yeni Albümümü 1 yıl süren yoğun çalışmamın sonucunda hazırladım. onlarca ünlü müzizyen geldi çaldı . bir dinleyin bakalım sizce nasıl olmuş .görüşlerinizi bekliyroum. hiç bilgisayar kullanmadık full canlı kayıt yaptık.
piknik tube de Volkan Çağlayan diye aratırsanız görürsünüz.
youtube de de Volkan Çağlayan Diye aratırsanız görürsünüz
Albümde çok iyi Müzisyenler çaldı. Sağolsunlar kırmadılar çalıdılar. Müzisyenlerin listesi aşağıda
Korno : Caner Gülşen Trombon : Hasan Gözetli Vurmalılar : Mehmet Akatay Akustik Gitar : Serhan Yastıman Bas Gitar : Nurhat Şensesli Elektro Gitar : Bülent Gülşen (Mimar) Yaylılar : Gündem Yaylı Grubu Şennur Güzelel Kadir Okyay Yaşar Okyay İbrahim Şentürkler (viola) Akustik Davul : Turgay Vardağlı Ud : Yıldıran Güz Ney , Kav : Eyüp Hamiş Do Flüt : Levent Altındağ Bas Gitar : Kemal Büyük Yaylılar : Kempa Ayhan Şenyaylar Timur Şenyaylar İlyas Tetik Özcan Büyük Baki Kemancı Özer Argun (çello) Elektro Gitar : Serhan Yastıman Klarnet : Bülent Altınbaş (Kirpi) Keman : Özcan Büyük Kanun : Sezgin Büyük Vurmalılar : Mehmet Akatay Buzuki : Buzuki Tarık Keman : Murat Sakaryalı
Evet bazı isimleri daha biliyorum.Ama bas gitarda Nurhat Şensesli'yi tek geçerim.Laço Tayfa'da da çaldı.
Dinlemedim ama güzelmiş, tebrikler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme