Bildirim
Yeni alınacak iPhone hakkında önemli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uygulamalarını satın aldığın Apple kimliğinle bilgisayarındaki İTunes'a giriş yap. Telefonu bilgisayara bağladığın zaman otomatik olarak uygulamaları eşzamanlıyor diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Denizuga
Şuan Siyah iphone 5 kullanıyorum kıramayacağım bir arkadaşıma satıp beyazını alacağım fakat içersinde bol miktarda uygulama var çoğu ücretli yeni iphone'a uygulamaları nasıl ne şekilde transfer edeceğim
iCloud hesabinizla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni iphonunda mevcut apple kimliğini kullanırsan satın aldığın uygulamaları yeniden ücret ödemeden indirirsin. İcould yedekleme yaparsan yeni iphonunu active ederken icouldan yedekden yükle dersin o zaman eski iphonunun içi aynen yeni iphonuna gelir aklına gelicek herşey yüklenir sanki iphone değiştirmemiş gibi olursun oyunda kaldığın yerden bile devam edersin.
Çok teşekkür ederim -
Orijinal olan uygulamaların ipa dosyalarını iTools ile yedekleyip yeni telefona direk yükleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuqollo -- 16 Temmuz 2013; 2:40:30 > -
o çok uğraştırıcı olur icloud a yedeklesin direk en kolayı -
quote:
Orijinalden alıntı: Denizuga
Çok teşekkür ederim
Dostum en kolayı iTunes yardımıyla satın alınanları pc ye aktarmak daha sonra indirmek zorunda kalmassin , suan nasıl yapıldığı aklımda değil ama zorlanirsan bakarım
Şuan telefon bilgisayara yedeklenmiş durumda tüm uygulamalar yeni telefonu taktığımda tüm uygulamalar yeni telefona geçermi icloud şartmı ? -
İcloud hesabına kaydet uygulamaları yeni telefon aldığında telefonu kurarken İcloud hesabım var dersin ordaki uygulamalar yeni telefonuna yüklenir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X