Şimdi Ara

Yeni aldığım sistem hdd görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    INTEL CORE I5 3570K SOKET 1155 3,4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI 

ANAKART
    MSI Z77A-G43 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667 Mhz O.C.

RAM
    2x4 8GB G SKILL RIPJAWS GDDR3 1600Mhz CL 9 1.5V DUAL KIT

EKRAN KARTI
    ASUS HD 7850 DIRECT CU GDRR5 2GB 256 BIT DX 11

SABIT DİSK
    3,5" 1 TB CAVIAR GREEN INTELLİPOWER SATA 3.0 64 CACH

KASA
    COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80 750W MİDT ATX SİYAH KASA

DVD
    ASUS DRW 24X DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

FAN
    COOLER MASTER BC 120MM KIRMIZI LED FAN

Sistem bu arkadaslar, ilk defa toplama pc aldım monitörü bugün aldığım için yeni actım fakat sistem anakarti gördükten sonra siyah ekranda reboot device benzeri bı yazı çıkıyor, hard disk biosta gözüküyor henüz Windows kurulu değil, bu sebeple kuramadım, ne yapmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem kurulu olmadığı içindir, kurulumu kendiniz yapamıyorsanız bir bilgisayarcıya yaptırmanız lazım. Sistem güzel hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Sistem kurulu olmadığı içindir, kurulumu kendiniz yapamıyorsanız bir bilgisayarcıya yaptırmanız lazım. Sistem güzel hayırlı olsun.

Sagolun, söylemiş oldugum sebepten ötürü sistemi kuramıyorum maalesef

• Windows cdsi ile kurabilmeniz lazım, biostan "1st boot" olarak cdrom seçilmiş olsun, kurulumda sistem yeniden başladığında tekrar harddiski seçersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Windows cdsi ile kurabilmeniz lazım, biostan "1st boot" olarak cdrom seçilmiş olsun, kurulumda sistem yeniden başladığında tekrar harddiski seçersiniz.

Denedim fakat tekrar aynı ekranı alıyorum

• Hayırlı olsun öncelikle hdd bağlantısını kontrol edin,olmazsa diğer sata çıkışını deneyin yaga hdd kablosunu değiştirin.Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Hayırlı olsun öncelikle hdd bağlantısını kontrol edin,olmazsa diğer sata çıkışını deneyin yaga hdd kablosunu değiştirin.Kolay gelsin

Cevap için teşekkürler, kabloları ve çıkışları kontrol ettim bı fark olmadı, fakat acemi oldugum için çıkartıp diger girişlere takmadim, yanlış anlamadıysam anakarta baglanildigi yeri söylüyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gördüğüm kadarı ile 4tane sata2 2 tane sata3 portu var.Sata3 mavi renkli olan (gözüm pek seçmiyor) altında yazar,kasanın kapağı açıksa görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Gördüğüm kadarı ile 4tane sata2 2 tane sata3 portu var.Sata3 mavi renkli olan (gözüm pek seçmiyor) altında yazar,kasanın kapağı açıksa görebilirsiniz.

Actım kasayı, toplam 6 tane giriş var 2si beyaz sata 1 ve 2 digerleri siyah ve sata 6 ya kadar gidiyo, biraz önce sata 1 den 2 ye taktım sonuc değişmedi

• Tam olarak aldığım ekran bu

reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.