Şimdi Ara

Yeni aldığım laptop şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 20 gün önce hepsiburada da bir satıcıdan lenovo markalı bir laptop satın aldım ailem için. Korona karantina dönemleri girince bugüne kadar kutuda bekledi ürün açılımı yapılmadı. Bugün windows kurmak için açtım. İlk başta sanırım bataryadaki şarjı kullanarak açıldı daha sonrasında kapandı ürün , takıyorum adaptörü ama şarj ışığı yanmıyor ve bir tepki vermiyor. Diğer laptopta çalışan adaptör ü de takarak denedim yine şarj ışığı yanmıyor sanırım girişte bir problem var. Batarya gömülü olduğu için açmadım içini. Teknik servise göndereceğim , sorun ne olabilir sizce? Hangi belgeleri göndermeliyim teknik servise?

• diğer adaptör aynı özelliktemi

şarj ışığı olmayabilir bazılarında yok

servise gönderirken faturasının suretinide gönderin çünkü normalde garanti depodan çıktığı gün başlıyor bu tip ürünlerde

• Cihazı şarjda tuttunuz mu 20 dakika?

• @JackDaniels Diğer adaptör lenovo adaptörü giriş falan aynı özellikte ,şarj ışığı var yanında ama yanmıyor. Bi şarjda tutup deneyeceğim bakalım bence değişen bir şey olmayacak ama teşekkürler bilgiler için.

@Karanlık Ülke şuan bıraktım şarja bekliyorum herhangi bir tepki yok ama biraz kalsın daha sonrasında deneyeceğim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForgetMeForever -- 1 Aralık 2020; 15:58:6 >
  • ForgetMeForever F kullanıcısına yanıt

Up!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.