Vatandan almam gerekiyor, 300 TL indirimim olacak ve bunu cuma gününe kadar kullanmam lazım. xl2370 ile bu monitör arasında farklılık nedir ? acer in parlaklık olayı çok güzeldi monitörü yerinde gördüm. monitör çok önemli, en az 4-5 yıl kullanmam lazım. 600 tl bütçe var almısken iyi birşey olsun istiyorum oyunlarda görsel efektleri iyi sunması benim için önemli. tabiki boşa harcanacak para yok. bu fiyatlarda 600 TL (+100 veya -100 olabilir) önerilerinizi bekliyorum.
herkese çok teşekkürler yeni şeyler öğrenmek çok güzel.
xl2370 ile arasında bir fark yok gibi. Tek eksiği dvi bağlantısı yok. 2 adet hdmi ve vga bağlantısı var. Kutu içeriğinden vga ve hdmiden dviya dönüştüren acayip bir kablo çıkıyor. Monitör üzerinde hoparlör yok Diğer eksiği de yeni bir ürün ve yeterince incelemesi yok. BX2350 daha az güç çekiyormuş bunu da yeni farkettim
Aradaki farkları iki monitörü de yanyana bakıp karar verin isterdim ancak vatanda alınabilecek gibi duran monitörlerin en başında XL2370 geliyor
O parlak ekran olayına gelince. Eğer oda güneşli biryerdeyse film falan izlemeniz zor olur. Özellikle karanlık sahnelerde monitörde film yerine kendinizi izlersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Leone-510
xl2370 ile arasında bir fark yok gibi. Tek eksiği dvi bağlantısı yok. 2 adet hdmi ve vga bağlantısı var. Kutu içeriğinden vga ve hdmiden dviya dönüştüren acayip bir kablo çıkıyor. Monitör üzerinde hoparlör yok Diğer eksiği de yeni bir ürün ve yeterince incelemesi yok. BX2350 daha az güç çekiyormuş bunu da yeni farkettim
Aradaki farkları iki monitörü de yanyana bakıp karar verin isterdim ancak vatanda alınabilecek gibi duran monitörlerin en başında XL2370 geliyor
O parlak ekran olayına gelince. Eğer oda güneşli biryerdeyse film falan izlemeniz zor olur. Özellikle karanlık sahnelerde monitörde film yerine kendinizi izlersiniz
BX2350 vatanda yok sanırım :(
Ramptha Tarih 12 Ekim 2010; 9:58:00 550W PSU'nun sisteminize yeterli geleceğini düşünmüyorum. Öncelikle iyi oc olabilen işlemci ve ekran kartınız var. oc ile bu parçaların güç tüketimleri arttığı gibi kasanın soğutma ihtiyacı da artıyor. Bu meyanda yapacağınız ilave modifikasyonlar ile kasanızın max güç tüketimi de artacaktır. PSU kasanızın en uzun ömürlü bileşenlerinden birisidir. Yaklaşık 50000 ile 100000 saat arasında (ortalama 7 Sene) ömrü olan bu bileşeni alırken, ilerideki ve güncel sistemde yeterli gücü-performansı ve sessizliği sağlayacak bir model almanızı tavsiye ederim.
Ramleri DUAL KIT aramanız gereksiz olmuş. Ayrı ayrı da alsanız hiçbir farkı olmaz. Seri numaraları sıralıi iyi olur diye bir şey yok.
Diğer seçimler başarılı. Hayırlı olsun.
Umarım FEEL kasanız titreşimleri iyi sönümler..
Umarım FEEL kasanız titreşimleri iyi sönümler.. burasını anlamadım :( bir problem cıkarır mı arkadaşlar?