Şimdi Ara

Yeni Açılan Server da Turk Guild i kurmayı Düşünen var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her Server da kuruluyor burdada Kuracak Arkadaşlarımız varsa Birlik olmakda yarar var diye düşünüorum...

• ben düşünüyorum llv 5 blade cold
  • ewt ben kurcam ama lvl 20 den sonra ve en dusuk lvl 20 olcak
  • Tamam Peki İsim düşündün mü??Güzel bi isim olsun bence..
  • isim 40HaRaMiLeR olcak :)
  • Biraz düşünürsek daha iyi bişyler çıkabilir bence...
  • o zaman SeferOgulları :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende 2.5 saat önce açtım şimdi lvl 10 um bende gelirim.
    nick alfa_tr
    bide force da fire mı daha iyi lighting mi sylerseniz sevinirim
    mızrakçıyım
  • cold blade ol
  • yagizakgun sende kuracaktın dimi Guild....Sen iSim düşünüdn mü??
  • guild nası kuruluyor bi anlatırmısınıs lvl kaç olmak gerekiyor
  • Arkadaşlar athens serverında kurduğumuz level 3 guildimiz vardı.Adı WESTSIDE tır.orada olanlar bilirler.biz o serverda biraz geç kasmaya başladığımız için levellerimiz düşük kalmıştı.gerçi 40 olmuştuk ama genede yetersizdi.o yüzden yeni server açılır açılmaz hemen venice ye geldik.burada hemen 20 olduk ve WESTSIDE ı burada tekrar kuracağız.gelmek isteyen arkadaşlar bana pm atabilir.Nicklerimiz BarbarKhalin, ZyronKhalin yada Xhydar_Khalin.gelecek arkadaşlara hertürlü destek ve yardım yapılacaktır.lütfen kasacak arkadaşlar gelsinler.türklerin adını duyuracaz serverda.herkese başarılarç
  • Tamam işte aradığımız Guild bu bence....
  • arkadaşlar gelmek isteyenler yarın bize pm atsınlar.onları friend listeme ekliyecem ve en geç 3 gün içinde kurulacak guilde alıcam.ilk kurulum için kimseden para istemiycez.biliyorsunuz 500 k ya kuruluyor.hatta level 2 içinde para istemiycez.o da 3 milyon bilmeyenler için.dediğim gibi msjlarınızı bekliycem yarın.
  • Oyuna girebilsem Pm atıcam ancak bir türlü almıyor..Sürekli dc ediyor..İlginç bi durum....

• Yukarıda ki 3 kişiyede Her fırsatta Pm atmayı deniorum ancak bi Türlü Online Yakalayamadım...
  • slm baba.nicklerimizi doğru yazdığından eminmisin.çünkü 3 gündür aralıksız onnline ız.sen bana oyun içindeki nickini yaz ben seni friend liste ekleyim.öyle halledelim.bu arada guildin isimini WESTSIDE değilde Ottoman Empire diye açsakmı diye düşünüyoruz.
  • bende athansde lvl 25 e kadar geldim sonra skill lerimi yanlış vermemden dolayı venicede yeni bi char açtım şu an lvl 19 ama bu gün 20 olurum zaten 19 lvl bir buçuk günde geldim sabah akşam online yim günde en az 10-11 saat giriyorum bende guildinize girebilirmiyim

bence dediğin gibi Ottoman Empire ismi çok güzel olur ama ismi taşımak gerekiyor çok çalışıp o isme layık olmak gerekiyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _battal_ -- 4 Nisan 2006; 10:41:10 >
  • battal kardeş aramıza gelirsen seviniriz.ottoman empire ismini düşünmemin sebebi hem bu ismi gavurlarında bilmesi hemde bu ismin her türk kardeşim tarafından sevileceğini düşünmemdi.oyundaki nickini bana söyle seni ekliyim friend liste.ok?hadi başarılar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.