Şimdi Ara

yeni aldığımız aracımızın kaportasını kazımışlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar önceden sizle paylaşmıştım aracımızı çizdiler diye. Sizlerden yardım beklemiştim. Sizde allah razı olsun yardımcı olmaya çalıştınız. Aradan 1ay geçmeden biri yine kasıtlı olarak aracımı çizdi. Önceki çizik olayından 1 hafta sonra gerçekleşmiş bir olay.
    Saat 22:00 arkadaşlarımla yemekten dönüyorduk. Cumhuriyet Meydanında 1 er çay içelim dediler. Tamam 1 er bardak içer kalkarız dedik.
    ilçemizin Meydanına oturduk. saat:22:25 gibi (saati surdan biliyorum kız arkadaşım msj atmıştı) Neyse çaylarımızı içtik Saat 23:05 gibi kalktık.
    tam arabaya bineceğiz P*çin biri Sol arka kapının başından başlamış arka farların oraya kadar çizmiş kasıtlı çizmiş bilmem ne cocugu. Kamera kayıtlarına ulaştım. Altta paylaşmış olduğum belediyenin kamerası. Araçı ole bir yere park ettim ki etrafı kalabalık. ve farklı açılardan 4 adet kamera görüyor. 2tanesi mobese biri belediyeye ait çalışmıyor. Diğeri emliyete ait yaklaşık 150m ilerde ama kırınacalar hareket ediyor gibi kayıt var.
    Kameranın diğeri paylaşmış olduğum kayıttan farksız adamın yüzü belli olmuyor.

Küfür ettim diye şikayetçi olcak varsa şikayet etsin yorumun altına yazmasına gerek yok. Benim malıma kasdediyorlar ben küfür etmişim o bilmem ne cocuguna bulsam o meydanda yapacagımı biliyorum ben ona.

Arkadaşlar soruyorum size insanlığa sığarmı bu şerefsizin yaptığı ?
    (adamı hiç görmedim diebilirim düşmanımı geç biriyle itişip kakışmam en küçük bir sorunum yok biriyle) (arkadaşların kıskanmış vs diebilirisniz ama hepsi hayrlı olsun allah kaza bela göstermesin dedi. bnd rabbim size daha iyilerini nasip etsin dedim.

http://www.youtube.com/watch?v=q3AboAhrDdw

• Bende onu çizerdim birağğğder bizde öyle delikanlıyız"

Şaka bir yana, onu bulmaya çalışın. Yapan kimse, elinizi sürmeden kanıtla karakola değil SAVCILIĞA gidin. Mala kasıt var diyerekten şikayetçi olun. Maddi manevi tazminat açın. Manevinin sebebi olarakta, sinir krizine soktu diyin. Psikolojikmen dağıldım diyin. Alabildiğiniz kadar yüklü miktarda tazminat alın. İbret-i Alem olsun diyede herkese anlatın. Bu şerefsizler böyle yenilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isi gücü birakir zaman kaybetmden savciliga giderdim. Adamin rahatligina bak cizerkenki serefsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizeni tespit etmek için çözüm olabilir:

http://www.aliexpress.com/item/-/1957128926.html

ama simkartlı olduğu için pasaport kaydı ve 120 TL gibi vergi formalitesi var.
  • Hocam yanlış hatırlamıyorsam bilişim şube bu tür güvenlik kameralarının görüntü kalitesini yükseltip kimlik açıklaması yapılabiliyor,o .... iti daha rahat bulunur tabi cinayet falan olmadığı için uğraşırlar mı bilmem ama şansızı deneyin o adi cezasını mutalaka çeksin kimliği belli olunca elinizden geleni ardınıza koymayın maddi manevi ne kadar dava açılabiliyorsa hepsini açın bu insan kılıklık fesat ......lere bunu yapmak farz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 14 Eylül 2014; 22:10:53 >
  • Arkadaşım yanlış anlama ama bu gibi durumlarda insan biraz düşününce kimin yaptığını bulabiliyor. Yapmissindir demiyorum ama birinin maddi manevi canını yakmış olabilir misin?

• hocam geçmiş olsun bu olayın aynısını ben yaşadım küfür etmektede haklısın çünkü damdan düşenin halini damdan düşen anlar ben siteyi ayağa kaldırdım kafir küfür velled in biri çizmiş buldum ama canım çok yanmıştı 0 araç alıyorsun ve o halde görünce gözün bişey görmüyor haklısın geçmişolsun
  • araba sanki biraz ortalarda duruyor gibi görünüyor geçen aylarda böyle bu tarz amaçsız insanlar kaldırımlarda bina altlarında park etti diye gidip çizicem gidip göçerticem diye saçma sapan konular açıyordu kesin o tarz hastalıklı kişidir bunu yapan. araba orada duruyorsa duruyor sana ne be hastalıklı adam. yanından rahatlıkla geçmiş gitmiş yol desen yol değil kaldırım desen kaldırım değil muhitin kendisi gayri nizami adam kalkmış arabadan hınç alıyor bildiğin klasik ruh hastası.

• http://www.aliexpress.com/item/HK-POST-Ship-15cm-long-lens-Camera-1280X720P-4000MAH-Big-battery-Work-time-12-hours-with/1326465131.html

Bu da simkartsız ve uzun batarya ömrü vaad ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 14 Eylül 2014; 22:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Bende onu çizerdim birağğğder bizde öyle delikanlıyız"

Şaka bir yana, onu bulmaya çalışın. Yapan kimse, elinizi sürmeden kanıtla karakola değil SAVCILIĞA gidin. Mala kasıt var diyerekten şikayetçi olun. Maddi manevi tazminat açın. Manevinin sebebi olarakta, sinir krizine soktu diyin. Psikolojikmen dağıldım diyin. Alabildiğiniz kadar yüklü miktarda tazminat alın. İbret-i Alem olsun diyede herkese anlatın. Bu şerefsizler böyle yenilirler.

Hocam emliyetin yardımıyla bi kaç kamera kayıtlarına daha baktık. Ama görüntüler hep bu şekilde. Emliyete suç duyurusunda bulundum. Bu hafta içinde eğer bulunmazsa o bilmem naptığının coçuğunu. Gerekli tüm mercilere başvuracağım. İnanmaya bilirsiniz saat 3 kadar snirden ağladım erkek adam ağlarmı dersiniz. Ama aracı ben aldım geldim abime kendi aracına binmek nasip olmadan bendeylen boyle bir oaly oluyor Çok kötü içim acıdı. Allah var ne yengem ne abim nede ailem senin suçun yok sana bşy olmasın dedi. Ama gel gelelim insan çok üzülüyor.
    Merak etmeyin elimden geleni ardıma koymayacağım. İbrat-i alem olsun die ilçede adamı herkese anlatcam göstercem resmini. Yasal yollarla hakkımıda arayacağım.
    Rabbim kimseye böyle bi durumu yaşatmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Isi gücü birakir zaman kaybetmden savciliga giderdim. Adamin rahatligina bak cizerkenki serefsiz

Dediğiniz gibi yapıyorum ne kadar ihtimal varsa uğraşıyorum. O şerefsizi bulcam bil şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

Hocam yanlış hatırlamıyorsam bilişim şube bu tür güvenlik kameralarının görüntü kalitesini yükseltip kimlik açıklaması yapılabiliyor,o .... iti daha rahat bulunur tabi cinayet falan olmadığı için uğraşırlar mı bilmem ama şansızı deneyin o adi cezasını mutalaka çeksin kimliği belli olunca elinizden geleni ardınıza koymayın maddi manevi ne kadar dava açılabiliyorsa hepsini açın bu insan kılıklık fesat ......lere bunu yapmak farz..

Hocam o kadar uğraşacaklarını sanmıyorum. ben olayı araştırdıkça iş resmen büyüyor gibi. İlk önce Esnaf odasının kamerasına bakarken bir abi daha geldi benm aracı park ettiğim yerin 150m civarlarında onunda aracını çizmiş. Adam pek umursamadı abi gel şikayetçi ol bulsunlar belki aynı adamdır dedim ama ben uğraşamayacağım dedi. 2.si Aynı yol üzerinde farklı bir kameraları incelerken market sahibi benm gibi genç bir arkadaş 3 ay önce sıfır opel astra almış olay günü veya farklı bir gün onun aracıda çizilmiş. O nezmn olduğunu bilmiyor. Çocuk yapmış die düşünüyordu. Çiziğe bakınca çocuk işi deil resmen kasıtlı bir şekilde resmen boyayı kazımış. Dikkatimi çeken hep modelli ve yeni araçlar çizilmiş. Aynı adam olabileceğini düşünüyorum.
    akşamları boş kalınca hemn o civara gidip babamın aracını park ediyorum Belki tekrar gelir veya tahmin ettiğim eşgali görürüm diye. Ama adam yok

• Ya iyi boyaci. Dogru kodda boya ile hallolur bunlar. Istedigi kadar derin cizsin. Rutus boyasiyla hatikalar yaratan iyi ustalarimiz var bu ulkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

Arkadaşım yanlış anlama ama bu gibi durumlarda insan biraz düşününce kimin yaptığını bulabiliyor. Yapmissindir demiyorum ama birinin maddi manevi canını yakmış olabilir misin?

Estağfirullah hocam niye yanlış anlayayım sizn dediğiniz gibi adamı çıkartırım belki die o kadar çok izledim ki anlatamam. Birine maddi manevi bişey yapmadım ama acaba istemeyerek birini incittim kırdım tartıştım vs die de düşündüm Aklıma en küçük bişey gelmedi. Çünkü kimseyle trşmaya girmem tartişmayı geçin karşımdaki insanı kırmamak için elimden geleni yaparım. Zaten düzenli arkadaşlarım vardır onlarla takılırım. Onlar olabilirmi diye aklımın ucundan bile geçmedi. Kendileri bizden biri die düsündüler öle biri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

hocam geçmiş olsun bu olayın aynısını ben yaşadım küfür etmektede haklısın çünkü damdan düşenin halini damdan düşen anlar ben siteyi ayağa kaldırdım kafir küfür velled in biri çizmiş buldum ama canım çok yanmıştı 0 araç alıyorsun ve o halde görünce gözün bişey görmüyor haklısın geçmişolsun

SAğolun hocam. Aynen o an zaten insana gelenler geliyor o an bulsam o psikoloji ile kesin elimde kalırdı. Anlamadığım neden yaparlar. İnsanlar bi araba almak için yıllarını veriyor rıskından artırıyor araba alıyor yazık günah yaa adam o parayı birktircem diye neler çekiyor. Tabi şerefisizin umrundamı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

araba sanki biraz ortalarda duruyor gibi görünüyor geçen aylarda böyle bu tarz amaçsız insanlar kaldırımlarda bina altlarında park etti diye gidip çizicem gidip göçerticem diye saçma sapan konular açıyordu kesin o tarz hastalıklı kişidir bunu yapan. araba orada duruyorsa duruyor sana ne be hastalıklı adam. yanından rahatlıkla geçmiş gitmiş yol desen yol değil kaldırım desen kaldırım değil muhitin kendisi gayri nizami adam kalkmış arabadan hınç alıyor bildiğin klasik ruh hastası.

Hocam videonun geri kalan ileri ve geri kısmında aracın yola engeli yok. sol tarafında iki aracın geçeceği yer var ve geçiyor. Zaten o kısım çarşının yoğunluğundan dolayı park yeri. Ayrıca aracın sağ tarafında kaldırım var araç kaldırıma 30cm kadar geride duruyor. Geçememe sıkışma vs diye birşey olamaz. Bu ihtimaller olsa zaten polisler hatalı park etmişsin normal die bilirlerdi. Park ettiğim yer sorun teşkil ediyormu dediğimde her hangi bir soru teşkil etmiyor dediler.
    Yani dediğniz gibi hiç bir sıkıntı yok.
    Polisler İzlediklerinde bu bilmem ne çocuğu buranın bilmem ne çocuğuna benzemiyor dedi.
    Bulursam ben tedavi edeceğim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Ya iyi boyaci. Dogru kodda boya ile hallolur bunlar. Istedigi kadar derin cizsin. Rutus boyasiyla hatikalar yaratan iyi ustalarimiz var bu ulkede.

hocam Rutuş işlemini yaptırdık boya koduna göre gelen tüm malzemleri sırasına göre ince bi işçilikle yapıldı.
    Fakat olmuyor boyacılarda söyledi illaki boya yapılması gerekliymiş oda satarken çok büyük sorun olcak boya makinasında sol arka kapı ve çamurluk boyalı geçeçek. Buda araç fiyarı için büyük kayıp teşkil edecek.
    Birde sadece yapılması değil konu bunu yapan şerefisizler yaptıklarıyla kalmasın istiyorum. Bugün malıma yarın bana ve ailemede zarar verebilir.

Rutuştan önceki hali

Rutuştan sonraki hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNS15 -- 15 Eylül 2014; 1:22:15 >

• Araba alacaz ve tür şeyleri gördükçe türlü türlü şeyler kafamdan geçiyor. 91 model aracı bile yeni boyalıyken çiziyoardı burda.

Geçmiş olsun hem bulanın da yüzünü boydan boya çizmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 15 Eylül 2014; 1:45:07 >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Hocam aracın markasının bi önemi yok. Herker ne zorluklarla alıyor. Ki çok basit alıyor olabilir. Ama kimi ne zorluklar çekiyor. Rıskından artıranıp alıyor herkes. Araç 1bin tl dahi olsa adam onu alcam die kim bilir kaç ay para biriktir kim bilir neyinden kısdıda alabildi. Yazık günah ya Sen çalış didin elin ağız kokusunu çek para biriktir. Şerefisizn biri bilmem ne çocuğu gelsin çizisn zarar versin arabana. İnsan arabadanda soğuyor onca zaman biriktirdiği para içine oturup kalıyor.
  • SNS15 kullanıcısına yanıt
    Ben anlamıyorum zaten bu insanlar neden araba çizer, yav hadi yanlışlıkla zarar verirsin anladık da hiç olmadık yerde dur şu arabayı çizeyim demek nedir ya.
    Ben acayip sinir oluyorum millet bizim arabanın üstüne oturur mahalle maçı izlerdi, yeminle en sonunda kafam attı üstlerine su döktüm.
    Sürekli yaslanırlardı üzerine bişeylerini bırakırlardı. Çamurlu toplarının aracı çizdiği bile oldu. Günden güne artan kaporta çizikleri felan... Kıçı kırık bi araçtan ne istediler hiç anlamadım. Yeni araçlara bakıyorum maşallah deyip geçiyorum, aracın bir yerine bakıyorun sizinkinden daha beter şekilde çizmişler. Ben bile sövüyorum.

Siz emekten bahsediyorsunuz doğru tabi de adam daha kredisini bitirmeyle uğraşırken bir de mahalle itlerinden korumak için neler yapıyor.
    Bunlar yüzünden malın kölesi oluyoruz nerdeyse, bir çizik için bile moral bozuyoruz. Is üstündeyken yakalayacan arabanın camlarını onun kafasıyla patlatacan, ya da direkt öldür gitsin ya neye faydası olur ki zaten onun...

Pm olarak atmışım mesajı, uykusuzluk heralde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 15 Eylül 2014; 2:02:26 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.