Şimdi Ara

Yeni account için server seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 1 sene kadar aradan sonra WoW'a tekrar başlayacağım. Önceden Shatratted Halls serverında oynuyordum. Türk ve yabancı arkadaşlarımız vardı. İyi sayılabikecek derecede ingilizcem olmasına rağmen hiçbir zaman türklerle kurduğum samimiyeti yabancılarla kuramadım. Artık kandanmıdır,dilden dindenmidir bilemiyorum Demem o ki türk arkadaşların daha fazla yoğunlaştığı bir serverda başlamak isterim. Sağlam türk guildlerinin olduğu serverlar hakknda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

• Horde-Twisting nether
    Alliance -Silvermoon
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Tabiki de for the horde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisting Nethera alalım ozaman sizi şöyle buyrun..
  • Hay hay hocam neden olmasin... Mmorpg tek basina oynanamaz bir tur. Guildiniz var mi? Varsa adi ne?

• TN Silvermoon gibi realmler hala sıra bekletiyor mu akşamları? Silvermoonda bir kaç altım var belki kasabilirim de. Gerçi raid açılınca bekletir mutlaka.
  • Şu an hiç bir server bekletmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Hay hay hocam neden olmasin... Mmorpg tek basina oynanamaz bir tur. Guildiniz var mi? Varsa adi ne?

LITTLE ANGEL diye bir guilddeyim guild kalabalık ve herkesin alma yetkisi var sanırım.. Birisine /w atman yeterli olur sanırsam..
  • cahilliğime verin bir şey takıldı kafama

twisting nethers a baktım neredeyse %90 horde. bu serverı hordle lara öneriyorlar ama pvp de çekişme vb. nasıl olacak? ortada alliance yok
  • Zhylar kullanıcısına yanıt
    horde alliance orani cok muhim.%10luk bir fark belki kabul edilebbilir ama fazlasi oyundan keyif vermess, cekisme olmaz. serverdaki Horde alliance oranina nereden bakabilirim?
  • Twisthed netherds damısınız ? Turk guildimi ?
  • mert2091 kullanıcısına yanıt
    ben realm pop. dan baktım
  • ally slyvanas mı silvermoon mu?
  • adam akıllı realm yok acıkcası. Ya tam horde ustun yada alliance. Rekabet diye bir şey yok. Bu konuda bayağı araştırdım tek bir realm var önerilebilecek oda Defilas fakat oda RPPVP. Açıkcası RP oynamanın nasıl birşey oldugunu bilmediğimden ceesaret edip orda charge açamıyorum.
  • horde ise Türk nether benımde yıllarca oynadıgım yer hala 5 tane 90 lvl karakterım var suan slvanas serverındayım ally olarak ama horde ıcın tek gecerım netheri tabi ortamı sarrar mı bılmem ipini koparan geldıgınden sevıye dustu zamanında bizim oynadıgımızda 1 tane buyuk guıld vardı yabancı Türk karışık sonra biz vardık buyuk guıld 150 kısı falandık uc bes tane de kucuk caplı guıldler vardı askere gıttım bı gerı geldım trade full Türkçe ortama cıvımıs say say bıtmez :) Bunuda goz onune alarak bırde guıld bularak adım atarsan yararlı olursa yoksa netherdekilerr world frist kill yaptıklarından oyle herkezı almıyorlar :) dengezı cok yanı guıld bulup basla derım

sözümde hepsıne degıl edıtleyeyımde sonra tartısma cıkmasın ama genel anlamda oyle hala ıyı playerler var arkadas lıstemde hala oynayan var orda ama durumu pek ıyı degıl serverın yoksa bende meraklı degılım netıcede baska servere gıdıp orda bastan ugrasmaya her seye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahasonra455 -- 29 Kasım 2014; 10:35:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Twisthed netherds damısınız ? Turk guildimi ?

Evet türk guildi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhylar

cahilliğime verin bir şey takıldı kafama

twisting nethers a baktım neredeyse %90 horde. bu serverı hordle lara öneriyorlar ama pvp de çekişme vb. nasıl olacak? ortada alliance yok

cross realms diye bir olay var hocam.. yeni gelen bölgeler harici diğer serverlarla herkes birbirini görebiliyor.. silvermoonla twisting nether aynı zoneda ally sıkıntısı yok..
    denge filan çok önemli olmuyor.. hatta bir yöne yogunluk oldumu daha iyi artık.. ah daha dengeli oluyor.. ekonomi daha canlı..
    ille ben dreanorda world pvp yapacağım dersen ashran tam bu iş için yapılmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

cross realms diye bir olay var hocam.. yeni gelen bölgeler harici diğer serverlarla herkes birbirini görebiliyor.. silvermoonla twisting nether aynı zoneda ally sıkıntısı yok..
    denge filan çok önemli olmuyor.. hatta bir yöne yogunluk oldumu daha iyi artık.. ah daha dengeli oluyor.. ekonomi daha canlı..

Abi sen nerelerdeydin ya? 1 2 senedir görmüyorduk seni hoşgeldin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

quote:

Abi sen nerelerdeydin ya? 1 2 senedir görmüyorduk seni hoşgeldin

Hoşbuldum epey uzunca bir süre ara vermiştim dreanor gazıyla tekrar başladım.

• quote:

quote:

eyvallah

tam 5 gündür oynuyorum oyunu hala server yada karakter seçebilmiş değilim. kendimi bayağı bi mal hissediyorum

horde tarafını seviyorum ama hordelardan hiçbirini sevmiyorum.

human sıcak geldi ama alliance hoşuma gitmiyor

gnome mage açtım haritada kayboldum görev bulamadım

lighting efektleri çok hoş ama shamanın bulunduğu ırklara ısınamadım

server seçimi zaten ayrı berbatlıkta

velhasılı kelam kalan 25 günüde seçime harcayacağım galiba

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.