sanırım adil kullanım kotasını geçtiğini öğreniyor
O zamanlar böyle bir şey olsaydı halk baş kaldırırdı.
Bence AKN'yi geçenin internetini kapatsınlar. Bunların mentalitesine uygun bir karar olurdu.
bende ne zamandır düşünüyorum 1 mbit çok 56 kb iyidir diye..
sadece txt okuruz artık :) youtube büyük lüks olur :)
Şu ülke neden bi yerde üstün olmaz
Neti pahalı benzini pahalı eti pahalı elektiriği pahalı doğal gazı pahalı geçim pahalı bu ülkenin neyi ucuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: abdullah4
Şu ülke neden bi yerde üstün olmaz
Neti pahalı benzini pahalı eti pahalı elektiriği pahalı doğal gazı pahalı geçim pahalı bu ülkenin neyi ucuz ?
quote:
bu ülkenin neyi ucuz ?
Maalesef insan emeği, insan hayatı.
fax modemi takar 146 dan bağlanırız artık. :)
quote:
Orijinalden alıntı: ghostweb
quote:
Orijinalden alıntı: badb0y
/>
sanırım adil kullanım kotasını geçtiğini öğreniyor
hahaha süper yorum :)
yok yanlış biliyosunuz 50gb ı geçenin interneti kesiliyor ceza olarak ta gelecek ay 1mbit den baglanıyor
50 gb gecene sorusturma acılacakmıs.korsan indirdik diye
512 çok 28k olabilir eskiden dial-up varken 28800 ile bağlanırdım hep ey gidi bu telekom nostalji yaşatmayı çok seviyor. acaba küfür etsem kaç gün uzaklaştırılırım
quote:
Orijinalden alıntı: watcherb
512 çok 28k olabilir eskiden dial-up varken 28800 ile bağlanırdım hep ey gidi bu telekom nostalji yaşatmayı çok seviyor. acaba küfür etsem kaç gün uzaklaştırılırım
kesinlikle haklısın bu telekom nostalji yaşatmayı seviyor bir kaç sene öncede eski çevirmeli telefonalrı satmaya başlamıştı aslında adamlar niyetlerini belli ediyor biz anlamıyoruz adamalr açık açık bu hıza alış türkiye dedi reklamlarda ötesi varmı:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme