Şimdi Ara

yeni akk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kota 100 gb kotayı aşarsan hız 512 kb ye düşecek

• kaynak nerde
  • Kaynaksız :)
  • Muhtemelen doğru olmayan bir haber. Hoş doğru olsa bile saçma olur,yemezler.
  • 56 kbps diye biliyordum ben onu.
  • Arkadaş sallamış siteden baktım 50gb olarak artırılmış 25gb den diye rekalm yapmışlar birde iyi yapmış süsü veriyorlar
  • bana uyar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet yeni abonelik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türktelom kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyvaan

türktelom kaynak

ne zaman olcak peki?
  • ben 128 olmasından yanayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

türktelom kaynak

ne zaman olcak peki?

aysonu btk ya yollayacaklar muhtemelen haziran sonu
  • Yaparlar ben imkan veriyorum bu paketin ilk hali 15 gb kota 512 hızdı :D Vay be 512 muhteşem bi hız:)
  • quote:

türktelom kaynak

turktelekomun hangi birimi? tarifeleri telekomda çalışan normal personel belirlemiyor ki.herkesten duyduğunuza inanmayın bu yüzden.nezaman onaya gittiğini okuruz ozaman kaynak olur :)

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Yaparlar ben imkan veriyorum bu paketin ilk hali 15 gb kota 512 hızdı :D Vay be 512 muhteşem bi hız:)

İlk çıktığıında öyleydi ama 2009 mayıs yani 3 sene önce ki biz ozaman zaten 1 mbit limitsiz kullanıyorduk 45 küsüre yani o dönem için 512k kabul edilebilirdi ama şuan zor :) netlimitsiz 49 a çıkmıştı.Ama daha sonradan güncellene güncellene günümüze geldik tabi fiyatta da 10 tl artış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 2 Mayıs 2012; 0:33:22 >

• Arkadaş sen dalga mı geçiyorsun yahu yoksa şaka falan mı? Hayır yani şaka ise hiç hoş ve komik değil. Gerçekse hiç mi hiç hoş değil.

Bu ne yahu? Dalga geçer gibi 50 gb 1 mbps'yi 100 gb 512 kbps yapıyorlar ha çok farketti tabi valla o kadar farketti ki yemin ediyorum şu an ttnet'te kalmaya karar verdim iptal etmem yani o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dru-Zod -- 2 Mayıs 2012; 0:33:29 >
  • Dial-up falan yapsınlar daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Dial-up falan yapsınlar daha iyi olur.

fax modemim var saklıyorum bu durumlar için. stok yapmanız tavsiyedir.
  • 200 gb yapsalardı kotayı aşanın internetini keseceklerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Dial-up falan yapsınlar daha iyi olur.

fax modemim var saklıyorum bu durumlar için. stok yapmanız tavsiyedir.

Millet 1 gb net kullansın biz eski günlere doğru gidelim. Ülkede 100 mb fiber olsa kaç yazar millet kullanamadıktan sonra.
  • OLmaz arkadaşlar ben ttnetin yerinde olsam 1 gb kota,aşarsan 128kbit hız çok bile bize vallahi,ne gerek var öyle 100gb mış 512miş-1024müş olurmu yav dünya standartlarının çok üstünde bunlar.Dünya standartlarını yakalasak yeter fazlasını beklemeyelim lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.