Bildirim
yeni airbrush kurbanım...son resimler!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
işe kapakların hazırlanması ile başlıyorum...daha önce spray boyalarla yaptıımı çalışlmam
-
Guzel gidiyo eline sağlık devamını bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: hahomaru
işe kapakların hazırlanması ile başlıyorum...daha önce spray boyalarla yaptıımı çalışlmam
-
kapakların 800 lük zımparada düzeltilmiş hali...aletlerimle birlikte...
-
buda 2 kuru, 4 kat yaş siyah oto boyası yemiş hali...tv kutusundan yapma boya kabinimin içindequote:
kapakların 800 lük zımparada düzeltilmiş hali...aletlerimle birlikte...
-
Süper gidiyor eline sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 14 Eylül 2007; 22:47:47 > -
bende resimdeki alev deseninin yeşil olanını kasaya paralel olarak yapmak istiyordum ...quote:
Orijinalden alıntı: Xonar
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
-
resimleri kasanın üzerine airbrush ile yapıcağım...ressamlıkla pek alakası yok...airbrush hava destekli bir boya kalemi...bakarak çizme konusunda biraz yetenek yeterli oluyor...gerisini boya hallediyor zaten...birebir aynısını yapmak zor tabi ama hoş görünen bir resim çıkartacağımı düşünüyorum...boyanın örtücü ya da yarı şeffaf atılması sizin elinizde olduğunuzdan diğer resim metotlarına göre uygulanması daha kolay...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6460740D9
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
-
Dikkat!!!! bundan sonraki bölümler aşırı miktarda çıplaklık içermektedir...rahatsız olabilecek kişilerin ve küçük kardeşlerinin sayfayı kapatması gerekmektedir!!!!quote:
resimleri kasanın üzerine airbrush ile yapıcağım...ressamlıkla pek alakası yok...airbrush hava destekli bir boya kalemi...bakarak çizme konusunda biraz yetenek yeterli oluyor...gerisini boya hallediyor zaten...birebir aynısını yapmak zor tabi ama hoş görünen bir resim çıkartacağımı düşünüyorum...boyanın örtücü ya da yarı şeffaf atılması sizin elinizde olduğunuzdan diğer resim metotlarına göre uygulanması daha kolay...
Alıntıları Göster
Kapak üzerine yapacağımız resime karar verip kurşun kalemle çiziyoruz...
-
byayı taşırmamak için etrafını maskeleme bandı ile kaplıyoruz...quote:
Dikkat!!!! bundan sonraki bölümler aşırı miktarda çıplaklık içermektedir...rahatsız olabilecek kişilerin ve küçük kardeşlerinin sayfayı kapatması gerekmektedir!!!!
Kapak üzerine yapacağımız resime karar verip kurşun kalemle çiziyoruz...
Alıntıları Göster
-
iç kısımı hazırladığımız ten rengi boya ile boyuyoruz...quote:
byayı taşırmamak için etrafını maskeleme bandı ile kaplıyoruz...
Alıntıları Göster
-
biraz rengi koyultup hafif gölgeler attıktan sonra bantları çıkartıyor kenarları hafif boya püskürtmeleri ile düzeltiyoruz...biraz siyah ile hatları ve gölgeleri belirginleştiriyoruz...bugünlük bu kadar...pazartesi devamquote:
iç kısımı hazırladığımız ten rengi boya ile boyuyoruz...
Alıntıları Göster
-
super gidiyo devamquote:
biraz rengi koyultup hafif gölgeler attıktan sonra bantları çıkartıyor kenarları hafif boya püskürtmeleri ile düzeltiyoruz...biraz siyah ile hatları ve gölgeleri belirginleştiriyoruz...bugünlük bu kadar...pazartesi devam
Alıntıları Göster
-
zor bir desen seçmişsinizquote:
Orijinalden alıntı: KINGSTAR-TR
super gidiyo devam
Alıntıları Göster -
Desen bayağı güzel olmuş tebrikler.......quote:
Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk
zor bir desen seçmişsiniz
Alıntıları Göster -
güzel yorumlarınız için teşekkürler daha önce yaptıım ilk çalışma asus ta-230 modlama adlı konuda var...biraz daha kendimi zorlamak istedim:) bakalım bitince nasıl olacak...quote:
Orijinalden alıntı: Op3rator
Desen bayağı güzel olmuş tebrikler.......
Alıntıları Göster -
Hatuna hasta oldumKasa bittikten sora satarmısın sırf o hatun için alırım:pquote:
güzel yorumlarınız için teşekkürler daha önce yaptıım ilk çalışma asus ta-230 modlama adlı konuda var...biraz daha kendimi zorlamak istedim:) bakalım bitince nasıl olacak...
Alıntıları Göster
-
hehe...eşimin kasası bu...öldürür beni biraz daha ilerletip kendime güvenim gelince en azından boya vs maliyetlerini karşılayacak ufak ücretler karşılıında yapmayı düşnüyorum...hatta şimdiden 3 arkadaş kasası, bi arkadaş motoru, kardeşimde motor kaskı için sıraya girdi bu resmi bitirdikten sonra alacağım yorumlara göre kararımı vericem...ama vakit darlığından biraz yavaş gidiyor...bu bi önce 2 saatte bitirdiim resim...tabi detay arttıkça uraşmak zorlaşıyo...quote:
Orijinalden alıntı: Barısİnce
Hatuna hasta oldumKasa bittikten sora satarmısın sırf o hatun için alırım:p
Alıntıları Göster
-
Harika Gidiyor Ellerine Sağlıkquote:
Orijinalden alıntı: Barısİnce
Hatuna hasta oldumKasa bittikten sora satarmısın sırf o hatun için alırım:p
Alıntıları Göster
-
arkadaşım eğer iş olarak fln yapmayı düşünüyorsan beni de sıraya al zira yukarıda yapmak istediğim olayı anlatmıştımquote:
Orijinalden alıntı: aaaxxx
Harika Gidiyor Ellerine Sağlık
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- sıvı metal macun
- undervolt nedir
- laptop soğutucu öneri
- overclock nasıl yapılır
- termal macun önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X