Şimdi Ara

Yeni akali fena olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir animeci olarak beğendim çünkü kunai atıyor .d

• çok karışık olmuş beğenmedim iyiki assasin oynamıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akali rakiplerini alt etmek için diğer suikastçılara kıyasla daha fazla süreye ihtiyaç duyuyor,aynen söylenen bu.Lesh gibi olmuş rakip apc veya adc yi tekleyemedikten sonra napayım ben bu akali kardeşimizi.Rengar,zed,talon,khazix(Soloq için söylüyorum)yargı dağıtıyor,çıktığında millet oynar sonra birkaç otp dışında bu heroyu göreceğimizi zannetmiyorum.

• çöp

• mid için ; Karşısına

%90 zed gelecek. WEQ ile tek yiyince görücem o akalileri ... şu heroya hala nerf gelmiyor. oynadığım 30 oyunun 25inden fazlasında zed oluyor midde.
    %60 ihtimalle yasuo gelecek, Q ları ile delirince akali makali kalmaz ortada. Oyunu bilmeyenin de fedlendiği zed gibi bir hero var iken iş çıkmaz akaliden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 18 Temmuz 2018; 15:1:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan855

Akali rakiplerini alt etmek için diğer suikastçılara kıyasla daha fazla süreye ihtiyaç duyuyor,aynen söylenen bu.Lesh gibi olmuş rakip apc veya adc yi tekleyemedikten sonra napayım ben bu akali kardeşimizi.Rengar,zed,talon,khazix(Soloq için söylüyorum)yargı dağıtıyor,çıktığında millet oynar sonra birkaç otp dışında bu heroyu göreceğimizi zannetmiyorum.
    zamanında ekkoyada öyle demişlerdi ama e yeteneği ile adc lere yarı can vurunca gördük fazladan zamanı :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

çöp
    Artı bir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.