Şimdi Ara

Yeni aldığım wii ekranda siyah beyaz gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selamlar Arkadaşım yurt dışına gittiği için nintendo wii sini bana verdi Siyah Black edition Sanırım.

Öncelikle Televizyona takıyorum siyah beyaz gösteriyor bunun için ne yapabilirim??

Siyah beyaz olarak sadece bir oyun var onu açıyorum o da Nunchuck ile makinayı bağdaştırın gibi bişey diyor fakat kablo olarak bişey yok kaybolmuş Galiba Bunun için ne yapabilirim?

Ve son sorum soft mod u evde kendim de yapabilirim ama nasıl olur Aleti Bozarmıyım ??

• Siyah beyaz gostermesinin sebebi, Wii'nin NTSC (Amerika-Kanada) ve senin televizyonunun yalnizca PAL desteklemesinden kaynakli. Cozum olarak ya NTSC destekli bir TV alacaksin, ya da softmod ile NTSC TV'ni PAL'e donustureceksin. Tavsiyem NTSC destekli televizyon alip softmod da yaptirman, cunku NTSC Wii'de PAL oyunlari oynamak icin softmoda, NTSC oyunlari renkli olarak oynamak icin PAL destekli TV gerekiyor.
    Nunchuck konusuna gelirsek, o ekran geldigi zaman Nunchuck'i Wii Remote'a takacaksin o kadar.

edit: eger nunchuck yoksa satin alman gerekir.
    Softmodu kendin yapabilir misin bilmiyorum, ama "olumle" sonuclanabilir, riske girmemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 24 Ocak 2012; 2:36:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.