Şimdi Ara

Yeni Aldığım 2+1 Hoparlörler Çalışıyor Ancak Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün 2+1 mikado ses sistemi aldım hafıza kartlı ve flaş girişli gayet iyi çalışıyodu mağazada.
    Eve geldim flaşı taktım gene güzelce çalıyodu hiç sorun yoktu. Sonra bilgisayara takım dedim bi baktım ses falan yok. Ses yerinden bakıyorum çalıyor görünüyo ama ses yok. Tüm girişleri denedim arkadan ama ses çıkmıyor hiç birinden. Tekrar diyorum arkadaşlar pc görüyor, tanıyor hatta müzik falan açıyom ses düzeyinde çalıyor olarak görünüyo ama ses çıkmıyo. Aygıt yöneticisinden falan baktım hiçbir sorun yok. 2-3 defa driverleri güncelledim yine yok çalışmıyo bugünde pazar açık yer yok yarın okul var gene imkan yok ne varsa sizde var bana bi yardım edin lütfen :D Bu arada kulaklık takıyorum gayet iyi çalışıyo sorun yok ama bu yeni aldığım 2+1 de ses çıkmıyo delirecem şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

Not=Biliyorum forumda bu gibi onlarca konu var ama hiçbiri işime yaramadı ki internette cabası sanki ilk defa bende oluyo o yüzden yeni konu açtım

• denetim masasinda girip orda ses var ordan bagli olan aygitlari gorebilirsiniz orda yeni aldiginiz hoparlor secilimi diye kontrol edermisiniz 2 cikisli kartiniz varsa digeri varsayilan olarak ayarli olabilir ses bolumunden onu degistirmeniz gerek
  • hoparlörler telefona ya da mp3 çalara takınca çalışıyor mu
    belki jack kısmında veya bilgisayar bağlantı kablosunda sorun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikibinbes

denetim masasinda girip orda ses var ordan bagli olan aygitlari gorebilirsiniz orda yeni aldiginiz hoparlor secilimi diye kontrol edermisiniz 2 cikisli kartiniz varsa digeri varsayilan olarak ayarli olabilir ses bolumunden onu degistirmeniz gerek

usta şimdi ses'e girdiğimde 6 adet digital display audio diye sıralı seçenek var hepsinde takılı değil yazıyo hepsinin altındada amd high definition audio device yazıyo
    onların altında hoparlör ve realtek digital outpot diye 2 seçenek var varsayılan hoparlördü onu değiştirdim genede olmadı altta fotoğrafta attım ordan daha açıklayıcı olur
    https://store.donanimhaber.com/4e/16/7b/4e167b644e0243e1de70f96ae415ce77.jpg
     Yeni Aldığım 2+1 Hoparlörler Çalışıyor Ancak Ses Gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

hoparlörler telefona ya da mp3 çalara takınca çalışıyor mu
    belki jack kısmında veya bilgisayar bağlantı kablosunda sorun olabilir

telefona denedim çalıyor bi sorun yok zaten hoparlörler subwoofer'dan ayrılıyor ayırdım pcye taktım genede olmuyor

Bu arada doğru girişe takıyorum orta/subwoofer girişine realtek hd audio yöneticiside doğruluyor ama olmuyor
  • batuhan2442 kullanıcısına yanıt
    realtek digital outpot olanin ustune gelip varsayilan yap dermisin
    bi oyle deniyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikibinbes

realtek digital outpot olanin ustune gelip varsayilan yap dermisin
    bi oyle deniyelim

yok gene olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoparlorden auxu secmemişsin muhtemelen o yuzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.