Şimdi Ara

Yeni 9-5 Casus Fotolar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    linkten kadrana baktımda..teknolojik göz yormayan mod sezdim hafiften
  • Kadranda aero x esintileri var

Yeni 9-5 Casus Fotolar
  • yanlız kadranlar su yeşiline dönüyor sanırım...makyajsız kasanın yeşilini pek sevmiyodum ben...makyajlıda kadranda hafif mavi florasan renki kullanılmıştı acaba tam hatırlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: egunns

"yazık" az bile insignia kim.. 9-5 in yanında dalgamı geçiyolar...ben şU dandik GM e laf söylemeden yoruldum artık..artık satıyolarmı araplarmı alıyo tatamı alıyo...yani 20 senedir 9-5 kasası eskiyemeyen model balon insignia parçaları kullanırsa...kelime bile bulamıyorum..bari mercury lincoln falan şasisi kullansaydı

bu kadar fanatikçe yorumlar yapmayı nasıl beceriyorsunuz anlayamıyorum dogrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

quote:

Orjinalden alıntı: egunns

"yazık" az bile insignia kim.. 9-5 in yanında dalgamı geçiyolar...ben şU dandik GM e laf söylemeden yoruldum artık..artık satıyolarmı araplarmı alıyo tatamı alıyo...yani 20 senedir 9-5 kasası eskiyemeyen model balon insignia parçaları kullanırsa...kelime bile bulamıyorum..bari mercury lincoln falan şasisi kullansaydı

bu kadar fanatikçe yorumlar yapmayı nasıl beceriyorsunuz anlayamıyorum dogrusu

yorumunuza ancak 15 sene önce katılabilirdim

• saab hiç kasmasın ya alsın şu ilk resimdeki modeli arkasını biraz daha karakter sahibi yaparak 15 yıl satsın

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

İnternette şöyle birşeyler buldum:

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

•  Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni görüntüler var 9-5'ten
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni görüntüler var 9-5'ten

Çok satar bu

• opel insignia'ya benziyor değil mi? benzemesi normal tabi ama oldukça iyi duruyor. Saab'ın içinde çok düğme olmalı, kokpit sürücüye dönük olmalı. uçak gibi olmalı yani. bunlardan vazgeçilmez umarım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmabelki -- 22 Mayıs 2009; 17:45:06 >
  • hmm resimlerden çok yorum çıkartamadım ama...arka stop grubu ilk bakışta a6 yı anımsattı
  • Daha net iç resim:

Yeni 9-5 Casus Fotolar
  • Saab'ın uzun zamandır beklenen yeni 9-5 (2010) modelinin ilk fotoğrafları yayınlandı.

9-5 sedan:

Yeni 9-5 Casus Fotolar

9-5 wagon:

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Aşağıdaki adresi incelerseniz resimlerin orjinal olmadığı ama orjinalle birebir aynı olduğu çeşitli kaynaklara dayandırılarak belirtilmiş. Yukarıdaki casus fotolarla oldukça uyumlu gözüküyor. Wagon hoş duruyor bu arada

http://www.saabsunited.com/2009/06/first-photos---2010-saab-9-5-sedan-and-wagon.html

• aero x kadranlar dehşet verici güzel. keşke saabı türkler alsaydı. teknolojide hazıra konardık..
  • quote:

Kadranda aero x esintileri var

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Bayıldım bu kadrana,mükemmel gözüküyor.

• Ah aero-x ahh

Konuyla ilgili yeni fotolara rastladım:

Ön tarafın dizaynı beklediğimiz gibi gözüküyor...

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.