BAĞLANTILARI HARFİYEN YERİNE GETİRDİM, KOLONLARIDA TEST ETTİM HEPSİ ÇALIŞIYOR. SUB+2 KOLONDAN SES GELİYOR, FAKAT DİĞER 2 KOLON VE MERKEZİ(ORTA) KOLONDAN SES Bİ TÜRLÜ GELMİYOR.
DAHA FAZLA NE YAPMAM LAZIM BİLEMİYORUM.
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
ses ayarlarını yapan bölüme gir. orada büyük ihtimalle 2+1 e ayarlıdır. 5+1 e getir. hoparlör seti testi de var orda. hangi hoparlörü tıklarsan o hoparlörden ses gelir. yani ayarların tam değil.
Sesi neyde alamıyorsun?Winamptamı?
ses kartın nedir dostum, onu bilmek gerekiyor..?
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE CEVAPLADIĞIN İÇİN ÇOK SAOL DEDİKLERİNİ YAPMIŞTIM FAKAT BENİM PROBLEMİM MÜZİK DİNLERKEN+OYUN OYNARKEN+FİLM İZLERKEN V.S. HEP AYNI YANİ İKİ KOLON VE SUB'DAN SESİN GELMESİ, DİĞER 3 KOLONDAN HİÇ SES GELMEMESİ.
AYRICA AYARLARDAN DENEDİMDE İSE HEPSİNDEN SES TEK TEK GELİYOR.
BU ARADA SES KARTIM ONBOARD SES KARTI ANA KARTIM ASUS P5WD2-E PREMİUM ONUNDA AYARLARININ HEPSİNE BAKTIM YİNEDE OLMADI.
EĞER BİR FİKRİN OLURSA HABERİNİ BEKLİYORUM
TEKRAR SAOLASIN.
UNUTMADAN ARKAŞLAR, WİNAMP DA DAHİL AYNI PROBLEMİM VAR.
TEKRAR TEŞEKKÜRLER.
bir yanlışın var o zaman bağlantılarını renklere göre değil de ses kartı ayarlarına göre bidaha yap bakalım... (bizde bu şekilde düzelmişti..renklere çok güvenme onboard ses kartlarında)
kasanın arkasındaki girişleri renklerinden farklı olarak değiştirip denedim gene olmadı, acaba sub'ın arkasındaki renkli girişleride mi değiştirmemi istedin arkadaşım.
yok canım onlar doğrudur... onboard ses kartının 6 çıkışı var ise ..ki araştırdım biraz anakartını var , mutlaka ayarlardadır senin sıkıntın... ses kartı ayarlarını ve ses kartı bağlantılarını dikkatlice tekrar gözden geçirmelisin yardımcı olabileceğim konu bu kadar .. seninle aynı ses kartına sahip bir arkadaş belki daha iyi yardımcı olur
quote:
Orjinalden alıntı: eAgLeMuRaT
kasanın arkasındaki girişleri renklerinden farklı olarak değiştirip denedim gene olmadı, acaba sub'ın arkasındaki renkli girişleride mi değiştirmemi istedin arkadaşım.
Yardımların için çok teşekkürler arkadaşım.
Dediklerini tekrar deniyecem, inşallah olur.
Tekrar saolasın.
hocam büyük iht. ses kartının ayarlarındandır
ayrıca denetim masası ses ayarlarındanda 5.1 secmeyi unutma bende cok ugrasmıstım onları ayarlayana kadar
BANA YARDIMCI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
SES KARTININ SİTESİNDEN DRİVER'I GÜNCELLEDİM VE ŞİMDİ CANAVAR GİBİ ÇALIŞIYO... TÜM SORUN BUYMUŞ MEĞER
PROBLEMİMİ ÇÖZDÜM SONUNDA
SAĞOLUNNNN.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme