Şimdi Ara

Yeni alınan dizüstü bilgisayarlarda w7'ye yükseltme hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi yeni dizüstü bilgisayar alık diyelim, Windows 7'ye ücretsiz geçiş de var.

Şu anda windows 7 yüklesek, aktivasyon olur mu? Yoksa 22 Ekimden sonra mı olur.

• Yukarı
  • Vista basic ve vista starter peogramlarının ücret farkı ödese bile geçiş hakkı yok...yeni kutu ürün satın alıp geçebiliyorsunuz...ASIL FİLM BURADA BÜYÜK İNDİRİM DİYE SATILMAYA ÇALIŞILAN BÜTÜN BİLGİSAYAR VE LAPTOPLAR BU PROGRAMLARA SAHİP OLANLAR... Yani yükseltme şansı yok... Fiyatı neyse .parasını ödeyip yeni program satın alırsan var.... Yeni bilgisayar alacak arkadaşlarıma saygılarımla ....İlanımdır...Dikkatle inceleyiniz.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 25 Eylül 2009; 21:48:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Vista basic ve vista starter peogramlarının ücret farkı ödese bile geçiş hakkı yok...yeni kutu ürün satın alıp geçebiliyorsunuz...ASIL FİLM BURADA BÜYÜK İNDİRİM DİYE SATILMAYA ÇALIŞILAN BÜTÜN BİLGİSAYAR VE LAPTOPLAR BU PROGRAMLARA SAHİP OLANLAR... Yani yükseltme şansı yok... Fiyatı neyse .parasını ödeyip yeni program satın alırsan var.... Yeni bilgisayar alacak arkadaşlarıma saygılarımla ....İlanımdır...Dikkatle inceleyiniz.....

dogru demis arkadasimiz.Ben bizim tanidiklara 2 adet yeni makine aldim direk vistadan 7'ye gecirmek istedim 30€ istedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.