Şimdi Ara

Yeni Alınacak Sistem için Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar şöyle bir sistem alacağım ve 1-2 sorum olacak

CPU INTEL Core2 Duo E6600, 2.4 GHz, 64 Bit, 4MB L2 Cache, 1066MHz, 65 Nm, (Boxed) 444 YTL
    MB-GIGABYTE 965P-DQ6, Core2 Duo, i965P, 2xPCIex16, 1066MHz, DualDDR2-800,8XSes,GLan,SATAII,RAID 374 YTL
    VGA-MSI NX8800 GTS-T2D320E /SLI, 320 MB, PCIex16, GF8800GTS, DDR3, TV/Dual DVI Out, 320 Bit 621 YTL
    2 GB Dual KIT, (2x1GB) DDR2-800MHz, PC2 6400, CL 5, KINGSTON HYPERX (Boxed) 294 YTL
    HDD-SEAGATE, SERIAL ATA II, NCQ, 250 GB, 7200 Rpm, 16MB Cache, 300Mb/sn, ST3250624AS 132 YTL
    KASA FEEL HURRICANE MIO-733, (550W, 3Fan, USB, 1x12cm Fan, 1x25cm Fan, 1x8cm Fan, Audio), Siyah 151 YTL

sorum şu ;

kasadaki dahili psu bu sisteme yeterli olur mu overclock düşünmüyorum en son overclock yaptıgım sistem yandı :) pek bişey de yapmamıştım prescott 2.4 ü 2.8 e overclock etmiştim neyse kasanın içindeki 550W lık psu yeter li olur mu yoksa markalı bir psu mu alayım 500 Wattlık thermaltake in varmş sanırım

• Güç kaynaksız x kasa ve Enermax gibi kaliteli bir güç kaynağı tercih etmek en sağlıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 8 Haziran 2007; 14:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalarabaci

Güç kaynaksız x kasa ve Enermax gibi kaliteli bir güç kaynağı tercih etmek en sağlıklısı.
    2 milyar ı geçmemem lazım o yüzden psulu seçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimoname

2 milyar ı geçmemem lazım o yüzden psulu seçtim

Alıntıları Göster
    Peşin mi alacaksınız?
  • quote:

Peşin mi alacaksınız?

Alıntıları Göster
    evet büyük ihtimal
  • quote:

Güç kaynaksız x kasa ve Enermax gibi kaliteli bir güç kaynağı tercih etmek en sağlıklısı.
    nerden yaptıysan çok pahalı omuş. aynı özelliklerde bir tek aynı ram bulamadım onun yerine geil koydum fiyat böyle oldu. senin sistem kasa hariş 1865 YTL yapıyor

burdaki sistem

INTEL - E6600 C2D 324,19
    GIGABYTE - GA-965P-DQ6 326,24
    GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 178,82
    MSI - NX8800GTS-T2D320E-HD OC 443,63
    SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ 99,64

KDV dahil 1.619 YTL yapıyor.

Psu konusuna gelince en az bir 500w silverstone, enermax, fsp, be quiet gibi markalardan öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoGo

nerden yaptıysan çok pahalı omuş. aynı özelliklerde bir tek aynı ram bulamadım onun yerine geil koydum fiyat böyle oldu. senin sistem kasa hariş 1865 YTL yapıyor

burdaki sistem

INTEL - E6600 C2D 324,19
    GIGABYTE - GA-965P-DQ6 326,24
    GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 178,82
    MSI - NX8800GTS-T2D320E-HD OC 443,63
    SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ 99,64

KDV dahil 1.619 YTL yapıyor.

Psu konusuna gelince en az bir 500w silverstone, enermax, fsp, be quiet gibi markalardan öneririm.

Alıntıları Göster
    bogo sen nerden yaptın acaba ben eksenden yaptım gold dan yapacaktım ama orada istedigim gibi bir ekran kartı veya kasa yoktu

• quote:

bogo sen nerden yaptın acaba ben eksenden yaptım gold dan yapacaktım ama orada istedigim gibi bir ekran kartı veya kasa yoktu

Alıntıları Göster
    ben gigatekten yaptım. senin yaptığın gerçekten çok pahalı
  • quote:

ben gigatekten yaptım. senin yaptığın gerçekten çok pahalı

Alıntıları Göster
    o zman aynı parçaların en ucuzu nerdeyse ordan alıp sonra teknik servise götürüp monte mi ettirsem
  • quote:

o zman aynı parçaların en ucuzu nerdeyse ordan alıp sonra teknik servise götürüp monte mi ettirsem

Alıntıları Göster
    gigatekten al ama bazen monte etmiyorlar. tanıdığın varsa monte ettirebilirsin. teknik servise para verme bence
  • quote:

gigatekten al ama bazen monte etmiyorlar. tanıdığın varsa monte ettirebilirsin. teknik servise para verme bence

Alıntıları Göster
    gigatek ankarada benim bildigim istanbuldayım ben
  • quote:

Alıntıları Göster
    peşin düsünüyorsan
    http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşım nerede oturuyorsun.

Ona göre fiyat verelim.

Yani istambul daysan İnventus derim.

Düzenleme; İstambulda olduğunu söyldiğin mesaj yeni gelmiş.

Peşin alınacak ise inventus derim ve susarım.

Alabileceğin en iyi hizmet oradadır.

Gold u falan sakın düşünme pişman olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 9 Haziran 2007; 4:29:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım nerede oturuyorsun.

Ona göre fiyat verelim.

Yani istambul daysan İnventus derim.

Düzenleme; İstambulda olduğunu söyldiğin mesaj yeni gelmiş.

Peşin alınacak ise inventus derim ve susarım.

Alabileceğin en iyi hizmet oradadır.

Gold u falan sakın düşünme pişman olursun.

Alıntıları Göster
    ha evet istanbuldaysan inventustan alabilirsin. fiyatları birbirine çok yakın ve sağlam bir firma.
  • quote:

ha evet istanbuldaysan inventustan alabilirsin. fiyatları birbirine çok yakın ve sağlam bir firma.

Alıntıları Göster
    tamam o zaman inventusdan çıkartayım bir fiyat listesi adresini öğrenirip giderim hafta sonu. bir sorum daha olacak bu sisteme ekstra bir fan veya sogutucuya gerek duymam sanırım yanlış mıyım [ overclock düşünmüyorum ]
  • quote:

tamam o zaman inventusdan çıkartayım bir fiyat listesi adresini öğrenirip giderim hafta sonu. bir sorum daha olacak bu sisteme ekstra bir fan veya sogutucuya gerek duymam sanırım yanlış mıyım [ overclock düşünmüyorum ]

Alıntıları Göster
    e harika kadıköydeymiş sagolun arkadaşlar
  • quote:

e harika kadıköydeymiş sagolun arkadaşlar

Alıntıları Göster
    kasanın önünde ve arkasında fan olması hava sirkülasyonu bakımından faydalı olur. ayrıca iyi bir psu almanı öneririm
  • quote:

Alıntıları Göster
    @BoGo

Ne sağlamı ya.

Gördüğüm en sağlam firma demen gerekiyordu.

Arkadaşım inanılmaz bir hizmetleri var. Tavsiye ederim.

Anakart : 200$+KDV
    MSI P35 Platinum

İşlemci : 195$+KDV
    İntel E6420

Ram : 140$+KDV
    Geil 2*1GB DDR2-800 Ultra Serisi. (4-4-4-12)

HDD : 116$+KDV
    Samsung 160GB SataII(300) NCQ 2 Adet.

Diğerlerini de ekleyeceim şu an işim çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 9 Haziran 2007; 4:57:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

@BoGo

Ne sağlamı ya.

Gördüğüm en sağlam firma demen gerekiyordu.

Arkadaşım inanılmaz bir hizmetleri var. Tavsiye ederim.

Anakart : 200$+KDV
    MSI P35 Platinum

İşlemci : 195$+KDV
    İntel E6420

Ram : 140$+KDV
    Geil 2*1GB DDR2-800 Ultra Serisi. (4-4-4-12)

HDD : 116$+KDV
    Samsung 160GB SataII(300) NCQ 2 Adet.

Diğerlerini de ekleyeceim şu an işim çıktı.

Alıntıları Göster
    yalnız MSI 8800 gts satmıyorlar yada listeye eklenmemiş

bende zaten kasada ön arka ve yan kasa kapağında fan arıyorum o yüzden en başta yazdıgım kasayı seçmiştim olmadı parçaları tek tek alıp montajı yaptırtırırm. benim eski sistem socket 478 agp ddr oldugu için yeni sistemlerde ki pci ddr-2 ve lga 775 soketlerine takarken yanlışlık yapabilrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimoname -- 8 Haziran 2007; 15:43:13 >

• quote:

yalnız MSI 8800 gts satmıyorlar yada listeye eklenmemiş

bende zaten kasada ön arka ve yan kasa kapağında fan arıyorum o yüzden en başta yazdıgım kasayı seçmiştim olmadı parçaları tek tek alıp montajı yaptırtırırm. benim eski sistem socket 478 agp ddr oldugu için yeni sistemlerde ki pci ddr-2 ve lga 775 soketlerine takarken yanlışlık yapabilrim

Alıntıları Göster
    evet bir tek asus 8800gts var. ancak istersen getirebilirler sanıyorum. getiremezlerse bile başka yerden alırsın yine yardımcı olurlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.