Her sene 100pden fazla artan kontenjan bu sene de doktor açığının olduğundan dolayı daha fazla beklenmekte Bu yıl takip edemedim bilen var mı yeni acılan fakülteleri hangileri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni açılan tip fakülteleri neler
-
-
Niye anonime attın yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doktor açığı olduğunu vurgulamak için de açık filan yok, 15 bin mezun var her sene geçmiş olsun
Muş tıp fakultesi Tunceli tıp Bartın tıp devlette acilacaklar özelden de birkaç tane olacakmış
Tuncelinin nüfusu yanlış hatırlamıyorsam 80binlerdeymis oraya da açıklarsa artık ilerde büyük ilçelere de açarlar
Kontenjanlar hakkında bilgin var mı eskiden yeni açılan fakültelerin kontenjanları 40 ile 60 arasında degisiyordu onlarda da artış olacak mı diğerlerindeki gibi
Açıldı zaten alanya ve bandırmada
Kontenjanlar az bir şey olur .Siirt diye bir tıp fakültesi varsa her ilçeye de acsalar sasirmam
Alanyanin nüfusu çoğu şehirden büyük ama bandırma da yanlış hatırlamıyorsam çapa mi bursa mi bir yerde eğitim veriyordu
Finalin nasıl geçti hocam soramadim
Geçtim hocam çok şükürquote:
Orijinalden alıntı: AnkaratıplıFinalin nasıl geçti hocam soramadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tebrikler hocam
Aga bu trol mü bu ne böyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özellerden 4 tanesi burada muhtemelen bu sene öğrenci alacak ilk kez
ama bu sayı artabilir tercihlere kadar
https://www.tipdunyasi.dr.tr/2023/10/egitim-yili-acilirken-vakif-universiteleri-tip-fakulteleri//
-
muhtemelen bu yıl çok daha fazlası açılacak çünkü tusta tek yılda alınan asistan sayısı 25bin tane(2tusla) ama 16bin tane tıp kontenjanı var aradaki sayıyı karşılamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Haziran 2024; 1:14:9 > -
Ankaratıplı beni sormuyon artık hiç eski dostum
Kontenjanlar hangi yıldan sonra düşer sürekli artış mı gösterecek bazı ünilerde öğrenci sayısı gereksiz fazla.
Kanka devlet tıp işi ne oldu senin geçiyon mu
-
Yok la yattı o iş bide alıştım istanbul dışı okunmaz şu anki aklımla geçen sene onu düşünüyodum artık İstanbul'a alıştım baya
Hocam mesaj attım bakar misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- derece için tyt ne zaman bitmeli
- açi yayınları ödev takip dergisi cevapları
- 2008 liler ne zaman yks ye girecek
- tus dershane fiyatları
- dusdata dershane fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X