Şimdi Ara

Yeni Alınmış ASUS F50SV-226DV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chandler B.

Bu arada, ASUS almakta tereddüt edenlere ASUS'a geçişimin nedenlerini anlatayım, belki faydalı olur

Beş yıldır (belki de daha fazla) TOSHIBA satellite kullandım. XP vardı içinde.
    En ufak bir sıkıntı çıkarmadı bana. Hatta yere bile düşürdüm, mermer taşın üstüne.
    "Eyvah..gitti !" dedim, ama yerden kaldırdığımda yine taş gibi çalışmakla beraber en ufak bir çizği bile yoktu.
    Ama artık ağırlaşmaya başlamıştı. En azından ekran kartı hala 512 idi.
    Medal of Honor ve Call of Duty hastası olduğumu da düşünürsek . Artık pil dayanma seviyesi bile düşmeye başlamıştı.

Gittim bir Asus m51 aldım. Gerçi onun ekran kartı da 512 idi ama çok memnundum.
    Tüm bu saydığım oyunların tüm versiyonlarını bitirdim.
    Derken oğlumun laptop'u bozuldu. M51'i ona verdim. Napiim diye kara kara düşünürken....
    Aslında akılmda DELL vardı. Ama Bursa'da oturduğum için sadece bir servis/çözüm ortağı/herneyse vardı ve ona bağlı kalacaktım.
    Ki hala İstanbul'da aradığım bir model var mı yok mu (stoklarda) diye bana dönecekler...bekliyorum

Bimeks'i gezerken, yukarıda bahsedilen aynı kampanyadan ben de ASUS F50 aldım SV.
    Ve çooook memnunum.
    M51 den oldukça hızlı. Ama parmak izi okuma yok mesela.

Bu arada, füme renk hakim olduğu için, o "piano black" ler gibi parmak izi falan da kalmıyor.

Boşuna 2008 yılında, 3056 tane ödül kazanmamış

1.817,90'a mal oldu bana. 1/7/09 kuru ile.

Valla..kaçırmayın derim

ekranda bi sorun yasıomsn peki bende de F50 sv var ekranda pembe kırmızı bsyler gecıp duruo ekranı oynatnca duzelıo sora yıne baslıo

• Vatan dan aldım ekran da ilk açılışta ve bazen windows ta olmak üzere parazit yapıyor bu hafta aynen servise yollayacağım daha 1 aylık cihaz. Genel performansından memnunum. Tek midemi bulandıran ekrandaki bu arıza oldu, büyük ihtimalle ekran filminden kaynaklı.
  • paucan35 ve Agent_WD40 adlı arkadaşlarınki gibi benim makinanın da ekranı bazen 3-4 hat boyunca karıncalanıyo gibi oluyor ve ekranı kayıyor..ekranı biraz oynatınca düzeliyor...
  • Merhaba arkadaşlar ;

Daha önce ASUS F50SV için dahili hapörler sorunundan bahsetmiştim. Hapörlerden vazgeçtim artık, kulaklıklara alıştım. Fakat şimdi yeni bir sorunum var. Ben dizüstü olmasına rağmen makinayı masa üstünden hiç kaldırmıyorum, taşımıyorum. AC şehir şebekesi ile pili aynı anda kullanıyorum. Yani pili çıkarmıyorum hiç. Buna rağmen meret kendi kendine bozuluyor.

Daha iki gün önce AC şehir şebekesi ile %100 dolu olan pil makina üzerinde bulunan şarj oluyor göstergesi yeşil yanarken "Tam dolu dolmuyor" manasında bugün hala pil düzeyi 100% olmasına rağmen şarj oluyor demeye başladı ve şerj gösterge ledide kırmızı yanmaya başladı. Görev çubuğunda bulunan pil simgesinde "%100 kullanılabilinir, prize takılı, şarj oluyor" ifadesi var. Dediğim gibi bir kaç gün önce sadece "%100 kullanılabilinir, prize takılı, dolmuyor" ifadesi vardı.

Anlamıyorum acaba AC şehir şebekesi pil şarjını %100 olmasına rağmen kesmiyor mu ? Yoksa kesiyorda Vista32 bir işletim sistemi mi bana yamuk yapıyor. Öyle olsa led neden kırmızı yansın ?

Bu konuda fikri, yorumu ve düşüncesi olanların yardımını rica ediyorum.

• aynısı benim başıma geldi bendede Asus F50SV 266 var devamlı şehir şebekesinde kaldı bataryada üstündeydi sonuçta şarjlı olduğundan bataryayı kuşşanmaz sebekeden kullanır diye düşünüyordum yazdığınızın aynısını bende yaşadım ve sonuçta batarya tükendi arızalandı ne şarj oluyor nede çalışıyor bu durumda batarya yı çıkararak kullanmak en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.