldııııı

• quote:

hanı gercekten de ıncesı olabılıyorken nıye kalın yapsınlar dımı sacma ışte
    bazen kendı ısteklerımızı kabullendırmek ıcın doğru olana yanlış demeyı cok ıyı becerebılıyoruz...

günümüz teknolojisinde gelinen nokta gözönüne alındığında sen "daha incesi olabiliyorken niye kalın yapsınlar dimi saçma işte" diyebiliyorsan valla helal olsun diyorum sana

günümüz teknolojisinde bu özelliklerde bir cihaz 15 mm'nin altında yapılamaz diyebilecek bir arkadaş var mı aramızda??? dikkat ederseniz firmalar artık hep aynı cihazları üretiyorlar, dizaynı değiştirip arkasında 2-3 özellik ekleyip bizlere sunuyorlar.artık bence özelliklerde sona doğru yaklaşılıyor.bu noktadan sonra cihazlarda boyutlara ve ağırlığa önem vermeliler, yani kısacası kullanımı kolaylaştırmalılar.bakınız K850i denilen telefon gerçekten harika bir cihaz ancak 117 gr ağırlığı, 17 mm kalınlığı, aşırı kullanışsız navigasyon tuşu ve çok sert plastikten yapılmış numaratör tuşları ile kullanımı oldukça zorlaştırıyor.artık telefonu dizayn ederken sadece dış görünüm değil, tüketicinin kullanım kolaylığını da gözönüne almalılar diye düşünüyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

hanı gercekten de ıncesı olabılıyorken nıye kalın yapsınlar dımı sacma ışte
    bazen kendı ısteklerımızı kabullendırmek ıcın doğru olana yanlış demeyı cok ıyı becerebılıyoruz...

günümüz teknolojisinde gelinen nokta gözönüne alındığında sen "daha incesi olabiliyorken niye kalın yapsınlar dimi saçma işte" diyebiliyorsan valla helal olsun diyorum sana

günümüz teknolojisinde bu özelliklerde bir cihaz 15 mm'nin altında yapılamaz diyebilecek bir arkadaş var mı aramızda??? dikkat ederseniz firmalar artık hep aynı cihazları üretiyorlar, dizaynı değiştirip arkasında 2-3 özellik ekleyip bizlere sunuyorlar.artık bence özelliklerde sona doğru yaklaşılıyor.bu noktadan sonra cihazlarda boyutlara ve ağırlığa önem vermeliler, yani kısacası kullanımı kolaylaştırmalılar.bakınız K850i denilen telefon gerçekten harika bir cihaz ancak 117 gr ağırlığı, 17 mm kalınlığı, aşırı kullanışsız navigasyon tuşu ve çok sert plastikten yapılmış numaratör tuşları ile kullanımı oldukça zorlaştırıyor.artık telefonu dizayn ederken sadece dış görünüm değil, tüketicinin kullanım kolaylığını da gözönüne almalılar diye düşünüyorum...

soyledıklerinde haklı olabılırsın. 15 mm altında yapıla bılınıyorsa neden o zaman bu tarz boyutlar da ısrar edıyorlar? elbette en onemlısı kullanım kolaylığı evet ama onuda yaparken bu sefer dızaynı olmuyor o beğenılmıyor yanı 2si bır arada cok nadır oluşuyor.
    işte madem bu teknoloji var neden yapılmıyor. sorun burda.
    sanırım nasıl olsa alıcı bulunuyor... dıye duşunuluyor....[:

• eneeemm!! hemde siyah
    1de sürgülü

Kağıt üzerinde 10 numara cihaz olarak duruyor. Bakalım nasıl olacak.
  • Resimler çok iyi görünüyor. özellikle rengini çok sevdim..
  • Evet, kesinlikle siyah renk çok yakışmış.
    Zaten siyah renge karşı bir yakınlığım var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Evet, kesinlikle siyah renk çok yakışmış.

Siyah olsun çamurdan olsun anasını satıyım diyorsun yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Evet, kesinlikle siyah renk çok yakışmış.

bilioruz bilioruz...

Bende beendim ya.
  • http://www.engadgetmobile.com/2008/06/16/sony-ericssons-c905-set-revealed-in-yet-another-leaked-vid/
    http://www.intomobile.com/2008/06/11/video-sony-ericsson-c905-demo-and-photo-samples.html

dummy decoy;
    yazın ve teknik bilgiler için teşekkürler.
    dediğin noktalarım çoğuna katılıyorum.

gerçi pek giremiyorsun foruma ama bi sorum olacak
    diğer arkadaş nerelerde pek görünmüyor?

Arkadaşlar dediğiniz gibi siyah çok yakışmış bu cihaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 16 Haziran 2008; 19:52:36 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.