Şimdi Ara

Yeni Akart + İşlemci aldım PC restart - reset atınca geri açılmıyor :S fişi çekip açınca açılıyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bazen genelde ilk bakmamız gereken yere en son bakarız, aslında basit bir ayrıntı ama gözden kaçmış olabilir diye söylüyorum. anakart üzerindeki reset jumperı takılmamış ya da yanlış şekilde takılmış olabilir mi?
  • Onada bakmıştık. Anakartın sahibi arkadaş geri gönderdi bakalım nasıl bir cevap gelecek bekliyoruz.
  • selam arkadaşlar
    arkadaşların dediği durum benimde başıma geldi.Birkaç soru sormak istiyorum sizlere
    bilgisayarı yeniden başlattığım zaman monitorun ışıgı yanıp sönüyor kasa çalışmaya devam ediyor şöyle 2 dk bekledikten sonra monitore görüntü geliyor ama mouse un imleci dahi hareket etmiyor herşey donmuş bir vaziyette.reset tuşuna basıyorum düzeliyor eskisi gibi açılıyor ama tekrar yeniden başlattığım zaman aynı sorunu tekrarlıyor. bilgisayarımdan edindiğim tecrubeye dayanarak, bilgisayarı kapayıp fişini çekiyorum1-2 dk bekleyip fişi takdıktan sonra açıyorum sorunsuz açılıyor. Sonra yeniden başlatıyorum yine sorunsuz bir şekilde windows görünüyor ama 2. yeniden başlattım mı üst te yazdıgım sorun tekrar başıma geliyor.

1. sorum...win xp kullanıyorum format atıp 7 kuramk istiyorum lakin win7 dosyaları kuruldugu zaman sistemi yeniden başlatmamı istiyor(10 sn mühlet verdiği an) yeniden başlattıgım zaman açılmıyor ben de direk pc yi güç düğmesinden kapayıp açıyorum. win7 logosu geliyor ve sonra mavi ekran geliyor reset atıyor kendi kendine. ama xp kurulumunda bir sorun çıkmıyor. Nedeni sizce ne

aslında bütün bu sorunun nerden kaynaklandıgını bılıyorum sanki. ati 9550 ekran kartım vardı onun yerini hd 3650 ile yükselttim.sistemim eski amd3200+ işlemci var işte hesap edin.Neyse karttan sonra başıma gelmeye başladı. sanırım arkadaşların dediğ gibi uyumsuzluk sorunu var. fakat eski kartım olan 9550 yi taktıgım zaman da bu sefer pc hiç açılmıyor( bundan kastım kasa acılıyor fakat monitore görüntü gelmiyor).
    3650 yi taktığım zaman açabiliyorum.
    diyeceğim bununla yaşamayı mı alışayım (yeniden başlatcağıma kaptıp acarım)yoksa bir çözüm öneriniz var mı?
    şimdiden teşekkürler

• merhaba,abilerim bi yardımcı olursanızz..benim pc bi kaç zamandır beklemedeyken kendiligidnen açılıyordu,arasıra kendiliginden kapanıyordu bi kaç siteye danıştım bios pilindendir dediler,bende kasayı açtım önce kasayı temizledim sonra biosu çıkartıp taktım,artık pc açılırken f1 istiyor ve herhangi bi zamanda reset atınca kapanıyor 1-2 dk bekledikten sonra açılıyor...
  • Arkdaşlar Sorunumu çözdüm,bir çok sitede bi sürü şey anlatılıyor ama genelde hepsi kısaltmalar şeklinde yazılmıs anlamak zor ben nasıl çözdügümü anlatıyım sorunu olanlar aramasın bunu denesin::: BAŞTA BİLGİSAYAR AÇILIRKEN DEL TUSUNA BASIYORUZ AYAR BÖLÜMÜ AÇILDIKTAN SONRA BOOT YAZAN BÖLÜME GİRİYORUZ BOOT BÖLÜMÜNÜN İÇİNDE BOOT SETTİNGS CONFİGURATİON SEÇENEGİNE ENTER LIYORUZ...SONRA WAİT FOR F1 IF ERROR YAZAN SEÇENEGE ENTER DEYİP DİSABLE DİYORUZ SONRA F10 TIKLADIGIMIZ ZAMAN SORUN ORTADAN KALKIYOR....
  • AYNI SORUN mevcuttu makinada dandik bir marka ram vardı cihazda rami değşince herşey düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.