|
Bildirim
Ayıp etmişsiniz. Biz sizin reno hayranlığınıza fransız tenekesi diyormuyuz? Ne alıp veremediğiniz var? 14 yıldır accent era ya biniyorum kimse arabama laf atamaz. Ayrıca bu accent de çok güzel olmuş. İnşallah ülkemize gelir
|
Bu aracın B segmenti, en ucuz sedan segmentinde olduğunu yani Taliant,Egea gibi araçların rakibi olduğunu unutanlara sesleniyorum. Komik olmayın kardeşim, bu araba B segmenti sedan için çok acayip lüks olmuş, tüm rakiplerini alır cebine koyar. Şu iç tasarımın duruşuna,dışın lüksüne bakın. B segmenti için fazla ileri,fazla gelişmiş.
|
aaa 14 yıldır era ya biniyorum bence logo güzel era ile ne alıp vermediğiniz var? Biz sizin reno hayranlığına bir şey diyormuyuz? Ayıp etmişsiniz ayrıca bu accent de çok yakışıklı olmuş. İnşaallah ülkemize gelir
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 22 Mart 2023; 18:13:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Accent Era ya laf etmiyorum zamanının güzel araclarindan birisidir. Sadece logo'nun artık eski kaldığını ve günümüz araçlarına yakışmadigini düşünüyorum . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
TR'ye gelmeyecek. Avrupa emisyon şartlarını sağlamıyor. |
Artık uğraşma yok dümdüz torpidonun üzerine tableti koyuyorsun iş bitiyor Mercedes bile yapıyor bunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
mpi motor emisyondan dolayı gelmez de gdi motordan emin değilim... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu araba Taksicilerin eline geçerse terör estirirler millete sellektör atarak. |
Gelir zaten de Renault bambaşka bir aşk |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1.5 crdi ile 10.yıldan selamlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |