Şimdi Ara

Yeni account için server seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zhylar

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: Zhylar

cahilliğime verin bir şey takıldı kafama

twisting nethers a baktım neredeyse %90 horde. bu serverı hordle lara öneriyorlar ama pvp de çekişme vb. nasıl olacak? ortada alliance yok

cross realms diye bir olay var hocam.. yeni gelen bölgeler harici diğer serverlarla herkes birbirini görebiliyor.. silvermoonla twisting nether aynı zoneda ally sıkıntısı yok..
    denge filan çok önemli olmuyor.. hatta bir yöne yogunluk oldumu daha iyi artık.. ah daha dengeli oluyor.. ekonomi daha canlı..
    ille ben dreanorda world pvp yapacağım dersen ashran tam bu iş için yapılmış..

eyvallah

tam 5 gündür oynuyorum oyunu hala server yada karakter seçebilmiş değilim. kendimi bayağı bi mal hissediyorum

horde tarafını seviyorum ama hordelardan hiçbirini sevmiyorum.

human sıcak geldi ama alliance hoşuma gitmiyor

gnome mage açtım haritada kayboldum görev bulamadım

lighting efektleri çok hoş ama shamanın bulunduğu ırklara ısınamadım

server seçimi zaten ayrı berbatlıkta

velhasılı kelam kalan 25 günüde seçime harcayacağım galiba

Hocam hepsinden birer tane açıp biraz kasın mutlaka birisine işte bunla devam ederim dersin. Realm seçiminde ise önceliğini belirle ona göre, yoğun bir realm mi istiyorsun, hangi tarafın ağırlıkta olmasını istiyorsun veya dengeli mi istiyorsun, Türkler çok mu olsun...vb bunlara göre seç hocam, iyi eğlenceler.

• aschil kullanıcısına yanıt
    Hocam iyide horde alliance dengesini belirleyebilecek ve turk guildlerinin tespit edilebilecegi bir sorgulama platformu var mi ki? Yani bu secimi neyi referans alarak yapicaz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Hocam iyide horde alliance dengesini belirleyebilecek ve turk guildlerinin tespit edilebilecegi bir sorgulama platformu var mi ki? Yani bu secimi neyi referans alarak yapicaz??

Kulaktan dolma bilgiler ve burası:https://realmpop.com/eu.html
    yalnız burası güncel olmayabilir, ayrıca frozen hesaplarıda kapsıyor.
  • Wow progressi aç. Filtrelerden languageı Turkish yap. Çıkan realmleri sorgulat.

Horde - ally dengesinin olması ashran dışında bir işinize yaramaz. Ama ashran bugüne kadar pvpye getirilmiş en güzel alan olduğunu da söylemem lzm. Özellikle Auchindoun gibi neredeyse eşit serverlarda oynuyorsanız.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Evet biraz zayıf bir site gibime geldi..
  • Bu arada hala server aramaktayım. Wow download'a başladım. Lise yıllarımdaki ilk yüklemedeki heycanın bir benzerini yaşıyorum :D
  • mert2091 kullanıcısına yanıt
    Hocam buradan Türkçe PvE guildlerini bulabilirsiniz. " any language " kısmından dili, " any function " kısmından da Horde mu Alliance mi olacağını karar verdikten sonra guildlerin isimlerini görebilirsiniz.
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Oo super tam aradigim sey hocam cok tesekkur ediyorum. An itibariyle bilgisayari kontrol ettim downloadim bitmis. Versiyon 6.0.3.xxx( tam hatirlamiyorum). Last patch budur degilmi? Yani sira bir tecrube paylasmak isterim. Battle.net acc'uma iPhone uzerinden Authenticator tanimladim. Bu islem onceden oynadigim zaman flash disk ebatinda bir cihazla yapiliyordu. Ancak smdi akilli telefon platformlarinda ucretsiz olarak kullanilabiliyor. Akilli cihaz kullanan herkese hatirlatma ve tavsiye olarak belrtmek isterim. Muhim bir guvenlik onlemidir bence. Atlamayiniz..

• Birde sizce acc'u ne zaman yukseltiyim. Hemen mi, 20 lvl olunca mi?

• mert2091 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, 6.04 lü bir şey. Hadi şimdiden iyi eğlenceler :)
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Benim clientde 6.0.3.xxxxx yaziyordu. Sorma sebebim gece download baslatirken 28 gb yaziyordu. Bir yere kafar zorunlu, bir yerden sonra optional yaziyordu. Tabi sabah kalktigimda 6.0.3.xxxx hazirdi. Merak ettgm optional yazan bolumunde indirilip indirilmegi. Indirmisken tamamen bitmis olsun isterim...

• forumda bızım guıldın konusu var ılla horde olucam dersen o ayrı bı durum. Ben oyun ılk cıktıgında elflerle basladım tbc cıkıncada herzaman kullanacagım vazgeçemeyeceğim belf lerime geçtim. Horde yi seviyorum hakketen ambiyans ortam ogrimmar olsun yanı benı benden alıyor. Ama bu pakette farklı bir realmde oynamak ıstedım ve human oldum yanı mesele guıld bulmak progress yapmak yoksa horde olmusun olmamaısın pekde bi önemi yok eger bulursan sevınırım bulamazsa guıldımıze beklerım yanı slyvanas server
  • dahasonra455 kullanıcısına yanıt
    Alliance karakterleri biraz 6-12 yaş, yaşasın iyiler modunda çocuklara hitap ediyor gibi görünüyorlar. Bu yüzden horde candır gerisi heyecandır kanaatindeyim.
  • Alliance'nin asaleti pahabiçilemez

Ha, bi vahşi sürü üyesi olmak istiyorsan orası ayrı

Silvermoon'da Alliance'deyiz. Bekleriz.
  • quote:

Alliance karakterleri biraz 6-12 yaş, yaşasın iyiler modunda çocuklara hitap ediyor gibi görünüyorlar. Bu yüzden horde candır gerisi heyecandır kanaatindeyim.

nasıl olurda alliance karakterı cocuklara hıtap eder yaa bıraz cıddı konusalım boyle bı konusma bence cok sacma ben bı horde taraftarıyım ama bu kelıme bence cok sacma kısısel zevkler ayrı ama cocuklara hıtap edıyor demek kadar sacma bır sey yok ınsanlar bu oyunu lore ıcın oynuyor arthas ıcın human olan tonla ınsan var yada orc ların zulumune kızıp draenei olan tonlarca tanıdgıım var ınsan lore ıcın oynuyor demekkı senın lore ıle falan alakan yok kı burda bu kelımeyı kullana bılıyorsun ben Sylvanas Windrunner hayranlıgımdan belf oldum ve yıllardır belf oynarım ılk defa alliance oldum wod paketınde draenei actım orc keserken daha zevklı olsun yapılan zulmü daha ıyı anlaya bılmek ıcın yanı bız lore ıcın oynuyoruz acıkcası da ben hala bı elfı nasıl olurda cocuksu bulurusn merak ettım oyunun en ıyı ırklarından bır tanesı ama sen hordeyı daha vahsı bula bılırısn anlarım sonuna kadar bende ambıyansı sevıyorum hordede horde kabıle tarzını yansıtıyor allıance ıse sehırsel yapılar uzerıne kurulmus bı beledıye gıbı desek yerıdır yanı...

ama sana kımse neden horde oynuyorsun demez hakkıda yoktur ama asla cocuklara hıtap edıyor demek bu cumleyı kurmak bence cok gereksız....

• dahasonra455 kullanıcısına yanıt
    Hocam farkındaysanız "gibi görünüyor" ve "bence" ibarelerini kullandım. Oyunun lore'unu ve karakterlerin gerekliliğini,ırkların sebeplerini gayet farkındayım.
  • 6 yaşına gelince belki sen de Allyı seversin bilemeyiz. O yüzden erken konuşmamak lazım
  • metamania kullanıcısına yanıt
    Keske 6 yasima geri donebilseydim, isterdn bunu. Ama senin gibi zeka yasi 6 da kalmis birine bakiyorum da... Yok yaa... Buyuk bosluk

• quote:

Keske 6 yasima geri donebilseydim, isterdn bunu. Ama senin gibi zeka yasi 6 da kalmis birine bakiyorum da... Yok yaa... Buyuk bosluk

Eyv. ağır laf soktun bunu şımaykıl değil dünyanın bütün maykılları gelse çıkaramaz
  • metamania kullanıcısına yanıt
    Estafurullah laf sokmak gibi bir niyetim yoktu,olmaz, olamaz.. Ancak karakterlerin dis gorunusleri hakkinda yapilan bir yorumu ki bu kisisel bir yorumdur... Boylesine sahsi algilamis gibi bir cevap alinca bir onceki yorumumdaki kaniya vardim. Bu konuda da, alliancelarin gorunumleri konusunda da yanilmis olabilirim. Her insanin yanilip, haya yapabilecegi gibi. Ancak bu durumun icerlenip yerleme icerikli karsi yorumlarla cevap verilmesi tuhafima gitti. Neyse For the Alliance o zaman..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.