Şimdi Ara

yeni aldığımız aracımızın kaportasını kazımışlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yapan insansa ben insanlıktan istifa ediyorum...
  • Kötü bi durum geçmiş olsun..http://nano-max.org/ bak istersen belki işine yarar
  • ben olsam resmini çekip boyatırım
  • SNS15 kullanıcısına yanıt
    sence kim yapmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

benden alayınıza tavsıye, pahalı ve cok deger verdıgnz bır aracınız varsa ve muhıtınız kotuyse daha ıyı bır yere tasının.

Kansız usutuk vıcdansız gebermelık gıbı sıfatlara sahıp kısıler genelde varos ve yakın yerlerde oluyor.

hocam manisada cadde üzerinde apartmanda oturuyorum burda bizim mercedesimizi çizdiler manisada anafartalar caddesi apartman en az 5 milyon tl değerinde
  • Ben sıfır araç aldım 2 ay sonra kırmızı ışıkta öküzün biri geldi arka çamurluk, arka kapı, arka aks, jant, amortisör....... ne varsa değişti. Beterin beteri var, geçmiş olsun, dert etmeyin bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

hem küfürbaz hem atarlı :) ya bi gidin öğle vakti adamın asabını bozmayın

Asabın bozulsa ne olacak, şikayet mi edeceksin yine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi download -- 22 Ağustos 2014; 15:40:19 >
  • Dragon45 D kullanıcısına yanıt
    elbette en lüks semtte bile başınıza böyle olaylar gelebilir.

ben olasılığı azaltmak adına bir öneride bulunuyorum.

varoş mahallesine bırakın aracı hergün başına birşey gelir.

lüks semtlerde ise 40 yılın başı.
  • geçmiş olsun.rutuş yaptırın oldukça gözden kaybolur. yok 4x4 lük olsun derseniz araba metalik boya değilse lokal boya yapılabilir.
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Davranışını kınıyorum ayıp etmişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

seni adam yerine koysam cevap çokta , o yüzden sadece şikayet ettim.

Adami kufretti diye sikayet ediyorsun kendin millete hakaret ediyorsun. Boyle sarayda büyümüş insan havalarina da hastayim. Aracin varsa umarim birgun kazirlar da sen de burada kufretmeden tepkini dile getirirsin

• Başına gelmeyen anlayamaz bunun nasıl birşey olduğunu...
    Bizim araç bir haftalıkken hem sağdan hem de soldan kapıları çizmişlerdi...
    Allah biliyor...O sıra çizerken görmüş olsaydım şimdi içeride olduğum için bu mesajı yazamıyor olurdum...
    O derece sinirlenmiştim görünce...
  • Bunlar aciz insanlar ellerinden bundan başkası gelmez sorunun varsa git adamla konuş cansız varlıktan ne istiyorsun

Küfür işine takılan şahısta madem kötü sözü sevmiyorsun niye ona buna ''seni adam yerine koymuyorum'' falan diye hakaret ediyorsun,yaptıklarınla yazdıkların uyuşmuyor bilesin...
  • Geçmiş olsun, bu kadar derin olmasa da benim aracıma da benzerini yaptılar. Önce pasta cila daha sonra ince çizik gidericiyle birkaç kez üzerinden geçtim büyük ölçüde geçti. Daha öncede aracın kaputun kıvrımına metal cisimle bastırıp yamultmuşlardı ve kaput alüminyum olduğundan düzeltilemedi kaldı öyle nazarlık olarak. Bu gibi olaylardan korunmak için aracı otoparka bırakmak gerek, başka türlü bu iki ayaklılardan koruma imkanı yok maalesef.

• Geçen yaz yazlığımın olduğu beldede çarşıya inmiştim. Dönüşte bir baktım ki Civic aracımın sağ tarafı arka fardan başlayıp ön kapıya kadar derinlemesine çizilmiş. Acaba biri bisikletle dengesini kaybedip mi çizdi diye düşündüm fakat kapı kolunun altının bile çizildiğini görünce özellikle çizildiğini anladım. AutoKing'e gittim ama çiziğin çok derin olduğunu ve boyamak dışında bir çare olmadığını söylediler. Hem arka çamurluk hem de arka kapıyı boyatsam kazalı diye düşünecekler diye o şekilde bıraktım.

Bu yaz da yine yazlığımızın önünde aracın sol arka kapısına + işareti yapmış birisi. Yine diğer taraftaki gibi çok derin ve özellikle yapılmış. Ne diyeyim Allah'a havale ediyorum. Ama tabi canlı canlı birini aracıma bir şey yaparken yakalarsam bütün çiziklerin acısını ondan çıkaracağım..

• Bizim evin önünde aracın 2 kere arka camını patlattılar baştan sona kadar cizdiler.
    Neler neler hocam, sonra yan tarafımızda arsamız vardı oraya bir garaj yaptırdık evin önünü kapattırdık.
    Şuan bir sıkıntı yok üstüne birde kamera taktırdık hadi bakalım yiyorsa yaptırsınlar.
    Artık ülke öyle biryer oldu ki eve kamera şart.
    Arabayada şart orası ayrı, araç güvende bende güvendeyim problem yok.
  • Geçmiş olsun hocam. Aynı olay benim aracın başına geldi. İyi bir ustaya götürüp rötuş + zımpara + polisaj işlemi yaptırarak bir nebze olsun çizikleri yok edebilirsiniz.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Millet sıyırmış, kıskançlıktan ne yapacağını bilmeyenler var. Keşke çizerken denk gelseydiniz ya da biri size haber verseydi. Belki aklınıza gelmiştir çevrede güvenlik kamerası var mı? Bizim otoparkta da buna benzer bir olay gerçekleşmiş ve yan apartmanın güvenlik kamerası sayesinde olay çözülmüştü.
    Arabayla aynı renk oje ile boyayabilirsiniz pek belli olmaz
    Çizik derin değilse pasta cila veya rötuş kalemi kurtarabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.