Şimdi Ara

Yeni a4 led farlarda sorun mu var? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yandan biri carpip nasil kaciyo seyir halinde iken ?
  •  Yeni a4 led farlarda sorun mu var?

C serisinin iç görüntüsünü bulamadım birisi eklerse iyi olur..Ama fark ortada benim gözümde..
  • Bence konu başlığı değişsin..
  • Konu nereden nereye gelmiş. Cevaplanmayan sorular, sorular, sorular.

Şimdi anlamadığım kısımlara gelelim;

yolda giderken biri sizin araca çarpıp kaçıyor,

sizin skoda superb aracınız var,

skodayi servise vermissiniz 1 hafta kalacağı söylenmiş,

apar topar audi a4 almissiniz.

Arabayami ihtiyacınız vardı, kasko zaten size araç tahsis etmedimi.

Hayır asıl anlamadığım kısım a4 konusunda neden superb den bu kadar bahsettiniz.
    Yeni aldığım a4te bu sorun var deseniz yetmez miydi?

Ozaman bende baslarım, Opel astra aracım vardı LPG taktirdim, otoparkta camlarını kırmışlar, servise gittim 10 gün icinde tüm camlar gelir dediler aracı camsız kullanamayacağım için servise bıraktım. Hemen gidip 2006 model audi a3 aldim. Farlari bugulandi. Sizinde basınıza geldimi? Yardım edin lütfen. Şampiyon Bursaspor!!!
  • iyiki audinin sadece farında sorun varmış
    motorunda sorun çıksa ortalık duman olmuştu..

ne zaman audiyle ilgili bir başlık açılsa illaki birileri gelip audi mercedesten daha kalitelidir diyor.
    bmw başlıklarında ise genelde vw daha kaliteli muhabeti dönüyor
    burda ne kadar tartışılırsa tartışılsın gerçek değişmiyor işte
  • bu birazda araça verilen parayla alakalı ne kadar çok para ödersen insanın gözünde o kadar o araç büyür yeni bu verilen parayla alakalı kalıtele degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: Sodömizer

A4 kalitesi yanına bile yaklaşamaz diyerek merso fanatikliğinin kitabını yazdın burda hala konuşuyor musun

+1

yeni C serisinin dashboardu eskisine göre kaliteli hissi vermiyor

açıkcası bunu sadece ben değil gerçekten bu araçları kullanan veya en azından seyahat etme fırsatı yakalayan herhangi biri rahatlıkla söyleyebilir

yine inanmayanlar çıkarsa buraya sürüyle yerli yabancı yorumu ve testleri de koyarım

MB'in C serisi bile bu kadar sıradan ve özentisiz olmamalı ve a4'e bakınca aradaki fark belli bence de A4 lehine

birde MB'i bu kadar büyütmenin anlamı nedir çözebilmiş değilim cebinde a4 parası olan gidip onu mu alamayacak yapmayın ... demekki yeni C serisinde bulamadıklarını a4 tamamlamış

hay yaşa. artı bir milyon..

aklımdan geçenleri yazmışsın..

• Bari önce ledlerde bahsedilen sorunu konuşsaydık, sonra karşılaştırma yapardık nasıl olsa.
  • Sonra yöneticiler kestirip atıyor diyorsunuz arkadaşlar. Rica etmişim led sorununu konuşalım diye ama konu yine marka karşılaştırmasına ve kural ihlallerine sahne oldu. Markaları karşılaştırmak istiyorsanız konu açın herkes tartışsın, ben demiyorum ki soru led'le ilgili olduğu için sadece led konuşalım... Tabiki marka kıyasına da kayacak başka konulara da kayacak ama yerine göre hareket edelim lütfen.
  • Hocam kuyuya bir taş atmışsın çıkarabilene aşk olsun..

Madem bir köşede SuperB dururken bir çırpıda A4 alacak gücün var niye Skoda ile geziyorsun..Ya da niye sadece sormak istediğini sormak yerine milletin kafasını karıştırıyorsun?? Baştan ayağa sıkıntıdan ibaret açtığın konu..Audi'nin farı buhar yapıyormuşmuş..Eee yapar ne olmuş..Kul yapımı neticede ne gerek var şimdi marka kullanıyorum diye triplere girmeye.."Benim arabam Audi sorun çıkarma lüksü yok." bu mudur??
  • ''Arabam 1 hafta serviste kalacak o yüzden gittim a4 aldım.'' cümlesiyle başlayan topic niye bu kadar ciddiye alındı anlamış değilim.Gidin ihtiyacı olanlara yorum yapın.Bırakın burda körler sağırlar birbirlerini ağırlasınlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.