Şimdi Ara

Yeni a4 led farlarda sorun mu var? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende arabayı servise götürünce passat alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulligun

mercedes c serisi ile test sürüşü yaptıktan sonra söylüyorum bunu ben olsam o arabayı mercedes diye satmam veya satmaya utanırım.

bana göre sıralama bmw audi ve onlara göre bayağı geride kalan mercedes şeklindedir.körü körüne hala yıldızına bakıp merco diyorsanız birşey diyemem.çok küçük bir örnek benim aracımda 8 ileri oto.şansıman var mercedes c serisinde milattan önceden kalma 5 ileri yavaş ve oldukça sarsıntılı bir şanzıman kullanılıyor.bu şanzıman yaklaşık 10-12 litre yakıt tüketirken şehir içinde audinin multitronic şanzımanı 7-9 lt tüketiyor.neyi savunuyorsunuz anlamıyorum..

bazı gerçekleri görmek lazım...

Şanzımanların yakıt tüketimini öğrendik, peki motorların yakıt tüketimleri ne seviyede, onu da öğrenebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Hiçbir markanın fanatikliğini falan yapmıyorum.Öncelikle bunu belirteyim.

Aİle dostumuzun 2010 a4 ü var.Geçen gün arkadaş aldı babasından arabayı gezicektik.Arabaya bindim gördüklerime şok oldum.Dİreksiyonda ki derinin büyük bir bölümü soyulmuş , vitez topuzunda ki deri çok garip bir renk almış , vites kısmında yazan(trip vites) + - n yazıları silinmişti.Ayrıca farda ki ledlerinde içinde su lekeleri ve buhar mevcuttu.

ARkadaşın babası çok titiz bir insandır.3 günde 1 mutlaka sonax ta yıkatır.AYrıca daha yeni boya ve koput koruma yapıldı.Eli terlediği zaman hafif nemli bezle terini aldığını bile gördüm.Arabanın içi deseniz pırıl.

Araba şu an serviste 1 hafta kadar kalıcakmış.Onun yerine a3 tahsil ettiler 1 haftalığına.

Yanlış anlamasın kimse audi ye b*k atmıyorum ama gördüklerimi de söylemek istedim.Her arabada her şey olabilir.Kul yapısı sonuçta , illa ki kusuru olucak

Bence ya aracta bir sorun vardir ya da kullananda. 0 km dogan, sahinde bile bir kac ayda ne direksiyon asinir ne vites topuzu. Doganimiz vardi ordan biliyorum. Ayrica 5 sene sonunda Astrada tek asinan yer sunroof dugmesi oldu. Hele + ve - yazilari normalde dokunmadiginiz bir yer yani toz almaktan baska hic bir sekilde asinmaz. Arabayi yikattigi yerdekiler o kaplamaya zarar verecek bir kimyasal da (bulasik deterjani vs. ) kullanmis olabilirler bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

quote:

Aİle dostumuzun 2010 a4 ü var.Geçen gün arkadaş aldı babasından arabayı gezicektik.Arabaya bindim gördüklerime şok oldum.Dİreksiyonda ki derinin büyük bir bölümü soyulmuş , vitez topuzunda ki deri çok garip bir renk almış , vites kısmında yazan(trip vites) + - n yazıları silinmişti.Ayrıca farda ki ledlerinde içinde su lekeleri ve buhar mevcuttu.

ARkadaşın babası çok titiz bir insandır.3 günde 1 mutlaka sonax ta yıkatır.AYrıca daha yeni boya ve koput koruma yapıldı.Eli terlediği zaman hafif nemli bezle terini aldığını bile gördüm.Arabanın içi deseniz pırıl.

Araba şu an serviste 1 hafta kadar kalıcakmış.Onun yerine a3 tahsil ettiler 1 haftalığına.

Yanlış anlamasın kimse audi ye b*k atmıyorum ama gördüklerimi de söylemek istedim.Her arabada her şey olabilir.Kul yapısı sonuçta , illa ki kusuru olucak

Bence ya aracta bir sorun vardir ya da kullananda. 0 km dogan, sahinde bile bir kac ayda ne direksiyon asinir ne vites topuzu. Doganimiz vardi ordan biliyorum. Ayrica 5 sene sonunda Astrada tek asinan yer sunroof dugmesi oldu. Hele + ve - yazilari normalde dokunmadiginiz bir yer yani toz almaktan baska hic bir sekilde asinmaz. Arabayi yikattigi yerdekiler o kaplamaya zarar verecek bir kimyasal da (bulasik deterjani vs. ) kullanmis olabilirler bence.

Araçta sorun yok.Böylle birşeu nasıl oldu inan bende bilmiyorum.KUllanan kişi çok titiz.Yukarıda belirttiğim gibi.binde bir olur oda aile dostumuza denk gelmiş.Bahçesehir sonaxta yıkanır sürekli deterjan veya kimyasal madde kullanılması mümkün değil.Yalan mı söylüyorum şimdi ? oldu işte.Ben gördüklerimi söylüyorum.İNanıp inanmamak sizin elinizde.Acıkcası pekde bağlamaz beni inanıp inanmamanız..

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Orijinalden alıntı: japon dostu

quote:

Orijinalden alıntı: postal58

kronik sorunu, audinin işçiliği bu kadar

Audi kimlere işçilik öğretmiş git onları bir araştır ondan sonra yaz buraya

Konuya gelince farların su aldığını hiç sanmıyorum daha önceden darbe vs birşey varsa ondan kaynaklanır farları değiştirirseniz ki çok tuzlu olur ama sorunda ortadan kalkar..Ve tekrarlanmıyacağının garantisini ben bile verebilirim

aynen katılıyorum daha önce derbe veya bı arkadasın dedıgı gıbı ampüller degısırken acık yer kalmıs olabılır yoksa kronık sorunmuş işçilik kotuymuş bunlar komık olmuş

haklısın, baktık ki vosvagen grubu, sanki farın montajını evde kendimiz yaparmışçasına iyi tanıyormuş gibi savunalım. hani sadece grubu savunmak yetmesin, bijonlarına kadar kalite aktığını canla başla savunmalıyız ki yaşamımızdaki en önemli dava vosvagen olsun
    ben sana notumu verdim

• quote:

mercedes c serisi ile test sürüşü yaptıktan sonra söylüyorum bunu ben olsam o arabayı mercedes diye satmam veya satmaya utanırım.

bana göre sıralama bmw audi ve onlara göre bayağı geride kalan mercedes şeklindedir.körü körüne hala yıldızına bakıp merco diyorsanız birşey diyemem.çok küçük bir örnek benim aracımda 8 ileri oto.şansıman var mercedes c serisinde milattan önceden kalma 5 ileri yavaş ve oldukça sarsıntılı bir şanzıman kullanılıyor.bu şanzıman yaklaşık 10-12 litre yakıt tüketirken şehir içinde audinin multitronic şanzımanı 7-9 lt tüketiyor.neyi savunuyorsunuz anlamıyorum..

bazı gerçekleri görmek lazım...

kafam güzel, arabam da audi, coşuyorum hafız!!!

• bmw fanı olabilirim ama kesinlikle audi fanı değilim.sadece c serisi hakkındaki görüşlerinize katılmıyorum..
  • Arkadaşlar özülerek takip etmekteyim ki küçük bir far problemi audi mercedes tartışmasına dönüşmüş.

Merak edenler için söylüyorum bu aracı kullandıktan sonra geri götürme olasığım yoktu. ben de şartlarımı zorlayıp üzerime aldım. daha eski arabanın borçları var o ayrı mesele.

Dünyaya bir daha mı geleceğiz madem böyle bir hevesimiz var 3 e 5 e bakmamak gerek bence.

audi A4 mercedes C kıyaslanacak olursa
    Dış görünüş: Berabere C nin amg paketliside çok şık
    İç mekan: Audi mercedes bu yıl içinde C serisini makyajlayacak led sis farları falan eklenecek. Göstermediler ama çok eleştiri alan iç mekanı tamamen yenilenecek
    Genişlik: Audi mercedesin 177 cm genişlik ile çok dar bir araç olduğunu hatırlatırım. bu genişlik audi de 184 cm dir. Bu kadar dar bir aracın bu kadar şık görünmeside mercedes tasarımcıların başarısı olsa gerek. mercedesin arka koltuklarıda çok dar.
    Motor: Mercedes hem 1.6 vergisi düşük hem 0-100 1sn daha kısa
    Şanzıman:DSG nedeniyle Audi
    İmaj:Berabere benim bir tespitim var eğitim düzeyi yüksek insanlarda audi daha ağır basıyor.
    Aktarma: Audi Benim düşünceme göre arkadan çekiş türkiye şartlarına uygun değil.
    Uzun dönem dayanıklılık: Mercedes bugün babamın E kasa mercedesine bindim 2005 model 136000 de şaşırmamak elde değil. ne yapmak gerek daha anlamadım eskimiyor bi türlü.

2 aracında artı ve eksileri mevcut tartışmaya gerek yok. Allah herkese bu tür araçlar nasip etsin daha da önemlisi bindirdikten sonra indirmesin.

• quote:

o kadar şuna bindim buna bindim diye laf kalabalığı yapıyorsun ama saçmalıyorsun sen. c serisinin neden bu kadar tutulduğunu bu forumdaki herkez bilir..o motoru ve fiyatları babanın hayrına çekmedi ..c serisi diyip bide bana kaliteden konfordan bahsetme daha aracın içine sığamıyoruz ..ben burda c serisini karalamıyorum kesinlikle o segmentte araba alacak olsam bende c serisini tercih ederim ama arkadaş öyle bir abartmışki yazılarında sanki s serisinden bahsediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertugen

Arkadaşlar özülerek takip etmekteyim ki küçük bir far problemi audi mercedes tartışmasına dönüşmüş.

Merak edenler için söylüyorum bu aracı kullandıktan sonra geri götürme olasığım yoktu. ben de şartlarımı zorlayıp üzerime aldım. daha eski arabanın borçları var o ayrı mesele.

Dünyaya bir daha mı geleceğiz madem böyle bir hevesimiz var 3 e 5 e bakmamak gerek bence.

İç mekan: Audi mercedes bu yıl içinde C serisini makyajlayacak led sis farları falan eklenecek. Göstermediler ama çok eleştiri alan iç mekanı tamamen yenilenecek
    Genişlik: Audi mercedesin 177 cm genişlik ile çok dar bir araç olduğunu hatırlatırım. bu genişlik audi de 184 cm dir. Bu kadar dar bir aracın bu kadar şık görünmeside mercedes tasarımcıların başarısı olsa gerek. mercedesin arka koltuklarıda çok dar.
    İmaj:Berabere benim bir tespitim var eğitim düzeyi yüksek insanlarda audi daha ağır basıyor.
    Aktarma: Audi Benim düşünceme göre arkadan çekiş türkiye şartlarına uygun değil.
    Uzun dönem dayanıklılık: Mercedes bugün babamın E kasa mercedesine bindim 2005 model 136000 de şaşırmamak elde değil. ne yapmak gerek daha anlamadım eskimiyor bi türlü.

2 aracında artı ve eksileri mevcut tartışmaya gerek yok. Allah herkese bu tür araçlar nasip etsin daha da önemlisi bindirdikten sonra indirmesin.

OBjektif bir yorum olmuş.Sizin gibilere rastlamak şaşırtıcı doğrusu.

@mulligun

bende sizin audi görüşlerinize sonuna kadar katılmıyorum..

E kasa mercedesine bindim 2005 model 136000 de şaşırmamak elde değil. ne yapmak gerek daha anlamadım eskimiyor bi türlü.

işte bu yorum mercedesin farkını ortaya koyuyor.KOnuşmaya gerek yok artık..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertugen

Arkadaşlar özülerek takip etmekteyim ki küçük bir far problemi audi mercedes tartışmasına dönüşmüş.

OBjektif bir yorum olmuş.Sizin gibilere rastlamak şaşırtıcı doğrusu.

@mulligun

bende sizin audi görüşlerinize sonuna kadar katılmıyorum..

E kasa mercedesine bindim 2005 model 136000 de şaşırmamak elde değil. ne yapmak gerek daha anlamadım eskimiyor bi türlü.

işte bu yorum mercedesin farkını ortaya koyuyor.KOnuşmaya gerek yok artık..

@kralkobra_kralkobra

laf kalabalığı yaptığım yok.Saçma saçma konuşma.Sen sığamıyorsun diye kimsemi sığamıcak.Emin ol a4 ünde içine sığamazsın.Arada ki 8 9 cm lik fark yanıltmasın kimseyi.Bin 2 arabaya tek basına cık uzun yola.Hangisinden daha keyif alıcaksın bakalım..Sen iyice saçmalamışın.Konfordan bahsetme dityorsun.Git at kendini köprüden aşağıya.Mercedesi karalamıoyurm diyosun ama utanmasan dava ediceksin mercedesi ne biçim araba çıkarttın diye..2 araca da bin bakalım 5 6 kişi hangisinde daha rahat ediceksin.Görende a4 ün içini a6 gibi zanneder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 14 Mart 2010; 21:17:10 >

• quote:

quote:

quote:

Araçta sorun yok.Böylle birşeu nasıl oldu inan bende bilmiyorum.KUllanan kişi çok titiz.Yukarıda belirttiğim gibi.binde bir olur oda aile dostumuza denk gelmiş.Bahçesehir sonaxta yıkanır sürekli deterjan veya kimyasal madde kullanılması mümkün değil.Yalan mı söylüyorum şimdi ? oldu işte.Ben gördüklerimi söylüyorum.İNanıp inanmamak sizin elinizde.Acıkcası pekde bağlamaz beni inanıp inanmamanız..

Aracta sorun var demek isterken uretim hatasi, malzeme hatasi vs. gibi bir sorundan bahsettim. Sizde binde bir olur dediginize gore aracta sorun olduguna inaniyorsunuz demektir. bende ayni seyi diyorum binde bir olur belki. Aracta sorun yoksa her Audinin ayni sekilde olmasi gerekirdi. Ben inanmiyorum diye bir sey demedim yanlis anlasilma olmasin. Zaten inanmasam cevap yazmazdim. Servisten cikan sonucu da merak ediyorum acikcasi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aracta sorun var demek isterken uretim hatasi, malzeme hatasi vs. gibi bir sorundan bahsettim. Sizde binde bir olur dediginize gore aracta sorun olduguna inaniyorsunuz demektir. bende ayni seyi diyorum binde bir olur belki. Aracta sorun yoksa her Audinin ayni sekilde olmasi gerekirdi. Ben inanmiyorum diye bir sey demedim yanlis anlasilma olmasin. Zaten inanmasam cevap yazmazdim. Servisten cikan sonucu da merak ediyorum acikcasi.

Hocam biraz sert çıkıştıysam özür dilerim.Kusuruma bakmayın.Bazı konular canımı sıktı o yüzden öyle bir yorum yazmışım.Bende ondan bahsetmek istedim.Bence de malzeme ve üretim hatası olmuş.Yoksa böyle birşeyin olması mümkün değil.Binde bir olmuş oda dostumuzun başına geldi.ÜZüldük tabi.Audi merco bmw gibi kalitesinden ödün vermeyen araçlarda böyle abuk sorunlarla karşılaşınca şaşırıyoruz ister istemez.Eminim ben daha kimse de öyle bir sorun olmamıştır.

Araç servisten bildiğim kadarıyla 3 4 güne çıkıcak.Çıkınca buraya yazarım

• sozum meclisten disari bazi hatalari kendimizde de aramak gerekir araci sen kullanirsin sorunsuzdur ben bir sene kullanirim hertarafttan problem verir dreksiyon derisi soyulur koltuk derisi catlar yani kullanmadan kullanmaya da fark vardir benim yanimda calisan bir isci gecen sene 2004 E320 aldi arac 90000 deydi araci getirdiginde ikinci el bir arac bukadar temiz olamaz derdiniz arac suan 104000 DE ve resmen dokuntu driksiyon derisi soyulmasindan tutun da koltuk catlamasina arac icdosemesi bejden siyaha donmus kendisine sorsaniz aman mercedes almayin diyor cunku arac hic gitmese ayda birkere servise gidiyor sizce bu problem ureticidenmi kullanicidanmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir27

sozum meclisten disari bazi hatalari kendimizde de aramak gerekir araci sen kullanirsin sorunsuzdur ben bir sene kullanirim hertarafttan problem verir dreksiyon derisi soyulur koltuk derisi catlar yani kullanmadan kullanmaya da fark vardir benim yanimda calisan bir isci gecen sene 2004 E320 aldi arac 90000 deydi araci getirdiginde ikinci el bir arac bukadar temiz olamaz derdiniz arac suan 104000 DE ve resmen dokuntu driksiyon derisi soyulmasindan tutun da koltuk catlamasina arac icdosemesi bejden siyaha donmus kendisine sorsaniz aman mercedes almayin diyor cunku arac hic gitmese ayda birkere servise gidiyor sizce bu problem ureticidenmi kullanicidanmi

HOcam anlattıklarınız elbette kullanıcıdan kaynaklanıyor.Dünyada en az arıza yapan sorun çıkartan 5 araçtan biri MERCEDES'tir.ANcak yukarıda da belirttim.Aracın sahibi o kadar titiz ki anlatmakla bitiremem.Eli terlediği zman hemen hafif nemli bez çıkarır siler avuçlarını.Aracı sonax ta premium class iç dış temizlik parlatma ve korumaya verdi.PIrıl pırıl bir araç.ANcak gel gör ki sebebsiz yere direksiyondaki derilerin bi kısmı soyuldu vites bölümndeki + - n harflerinin boyası çıktı ön ledli farların içi buhar olup su damlacıkları oldu..HAdi iç aksamı geçtim.Farların içini açıp su mu tuttu bu adam ? benim anlatmak istediğim olay farklı.belkide binde bir olur böyle şey oda dostumuzun başına geldi.Audi gib imarkadan bu beklenemzdi.AMa işte binde birde olsa kötü malzeme ve işçilik kullanılmış ve dolayısıyla sorun çıkarttı..Diyorum ya işte kul yapısı diye.Kusursuz , hatasız olması imkansız.ALlah yapısı değil ki bu dimi ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

2010 audinin direksıyon derısının buyuk kısmı soyulmuş ölemı vıtes topuzu yazıları sılınmış... açıkcası gozumle gormeden ınanmam 2 foto çekıp koyunde gorelım

İnanmassan inanma.BUrda kimseye yalan borcum yok.Elimde olsa çekip koyardım.Ama bidaha ne zman görücem arabayı allah kerim..

@mulligun

audi nin malzemesi , işçiliği mercedes c serisinden çok daha iyi öylemi ? hakıkaten saçmalıyorsun.Mercedes kadar işçiliğe , malzemeye ve kalitesine önem veren araba yoktur..Harbiden audi taraftarısınız.MErcedese b*k atıyorsunuz ya audi nin malzemesi işçiliği mercedesten daha iyi diyorsunuzya ne desem boş.SOkakta falan söylemeyin bunu bi taraflarıyla gülerler size uyarmadı demeyin

bence sen ne audi ye nede mercedes e binmemişsin.işkembeden sallıyorsun..

Kİmin işkembeden salladığı belli oluyor.Emin ol senin hayatın kadar binmişimdir mercedes'e..İNt. fotolarına bakıp burdan yorum yapma.C serisine mercedes gözüyle bakmayanlarla bu muhabbeti yapmam bile.C 250 cgı , c 63 c 220 cdı c 180 k bunların malzeme ve işçilik kaltesine laf ediyorsanız yaşamayın bence..Audi fanları kendini belli ediyor.Objektiif olun..

Hoca sana sallıyorsun diyen ben değilim karıştırdın..Ben mercedesin audi ve bmw den kalite olduğundan yanayım ama C serisinde işler değişiyor bu benim nacizhane fikrim..

• şimdi konuyu açan arkadaşın aynı anda hem audisi var hemde superbi var doğrumu

bi türlü şunun cvbını alamadık yoksa ben mi anlamadım
  • Beyler amma da uzamış bu konu.
    Sorun varsa var..Niye bu kadar tartışıyorsunuz ki?Altı üstü yanan 10 tane ampul..Değişir gider yanmıyorsa bile..

İkinci olarak ta zaten adam Superb'le kaza yaptım demiş;heralde o aracını satmış ki A4 almış.En azından ben öyle anladım.
  • quote:

''C'' serisine hiç bindiniz mi bilmiyorum.Benim ikisine de binme fırsatım oldu.Hemde uzun uzun.C serisinde ki rahatlık , konforluk , malzeme ve işçilik kalitesi ile A4 yanına bile yaklaşamaz ''C'' serisinin.

A4 kalitesi yanına bile yaklaşamaz diyerek merso fanatikliğinin kitabını yazdın burda hala konuşuyor musun

edit : dahada inciler varmış arkadaşta yeni yeni okuyorum

quote:

mercedes'in rahatlığı , konforluğu , gidişi , yol tutuşu , kullanılan malzemenin kaliteliği , işçiliği hiçbir araçla mıukayese edilemez.BIrak etmeyi konusu bile açılamaz

quote:

BEn diyorum ki mercedes'e binen adam konforluk , malzeme kaliteliği , işçilik , yol tutuş gibi özelliklere bakar.TUtupta otomatik şanzumanı 5 ileri diye vazgeçmez.ANca senin gibi audi fanları vazgeçer.Tüm dünya bunu kabul ediyor.BU saydıklarım Mercedes dışında hiçbir araçta bu kadar üst düzeyde değil.DÜnya ya adını bu saydıklarımla duyurmuş bir otomobil şirketini tartışmaya gerek bile yok..MErcedes her türlü farkını koyar ortaya

quote:

laf kalabalığı yaptığım yok.Saçma saçma konuşma.Sen sığamıyorsun diye kimsemi sığamıcak.Emin ol a4 ünde içine sığamazsın.Arada ki 8 9 cm lik fark yanıltmasın kimseyi.Bin 2 arabaya tek basına cık uzun yola.Hangisinden daha keyif alıcaksın bakalım..Sen iyice saçmalamışın.Konfordan bahsetme dityorsun.Git at kendini köprüden aşağıya.Mercedesi karalamıoyurm diyosun ama utanmasan dava ediceksin mercedesi ne biçim araba çıkarttın diye..2 araca da bin bakalım 5 6 kişi hangisinde daha rahat ediceksin.Görende a4 ün içini a6 gibi zanneder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodömizer -- 15 Mart 2010; 0:53:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sodömizer

A4 kalitesi yanına bile yaklaşamaz diyerek merso fanatikliğinin kitabını yazdın burda hala konuşuyor musun

+1

yeni C serisinin dashboardu eskisine göre kaliteli hissi vermiyor

açıkcası bunu sadece ben değil gerçekten bu araçları kullanan veya en azından seyahat etme fırsatı yakalayan herhangi biri rahatlıkla söyleyebilir

yine inanmayanlar çıkarsa buraya sürüyle yerli yabancı yorumu ve testleri de koyarım

MB'in C serisi bile bu kadar sıradan ve özentisiz olmamalı ve a4'e bakınca aradaki fark belli bence de A4 lehine

birde MB'i bu kadar büyütmenin anlamı nedir çözebilmiş değilim cebinde a4 parası olan gidip onu mu alamayacak yapmayın ... demekki yeni C serisinde bulamadıklarını a4 tamamlamış

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.