Arkadaşlar sistem imzada yazıyor ama gene yazayım. Sistemde ilk 2 gün hiçbir sorun yoktu. Sonra bi sabah pc açtım ama ne açılma tam 28dk da açıldı. İşlem hızı çok yavaş bildiiginiz gibi değil. Çok geç tepki veriyor. Format attım belki Windows da sorun vardır diye tam 6 saatte formatı tamamladı. Sizce neden böyle oluyo olabilir. Lütfen yardım edin çok çaresizim.
kağıt üstünde yeten psular gtx480 ve gtx580 de hata veriyor önemli olan bu kartlar için tek rail amper değeri ama ilk suçlu hala hdd gibi duruyor sistemde şu an
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
kağıt üstünde yeten psular gtx480 ve gtx580 de hata veriyor önemli olan bu kartlar için tek rail amper değeri ama ilk suçlu hala hdd gibi duruyor sistemde şu an
eski hddyi baglayabilir miyim bu anakarta olabiliyorsa öyle deneyeyim.
ide hdd nizi bağlamazsınız yakınlarda bilgisayar sahibi komşunuz vardır mutlaka ve sata2 hdd sahibi cıkıcaktır rica edip denersiniz
quote:
ide hdd nizi bağlamazsınız yakınlarda bilgisayar sahibi komşunuz vardır mutlaka ve sata2 hdd sahibi cıkıcaktır rica edip denersiniz
bu kötü işte yakınlarda öyle biri yok eger gerçekten sorun hdd de olduguna emin olsam aldıgım yere götürecem ama emin değğilim işte
Arkadaşlara katılıyorum sorun büyük ihtimal hdd de birde hdd nin slotunu değiştirme imkanın varmı?Hdd ide ise jumper yada ide kablosundan olabilir.
quote:
sorun hdd deymiş. gidip değiştirdim problem kalmadı. yardım ettiginiz için teşekkür ederim...
banada ilk olarak hdd de sorun var gibi geldi. özellikle format ve açılmanın bu kadar uzun sürmesinin nedeni hdd den kaynaklanır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme