Şimdi Ara

yeni albea sole (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

arkadaşlar bu araç gerçekmi yoksa uydurmamı fiatın sitesine baktım ama hiçbir bilgi bulamadım

fotoğraflara baksana canım kardeşim benim.gerçek fiat bayileri ne biliyor ki bunu bilecekler.
  • Valla sole mole yalan! Bence albea ve palio'yu pahalı satacaklarına ucuzlatsınlar! GP donanım olarak daha zengin! her yönden albea dan üstün! Fiyatı GP aynı neredeyse. Full aksesuarlı mj albea 31 bin küsür YTL o paraya daha donanımlı GP alıyor insan. Yani Türk insanının Sedan tercihini firmalar kendine yontmamalı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: autoshow

Valla sole mole yalan! Bence albea ve palio'yu pahalı satacaklarına ucuzlatsınlar! GP donanım olarak daha zengin! her yönden albea dan üstün! Fiyatı GP aynı neredeyse. Full aksesuarlı mj albea 31 bin küsür YTL o paraya daha donanımlı GP alıyor insan. Yani Türk insanının Sedan tercihini firmalar kendine yontmamalı!

KARDEŞİM FİYAT ARAKILARINI YAZDIM NE FİYATINDAN BAHSEDİYORSUNKİ ANLAMADIM BAŞKADA FİYAT YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİAT SATIŞ

quote:

Orjinalden alıntı: autoshow

Valla sole mole yalan! Bence albea ve palio'yu pahalı satacaklarına ucuzlatsınlar! GP donanım olarak daha zengin! her yönden albea dan üstün! Fiyatı GP aynı neredeyse. Full aksesuarlı mj albea 31 bin küsür YTL o paraya daha donanımlı GP alıyor insan. Yani Türk insanının Sedan tercihini firmalar kendine yontmamalı!

KARDEŞİM FİYAT ARAKILARINI YAZDIM NE FİYATINDAN BAHSEDİYORSUNKİ ANLAMADIM BAŞKADA FİYAT YOK

albea sole 'nin de active ve dynamic modelleri var.yeni tasarım koltukları gelişmiş ergonomiye sahip.bu arada arzu edenler için manuel ön cam krikosu da sunuluyor.....

• farları çok güzel biraz daha keskin olmuş.önden görünüşü hoşuma gitti.ama pek bi farklılık yok.
  • albea sole albeanın yeni yüzü;modern,şık,çok kullanışlı,mükemmel yeni tasarım ergonomik koltuklar..bazactive,active ve dynamic modeller,1.4 benzinli,1.3 m-jet motorlar...klima ve güvenlik paketi opsiyonu ile.....2009 yılında da yeni b kompakt modeli oluşacak..adı ve üretim merkezi belli değil....bayilerde yeni çıkan" albea sole baz active "modelini inceleyin(boyasız tamponlar,manuel cam açma,anahtarlı bagaj açma vs olan düşük donanımlı çok ucuz model ....logana rakip olma görevini bir süre üstlenecektir .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 6 Mayıs 2007; 17:15:43 >
  • Tabi eşşek altın semer olaylarına girmek yanlış olur ama harbiden de öyle,Fakat fiyatı büyük avantaj işte,fazla bişi beklenmemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 5 Mayıs 2007; 16:49:48 >
  • şimdi biraz daha şekilli olmuş ön farlar özellikle
  • albea hiç hoşuma gitmiyor pek bi farkta yok zaten önceki ile.Arabayı çok yüksek yaptıklarından yol tutuşu iyi değil biraz alçak yapsalarmıştı güzel olabilirdi.
  • beş para etmez bi araç alıp taksi dolmuş olarak kullanılabilir 1.3 dizeli :)
  • albea yerine grande punto almak daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

albea hiç hoşuma gitmiyor pek bi farkta yok zaten önceki ile.Arabayı çok yüksek yaptıklarından yol tutuşu iyi değil biraz alçak yapsalarmıştı güzel olabilirdi.

Sende viraja 100 km/h ile girme o zaman Türkiye yolları zaten belli bide altını alçak yapsalarmış diyorsunuzya sizi anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.