Şimdi Ara

yeni albea sole

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araç şu anda bayilerdeki yerini aldı ve satışa hazır yorumlar sizlerden arkadaşlar.albea son demlerinimi yaşıyor.???araçta siyah tabanlı ön farlar,kare petekli ön panjur,turuncu kırmızı renkli arka stoplar,grande punto kumaşından koltuklar.bu kadar yeter şimdilik fazla bile yapmışlar.ben farların içini siyah yaptım bütün türkiyeye sardı bea...
    :lol: :lol: :lol: :lol:
     yeni albea sole

yeni albea sole

yeni albea sole

yeni albea sole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratde35 -- 1 Mayıs 2007; 15:02:21 >

• kardeş resimler gözükmüyor kontrol edersen yorumlarımızı yazarız.
  • fotolar düzelmiştir...
  • ön farların karatılması ve arka stoplar güzel olmuş bide camlar renkli ve jantlar çelik olsun
  • iyi görünüyor bi de yere yakın olup çelik jant koysalarmış
    offff.....
    fazla mı istedik???
  • abi bırak bu aracı alma sen boşver dolmuş yapsınlar işte alıp :) nesi var değişik şimdi anlamadım albea işte
  • Bu sole'nin fiyatını bilen varmı.Ben 12 bin ytl diye bişeyler duydum doğrumudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 bın hayal tabi
  • albea nın yeni ucuz modelleri çıkacak ama bumudur bilmiyom 16 17 civarı olcak diye okumuştum biyerde
  • valla ben bi fark göremedim sadece ön farla arka farın rengi değişmiş ızgara falan aynı üstelik resimdeki araçların marşpiyerleri ve aynalarıda boyasız çok acayip geldi pek bi fark olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

valla ben bi fark göremedim sadece ön farla arka farın rengi değişmiş ızgara falan aynı üstelik resimdeki araçların marşpiyerleri ve aynalarıda boyasız çok acayip geldi pek bi fark olmamış

active modelinde de böyledir.....albea deha geniş kitlelere hitap edebilmek için kaliteden ve pek çok donanım seviyesinden fazla ödün vermeden ucuz ,kaliteli ve yeterli bir modeli piyasaya sunuyor....çok satılacağından ve başarılı olacağından emin olabilirsiniz....
  • Bu renk stoplar bana güneşten solmuş hissi veriyor nedense...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

valla ben bi fark göremedim sadece ön farla arka farın rengi değişmiş ızgara falan aynı üstelik resimdeki araçların marşpiyerleri ve aynalarıda boyasız çok acayip geldi pek bi fark olmamış

ızgara aynı değil arkadaşım dikkatli bakta gör.zaten bende aynı şeyi düşünüyorum eşşeğe altın semer vursan eşşek eşşektir.

• Eşşek dediğin vatandaşın işini görüyor.

siz daha iyisini alırsınız.

12 milyar vergisiz fiyatıdır.21 den aşağı vermezler.
  • NEREDEYSE seferberlik halinde Türkiye’de üretimine start verilecek olan Fiat Linea’nın lansmanına hazırlanan Tofaş, Albea modeliyle ilgili projelerini de yürütüyor. Tofaş, Albea’nın fiyatını ucuzlatıyor. Albea Sole adı verilen otomobilin benzinli versiyonunun fiyatının 19 bin YTL dizel versiyonunun ise 20 bin 600-21 bin YTL düzeyinde olması bekleniyor. Mevcut Albea’nın fiyatları benzinlide 23 bin 730 YTL ile 31 bin 390 YTL, dizelde 26 bin 290 ile 27 bin 950 YTL arasında değişiyor.

TASARIM DEĞİŞMEYECEK

ALBEA Sole’nin önümüzdeki ayın başında tanıtımı yapılacak olan Fiat Linea’dan sonra piyasaya çıkması bekleniyor. Ancak bayilerde aracın pazarlama faaliyetlerinin başladığı ifade ediliyor. Bu arada otomobilin tasarımında bir değişiklik olmayacağı belirtiliyor. Ekonomik Albea Sole diğerleriyle aynı dizaynda ve kullanıcılarının farkedemeyeceği değişikliklerle piyasaya çıkarken, asıl rekabetçi yönü fiyatı olacak. Albea’nın iç piyasaya üretiminin azaltılabileceği, ihracatına ağırlık verilebileceği de konuşulanlar arasında. Tofaş’ın Linea ile iç piyasaya ağırlık vermesi bekleniyor. Böylece fiyat seviyesi hemen hemen aynı olan iki otomobilin birbirinden pazar payı çalmasının önüne geçilmesi hedefleniyor. Daha önce yapılan açıklamalarda Fiat Linea’nın fiyatının 15 bin Euro civarında olabileceği belirtilmişti. Bu arada Linea’nın lansmanı önümüzdeki hafta İstanbul’da gerçekleştirilecek. Uluslararası test sürüşünün de yapılacağı lansmana tüm dünyadan yaklaşık dört bin misafirin gelmesi bekleniyor.

Star

• Benzinli ile dizel arasında 2 milyar fark olucağını sanmıyorum.
  • ortalama 3500 ytl gibi ibr indirim yapılmış hemde araç üzerinde fazla birşey yapılmadan sadece aracın plastik kısımlarında bir oynama var. bence tam türkiye şartlarına göre araç olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Eşşek dediğin vatandaşın işini görüyor.

siz daha iyisini alırsınız.

12 milyar vergisiz fiyatıdır.21 den aşağı vermezler.

bende o eşşekten kullanıyorum sen meraklanma ve o eşşektende gayet memnunum.
  • arkadaşlar bu araç gerçekmi yoksa uydurmamı fiatın sitesine baktım ama hiçbir bilgi bulamadım
  • ARKADAŞLAR FİYAT ARALIKLARI ALBEA SOLE 1,4 18,600 DEN 23,650 YE

ALBEA SOLE 1,3 MJET 22,450 DEN 27,500 E SATIŞA SUNULMAKTADIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİAT SATIŞ -- 2 Mayıs 2007; 17:43:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.