Şimdi Ara

Yeni Açılan Server da Turk Guild i kurmayı Düşünen var mı?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana Soracak olursanız Guild master ı Deneyimli biri olsun..Buda LORD_WESTSİDE bence..Şu Lag sorunu olmasa Lv kasacam ama çok kötü bi durum bu Lag o yüzden oyuna dahi girmiorum..Bİtsede Kurtulsak..
  • Arkadaşlar bu msjı okuyanlar hemen jangana gelsin
    ve BarbarKhalin adına pm atsın şuan onnline ım.guildi kuruyorum birazdan.çok acil bekliyorum.Bu arada Jahorina sana bitürlü pm atamadım neden bilmiyorum.hadi bekliyorum..
  • Guildi kurduk vatana millete hayırlı olsun.yanlız OTTOMAN EMPIRE 1 harfle sığmadı o yüzden OTTOMAN_TR diye açtık nası olmuş iyidir umarım.jahorina, battal, murattin hepinizi bekliyorum
  • Hayırlı olsun.Hep birlikte güzel şeyler yapacağımıza eminim.Önemli olan başlamaktır, gerisi zamanla gelecektir...
  • süpersiniz beyler daha 5 saat olamdı guildin leveli 2 olacak neredeyse.işte buna türk gücü derler.herkes süper kasıyoe.jahorina ve battalda gelince 11 kişi olacaz.murattin sendende hbr bekliyorum.
  • arkadaşlar ben foruma yazmadan önce TÜRKLER guildinden bir üyeye benide guildinize alırmısınız diye sormuştum yetkili kişi oyunda olmadığı için kalmıştı öle sonra foruma yazdım ondan sonra o arkadaşı oyunda tekrar gördüm ve konuştu beni guilde aldı şimdi sizin guildde kuruldu o yüzden ben bu gün size söz verdiğim için guildden çıkacağım çıktıktan sonra sizinle bağlantıya geçerim master arkadaşa haber vermeden çıkmak ayıp olur şimdi konuşayım ondan sonra ok
  • Türkle bi şey olmaz .
    ne birlik olur ne yardımlaşma olur. Hatta bi guild te Türk sayısı 3 ügeçerse o guildin dağılma tehlikesi var demektir
    Guild kurdum 1 tek Türk almam . Xianda aldık gördük neler oldu. Yoooo bu sefer Türk mü uzak dursun.

• neden öle dedin ki şimdi kurulmuş işte guild bende söz verdiğim gibi gircem guilde sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

neden öle dedin ki şimdi kurulmuş işte guild bende söz verdiğim gibi gircem guilde sorun yok

dediğim gibi 3 Türk bi araya gelirse orda dirlik düzen olmaaaaaz.
    Nerde ksker 90% türktür
    nerde elixiri 125 deyip 500 e satma kesin türktür.
    nerde durduk yere guild içinden ayrılıp guild kurmaya çalışma ( daha leveli benden 12 level düşükken hazbin Allah lvl 43 guild kurcak bahhhh) 1000% türktür
    nerde art niyet kesin türktür.
    Türkle değil guild parti bile olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 6 Nisan 2006; 10:29:37 >
  • bende diyorum ki bal gibi olur abi neden olmasın
  • iyi güzelim sen kur guild gör ne göreceksen.
    sırf bu oyunda değil ko da ke de ogame de hatta lineage te wow da bile aynı türk heryerde türk abi 10k versene pot alcam. pehhh .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 6 Nisan 2006; 10:31:44 >
  • abi napıyım arada kaldım zamanlama hatası yüzünden sen olsan benim yerimde napardın üstelik benim şu an ki guild ben çıksam anında benim yerime başkasını bulur çünkü full ve hala girmek isteyen lvl 22 adamlar var
  • tkots ben kurduğum guilde senin gibi adamları zaten almam.adamın ettiği laflara bak.kimi tahrik ediyosun.kendini başkalarıylamı karıştırdın.git yazma bu foruma bidaha bişey.sen kimsin türk olupta türklere hakaret ediyosun ya.sen benim gözümde türk değilsin artık zaten.o yüzden git başkalarıyla muhattab ol.guildimiz kuruldu hatta 5 saatte guild point %65 i geçti.yarın level 2 olacak.guilddeki herkes bilmediği şeyleri birbirine soruyor.ölen olunca reslemek için dünyanın yolunu gidiyorlar.ve bunu yaparken senin söylediğin hareketlerden hiçbirini yapmıyorlar.onun için sen git amerikalılarla ingilizlerle takıl.hadi koçum bidahada buraya bişey yazıp polemik yaratma.
  • Lord sana sonuna kadar katılıyorum dostum aramızda büyük bir yardımlaşma varken böle şeyler söylenmesi çok kötü birşey adam pot alcam 10 k verirmisin dese nolcak bende olunca veriyom yeri gelir banada başkası yardım eder sonuçta biz orada eğlenmek amaçlı bulunuyoruz
  • Ya inan bana eski serverdaki guildde benimdi.guilde level atlattırmak için 3 milyon para lazımdı.2 milyonunu ben verdim yemin ederim sana.guildimdeki herkese para item mana heal ne isterse verdim.100k para isteyene bile verdim.üstelik dün aramızda olsan görürdün.guillden bi arkadaş chucky keserken öldü diğer bi eleman onu reslemek için taa hyugno homeland den çıkıp geldi.hemde daha yeni tanıştığı bi insan için.bu yardımlaşmadır.ama işte böyle adamlar gelip laf atıyolar tahrik ediyolar.bulaştı resmen bize.böyleleri forum forum gezip laf atar herkese.öyle mutlu olur.insanların yaptığı yada yapmaya çalıştığı güzel şeyleri çekemez.üstüne üstlük türk olduğunu bile kabul edemez.yazık.
  • Oyunda birkaç tane kendini bilmez insana rastladın diye bunu genellemen bence yanlış üstelik Türk olarak genellemen bir Türk olarak ağırıma gitti senin bahsettiğin olayları (ks, fiyat arttırma vb. ) yapan bir çok yabancı gördüm. Ne yani bu işleri polonyalılar yapsa bütün polonya'lılarımı karalıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdkbet -- 6 Nisan 2006; 22:45:03 >
  • Ben bu server da guild kurmayı bayağı bi düşündüm...Sonra bi baktım yanlış serverdayım...olmadı yani kısaca...
  • arkadaş ne demek istedi anlayan varsa banada bi zahmet anlatsın.önce düşünmüş hemde bayağı bi düşünmüş sonra bi bakmış yanlış serverdaymış falan filen.ne bu şimdi anladıysam zenci olayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

arkadaş ne demek istedi anlayan varsa banada bi zahmet anlatsın.önce düşünmüş hemde bayağı bi düşünmüş sonra bi bakmış yanlış serverdaymış falan filen.ne bu şimdi anladıysam zenci olayım.

Abi küçük bir espri yapayım dedim ama olmadı kusura bakmayın gereksiz atraksiyon yaptım,herkezden özür dilerim

Bu arada babel'de 400k'ya guildimi satıyorum çünki ilgilenemiyorum uzun süredir herkes bırakmış guild bomboş isteyen warsa pm atsın guild boş ismi "DaNGeR"(ayrıyeten 1'inci leveli dolu sadece leveli atlatılmadı...)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.