Şimdi Ara

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çok yeni bir haber değil ama bilmeyenler için yine de paylaşayım. Dilini anlayamıyoruz tabii ama 5 fotoğraf var. Kamuflajdan çok şey anlaşılmasa da oldukça cüsseli bir hatchback dizayn geliyor. Görünen çift egzoz çıkışı da güçlü motorlara işaret. Arka stoplar led galiba.

http://alltommotor.se/bilspionen/saabs-framtidshopp-9-5-1.8244

• Bişey anlaşılmıyor.İyi gizlemişler arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B49CD3050

Bişey anlaşılmıyor.İyi gizlemişler arabayı
    İnternette şöyle birşeyler buldum:

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

• quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

İnternette şöyle birşeyler buldum:

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Alıntıları Göster
    Yukarıdakilerin hepsi illustrasyon, gerçek resim değil ne yazık ki. Ancak hem Saab'ın mevcut modelleri, AeroX gibi konseptleri, hem de 9-4X gibi yeni jenerasyon modellerindeki yeni dizayn unsurlarını casus fotolarda aşağı yukarı şekillenen kasa yapısına oturtarak böyle çok başarılı görseller ortaya çıkıyor.

Tampon yapılarına bakarsanız 3'ü de farklı hava girişlerine sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: tbaysal2000

Yukarıdakilerin hepsi illustrasyon, gerçek resim değil ne yazık ki. Ancak hem Saab'ın mevcut modelleri, AeroX gibi konseptleri, hem de 9-4X gibi yeni jenerasyon modellerindeki yeni dizayn unsurlarını casus fotolarda aşağı yukarı şekillenen kasa yapısına oturtarak böyle çok başarılı görseller ortaya çıkıyor.

Tampon yapılarına bakarsanız 3'ü de farklı hava girişlerine sahip.

Alıntıları Göster
    Evet hocam, fotolar sahte ama yine de yeni 9-5 ile ilgili az çok fikir verir zannediyorum. Aslında şu ağır makyajlı kasada hoşuma gidiyordu benim ama:

Yeni 9-5 Casus Fotolar

• quote:

Evet hocam, fotolar sahte ama yine de yeni 9-5 ile ilgili az çok fikir verir zannediyorum. Aslında şu ağır makyajlı kasada hoşuma gidiyordu benim ama:

Yeni 9-5 Casus Fotolar

Alıntıları Göster
    Burada da bir kaç tane gündüz fotosu var. Biraz daha belirgin:

http://www.trollhattansaab.net/archives/2009/02/more-2010-saab-9-5-spyshots.html

• quote:

Burada da bir kaç tane gündüz fotosu var. Biraz daha belirgin:

http://www.trollhattansaab.net/archives/2009/02/more-2010-saab-9-5-spyshots.html

Alıntıları Göster
    Hiçbişey anlaşılmıyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

Hiçbişey anlaşılmıyor..

Alıntıları Göster
    çok özel ve heybetli olacağı kesin....bu kadar özel bir markadan GM elini eteğini çeksin artık...kendi dandik kokpitlerini getirdiler 9-3 ve 9-5 in içini zart diye koydular bütün saabın kişiselliğini bitirdiler...zaten kendileride bu kadar vasat altında hatta yerlerde malzame kalitesi kullandıkları için iflasın eşiğindeler...kurtulsun saab şu göya dünya devinden...artık isveç hükümetimi alır kaliteli bi markamı alır...yanlız spy lardan ve çizimlerden görüldüğü üzere en az volvo s60 concept ten daha albenili olacak gibi duruyor..yeterki gm uzak dursun...bu 15 senede bir kasa değiştiren artık kült olmuş kültür olmuş her kullanıcıya hitap etmeyen özel ve sağdık müşterileri olan marka otomotiv endüstrisi içinde her zaman dimdik durmalıdır....gm de gitsin daewooları chevroletlere cevirsin sonrada devletten 5 milyar dolar finans talep etsin hatta 2. defa para istesin..neyse düzlüğe çıksınlarda onbinler ekmeğinden olmasın

• Güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Güzele benziyor
    auto-motor sport dergisi yeni sayısında yeni 9-5'i kapak yapmış: (tabi resimler gerçek değil)

http://www.saabsunited.com/2009/04/another-ams-photochop-of-the-2010-saab-9-5.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 8 Nisan 2009; 17:46:21 >

• quote:

auto-motor sport dergisi yeni sayısında yeni 9-5'i kapak yapmış: (tabi resimler gerçek değil)

http://www.saabsunited.com/2009/04/another-ams-photochop-of-the-2010-saab-9-5.html

Alıntıları Göster
    AMS yayınladığına göre gerçeğine oldukça yakındır. Daha önce yayınlalan illustrayonlara da oldukça benziyor. Yüksek ve geniş omuzlu, hatchback tarzı ve AeroX tadında birşey geliyor. Merakla bekliyorum. Umarım Aero'nun motoru da şimdiki 2.8V6'dan daha başarılı ve özel motorlar olur. BMW 335D ile aynı ya da daha performanslı olmayacaksa da sakın bir dizele Aero demesinler, Viggen mirasına ayıp olur gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: tbaysal2000

AMS yayınladığına göre gerçeğine oldukça yakındır. Daha önce yayınlalan illustrayonlara da oldukça benziyor. Yüksek ve geniş omuzlu, hatchback tarzı ve AeroX tadında birşey geliyor. Merakla bekliyorum. Umarım Aero'nun motoru da şimdiki 2.8V6'dan daha başarılı ve özel motorlar olur. BMW 335D ile aynı ya da daha performanslı olmayacaksa da sakın bir dizele Aero demesinler, Viggen mirasına ayıp olur gerçekten.

Alıntıları Göster
    çizimlerden omuz çizgisini vw phaetona benzettim...umarın unique bir tasarım ve saaba yakışacak cockpit edasıyla karşımıza çıkar ve 15 yıl boyunca efsane olmaya devam eder

• quote:

Orjinalden alıntı: tbaysal2000

Bu çok yeni bir haber değil ama bilmeyenler için yine de paylaşayım. Dilini anlayamıyoruz tabii ama 5 fotoğraf var. Kamuflajdan çok şey anlaşılmasa da oldukça cüsseli bir hatchback dizayn geliyor. Görünen çift egzoz çıkışı da güçlü motorlara işaret. Arka stoplar led galiba.

Tungt maskerad dök den upp. Saabs framtidshopp – nya 9-5. Bilen är byggd på en ny plattform, den gamla har hängt med sedan 1997. Saaben får en längre hjulbas, och bilen blir totalt 17 centimeter längre.

Kraftkällan i prototypen är en tvåliters turbomotor på 210 hästkrafter. V6:an på 2,8 liter, känd från 9-3, kommer att vara tillgänglig på den europeiska marknaden. I USA kommer det att finnas en större V6:a på 3,6 liter till Saaben – samma motor som i Buick Lacrosse.
    Det kommer även att finnas dieselalternativ, och Saab jobbar även med en hybridversion.

I september täcks bilen av på bilsalongen i Frankfurt.

Diyor ki burda: Acayip maskelenmis bir Saab kameralara yakalandi. Yeni 9-5 tamamen yeni bir platform ustune insaa edildi cunku eskisi ta 97 den beri kullaniliyordu (eski platform) Yeni Saabta daha uzun teker araligi olacak ve toplam uzunluk eskisine göre 17 cm daha uzun olacak.

Prototipteki motor 2 litrelik turbomotor 210 beygirlik 9-3 den tanidigimiz 2,8 litrelik v6 da bu modelde Avrupa pazari icin secenek olarak sunulacak ABD de daha buyuk 3,6 litrelik v6 ile satilacak (Buick Lacrossede ki motorun aynisi)
    Dizel alternetifleri de olacak ve hibrit modelleri uzerinede calisiliyor.

Araba Eylul de Frankfurt'ta görucuye cikacak
    diyor

http://www.alltommotor.se/2.163/1.10218 ve burdada Saab'in Opel Insignia ile ayni platformda insaaedilecegi yaziyor. Saab'a yazik etmisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulu42 -- 14 Nisan 2009; 7:56:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kulu42

quote:

Orjinalden alıntı: tbaysal2000

Bu çok yeni bir haber değil ama bilmeyenler için yine de paylaşayım. Dilini anlayamıyoruz tabii ama 5 fotoğraf var. Kamuflajdan çok şey anlaşılmasa da oldukça cüsseli bir hatchback dizayn geliyor. Görünen çift egzoz çıkışı da güçlü motorlara işaret. Arka stoplar led galiba.

Tungt maskerad dök den upp. Saabs framtidshopp – nya 9-5. Bilen är byggd på en ny plattform, den gamla har hängt med sedan 1997. Saaben får en längre hjulbas, och bilen blir totalt 17 centimeter längre.

Kraftkällan i prototypen är en tvåliters turbomotor på 210 hästkrafter. V6:an på 2,8 liter, känd från 9-3, kommer att vara tillgänglig på den europeiska marknaden. I USA kommer det att finnas en större V6:a på 3,6 liter till Saaben – samma motor som i Buick Lacrosse.
    Det kommer även att finnas dieselalternativ, och Saab jobbar även med en hybridversion.

I september täcks bilen av på bilsalongen i Frankfurt.

Diyor ki burda: Acayip maskelenmis bir Saab kameralara yakalandi. Yeni 9-5 tamamen yeni bir platform ustune insaa edildi cunku eskisi ta 97 den beri kullaniliyordu (eski platform) Yeni Saabta daha uzun teker araligi olacak ve toplam uzunluk eskisine göre 17 cm daha uzun olacak.

Prototipteki motor 2 litrelik turbomotor 210 beygirlik 9-3 den tanidigimiz 2,8 litrelik v6 da bu modelde Avrupa pazari icin secenek olarak sunulacak ABD de daha buyuk 3,6 litrelik v6 ile satilacak (Buick Lacrossede ki motorun aynisi)
    Dizel alternetifleri de olacak ve hibrit modelleri uzerinede calisiliyor.

Araba Eylul de Frankfurt'ta görucuye cikacak
    diyor

http://www.alltommotor.se/2.163/1.10218 ve burdada Saab'in Opel Insignia ile ayni platformda insaaedilecegi yaziyor. Saab'a yazik etmisler.
    son mesajdaki saaba yazık etmişler kısmını anlayamadım. zaten saab opelin bir çok parçasını kullanıyor. motorlara kadar opel imzası taşıyan bir araçta tabiki kuzeni insignianın platformu kullanılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

son mesajdaki saaba yazık etmişler kısmını anlayamadım. zaten saab opelin bir çok parçasını kullanıyor. motorlara kadar opel imzası taşıyan bir araçta tabiki kuzeni insignianın platformu kullanılacaktır.

Alıntıları Göster
    Motor teknolojisi olarak Saab Opel'den daha ileridir ve kucuk parcalar haric Opel'den bir parca aldigini sanmiyorum ki hele motoru Opel'den alsin Saab hep kendi motorlarini kullandi hele ki 900 kasada ki Scania'nin gelistirdigi 2,0 lik bir turbo motor vardi ki hala efsanedir o ama viteskutusunda Amerikali firmalarla calistigini biliyorum. Tabii ki Saab'a yazik oldu Opel kalite ve teknoloji olarak Saabla yarisacak duzeyde degildir bile hep GM in yuzunden GM Opeli'de Saab'i da bitirdi ve yuzustu birakti artik bu markalar can cekisiyor... :(

• quote:

Orijinalden alıntı: kulu42

Motor teknolojisi olarak Saab Opel'den daha ileridir ve kucuk parcalar haric Opel'den bir parca aldigini sanmiyorum ki hele motoru Opel'den alsin Saab hep kendi motorlarini kullandi hele ki 900 kasada ki Scania'nin gelistirdigi 2,0 lik bir turbo motor vardi ki hala efsanedir o ama viteskutusunda Amerikali firmalarla calistigini biliyorum. Tabii ki Saab'a yazik oldu Opel kalite ve teknoloji olarak Saabla yarisacak duzeyde degildir bile hep GM in yuzunden GM Opeli'de Saab'i da bitirdi ve yuzustu birakti artik bu markalar can cekisiyor... :(

Alıntıları Göster
    saab altyapı olarak eski vectranın altyapısını kullanıyor...
    bu nedenle sürüş dinamikleri oldukça kötü deniyordu forumda birçok yerde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

saab altyapı olarak eski vectranın altyapısını kullanıyor...
    bu nedenle sürüş dinamikleri oldukça kötü deniyordu forumda birçok yerde...

Alıntıları Göster
    "yazık" az bile insignia kim.. 9-5 in yanında dalgamı geçiyolar...ben şU dandik GM e laf söylemeden yoruldum artık..artık satıyolarmı araplarmı alıyo tatamı alıyo...yani 20 senedir 9-5 kasası eskiyemeyen model balon insignia parçaları kullanırsa...kelime bile bulamıyorum..bari mercury lincoln falan şasisi kullansaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: egunns

"yazık" az bile insignia kim.. 9-5 in yanında dalgamı geçiyolar...ben şU dandik GM e laf söylemeden yoruldum artık..artık satıyolarmı araplarmı alıyo tatamı alıyo...yani 20 senedir 9-5 kasası eskiyemeyen model balon insignia parçaları kullanırsa...kelime bile bulamıyorum..bari mercury lincoln falan şasisi kullansaydı

Alıntıları Göster
    autoexpress.co.uk de yeni 9-5 spyları var..pek bişey belli olmuyor ama jantları insignia 19 jantları...umarın sadece jant la sınırlı kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: egunns

autoexpress.co.uk de yeni 9-5 spyları var..pek bişey belli olmuyor ama jantları insignia 19 jantları...umarın sadece jant la sınırlı kalır

Alıntıları Göster
    İnsignia'nın sadece "şasi"sini kullanacaklar. Diğer gövde, motor, elektronik aksama kadar her şey farklı olacaktır.
  • quote:

İnsignia'nın sadece "şasi"sini kullanacaklar. Diğer gövde, motor, elektronik aksama kadar her şey farklı olacaktır.

Alıntıları Göster
    17 mayıs'ta Barcelona'da yeni 9-5 ile ilgili bir şeyler mi tanıtılacak acaba? Aşağıdaki haberden öyle birşeyler anlaşılıyor.

http://www.saabsunited.com/2009/04/are-saab-going-to-tease-the-saab-9-5-in-barcelona.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.