Şimdi Ara

Yeni abonelik hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mevcut olarak ttnet abonesi iken, yeni taşındığım binada bina girişinden eve kadar cat6 kablosu çektirmeme rağmen 20mb'lik bağlantım 6-8mb'den fazla yukarı çıkamamakta. karşı komşum ise kablonet ile sürekli 50mb aldığını belirtiyor. bu yüzden ben de kablonete geçmek istiyorum. mevcut taahüdümün dolmasına 3 ay kaldı, ama ttneti iptal ettirip, kablonete geçebileceğimi belirttiler müşteri hizmetlerinden.

Sormak istediğim birkaç konu var,
    - bağlantıyı nasıl yapıyorlar? evin giriş kapsısından kablo çekip modemi koymak istediğim yere kadar kablo mu çekiyorlar? Yoksa duvardan (ttnet gibi) geçirme imkanı var mıdır?
    - tavsiye ettiğiniz modem hangisidir?
    - evde mevcut olarak kullandığım modem TP LINK 8961N ve Access Point Zyxel 418N. Gelecek olan modem ile bunları yine Access Point olarak kullanabilecek miyim?
    - aynı zamanda Tivibu kullanıyorum ki, bunu da iptal ettireceğim. Evde ağırlıklı olarak belgesel izleniyor. Üst paket almaya değer mi?

şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.

• 1- Evinizde gömülü tv kablo hattı varsa onu kullanırlar, yoksa daire içine kablo çekeceklerdir.

2- Access Point olarak kullanabilirsiniz eski modemlerinizi.

3- Eski modemlerinizi kablosuz bağlantı için kullanabileceğiniz için bence en iyisi piyasadan 2. el Motorola SB 6120 modem alın derim.

4- Üst paket belgesel açısından oldukça doyurucu.
  • Başvurduktan sonra ertesi gün ararlar ne zaman gelelim diye kuruluma geldiklerinde eğer binana önceden kablo cekilmisse onu kullanirlar çekilmemisse aşşağıdaki kutudan kablo çekerler ztaen kuruluma gelirken yanlarinda kabloyla geliyolar rica edersen istediğin yere kurarlar valla bende üst paket+sinama pakedi var hiç faydasını görmedim sacma sapan kanallar var ayrıca modemi faturaya ek 2tl ye alabilirsin accespointlerinide kullanmaya devam edersin bi sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 7 Nisan 2017; 19:7:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.