Şimdi Ara

Yeni Alınmış ASUS F50SV-226DV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun bimeks kampanyasından ASUS F50SV-226DV aldım
    vista yüklü ben bugune kadar hep xp kullandığım için biraz yabancıyım

şimdi benim bu bilgisayara ilk olarak ne yapmam gerekiyor
    (yedekleme olarak ve kurulum olarak)
    serviste ilk kurulumunu yaptılar aslında
    ama bir yerlerde ghost tarzı bir yedekleme yapıldığından bahsediyordu
    yapmaya gerek var mı
    ayrıca c sürücüsünün içinde yedekleme ile illgili bir bölüm falan mı var tam anlayamadım
    yardımcı olursanız sevinirim

• hayılı olsun güzel cihaz almışsın...

kutu içeriğini çıkan cdleri bizimle paylaşırsan iyi olur.

yedeklemeden bahsediyorsun sanırım, C de kendine geriyükleme yeri ayırmıştır sisteme bişey olduğu zaman geri yükleyerek ilk aldığınki gibi olur yeniden..

istersen harici hdd den varsa orayada sistemini yedekleye bilirsin kurulu bir program vardır onu kullabilirsin tabii gerekli görüyorsan.
    Recovery programı falan vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: r22

hayılı olsun güzel cihaz almışsın...

kutu içeriğini çıkan cdleri bizimle paylaşırsan iyi olur.

yedeklemeden bahsediyorsun sanırım, C de kendine geriyükleme yeri ayırmıştır sisteme bişey olduğu zaman geri yükleyerek ilk aldığınki gibi olur yeniden..

istersen harici hdd den varsa orayada sistemini yedekleye bilirsin kurulu bir program vardır onu kullabilirsin tabii gerekli görüyorsan.
    Recovery programı falan vardır..
    teşekkür ederim

cd lerini tam olarak inceleyemedim
    kutu içinden orj çantası kablolu mouse çıkıyor

bu yedeklemeyi yapmak mecburimi
    harici hdd ye nasıl yapacağız
    bunu için hangi programı kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jyhun

teşekkür ederim

cd lerini tam olarak inceleyemedim
    kutu içinden orj çantası kablolu mouse çıkıyor

bu yedeklemeyi yapmak mecburimi
    harici hdd ye nasıl yapacağız
    bunu için hangi programı kullanacağım

Alıntıları Göster
    kardeş bende dün aldım aynı laptopu bimeksten adam hepsini yapıo zaten ordaki ben eve geldiğimde zaten 3 tane cd var hiçbirini yüklemedim hiçbişi de olmuyo yüklemeyebilirsin istersen yükleyebilirsin bide ilk 3 şarjı iyi yap pilin için ful doldurup ful boşalt ve 10-11 saat fln kalsın ilk 3 şarj için diorum benimki şuan 1.30 saat fln gidio şarjı bakalım bunları yapıorum sonunda ne kadar gitcek inş 2 saat fln olur asus almakla iyi seçim yapmışsın
    zaten ordaki adam programlar yükledi f9 a basınca format atıo benimki zaten bide yanında norrton anti-cirüs aldım o yüzden virüs fln gelmeyeceği için format atmayada gerek yok xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 28 Haziran 2009; 16:42:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    denixex dostum bende şu an bilgisayarı kullanıyorum
    daha sonra bir sorun yaşamamak için yedekleme yapmak lazım mı diye düşünüyordum
    hani birde rahat duramayız xp falan kurmak isteriz sonra sıkıntı yaşamayalım demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jyhun

denixex dostum bende şu an bilgisayarı kullanıyorum
    daha sonra bir sorun yaşamamak için yedekleme yapmak lazım mı diye düşünüyordum
    hani birde rahat duramayız xp falan kurmak isteriz sonra sıkıntı yaşamayalım demiştim

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun. bende almak istiyorum fakat hiç cesaretim yok.az para değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp007

hayırlı olsun. bende almak istiyorum fakat hiç cesaretim yok.az para değil.

Alıntıları Göster
    Arklar bende klavyenin altındaki siyah şeritte bir çatlak var göze batmıyor ama, alalı daha 1 hafta bile olmadı .
    Ne yapayım ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: nafter

Arklar bende klavyenin altındaki siyah şeritte bir çatlak var göze batmıyor ama, alalı daha 1 hafta bile olmadı .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun,bu yeni makinlerde küçük bi bölüm yedeklemeye ayrılmıştır bilgisayarınız açılırken F9(genellikle) a basarsanız recover menusü gelir ordan yedekleyebilirsiniz,eleman bu bölüm görünmedigi için mi ghost dedi yoksa ghost programını mı kastetti tam anlamadım ama mesele degil..antivirüs tam çözüm degil tabi ki olur ya bunun mavi ekranı var kullanıcı kaynaklı açılmaması var ms bu =)
    kendi geri yüklemesi var ama ben profesyonel bi iş yapayım derseniz acronis true image home v11(setup ı 130mb) tavsiye ederim
    gayet anlaşır bi arayüz ile istediginiz harddiski ve/veya bölümlerini bir imaj olarak alıyor istediginiz yere,daha çok özelligi var ama ben ugraşmadım,neyse bu imajdan istediginiz zaman istedginiz şekilde(pc açıkken ya da açılamayacak durumda da daha önce programın sihirbazıyla yaptıgınız bootcd sinden) recovery yapabilirsiniz..aynı o zmnki haline döner makineniz benim tavsiyem şimdi makineniz en temiz haldeyken stabil sürücülerle çalışırken oyun-program vs dolmadan,gerekli olanları(office,c++,explorer,güncellemeler vs) yükleyip makineyi yeniden başlattıktan sonra güzel bi imajınızı alın..
    ben sistemin bulundugu c yi(30gb) imajladım 15gb fln tuttu..

• quote:

Orjinalden alıntı: nafter

ist. servisi son çareniz olsun derim,eger çok göze batmıyor ve önemsizse görmezden gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orjinalden alıntı: nafter

ist. servisi son çareniz olsun derim,eger çok göze batmıyor ve önemsizse görmezden gel
    ha bir de makineyi yeni aldınız ilk günki stabilligi ve ataklıgı sürsün istiyosunuz o zmn şu programları belli periyotlarda çalıştırırsanız faydasını görürsünüz
    PerfectDisk 2oo8
    TuneUp Utilities 2008
    CCleaner
    2oo8lerin yeni versionları da mevcut..

• quote:

ha bir de makineyi yeni aldınız ilk günki stabilligi ve ataklıgı sürsün istiyosunuz o zmn şu programları belli periyotlarda çalıştırırsanız faydasını görürsünüz
    PerfectDisk 2oo8
    TuneUp Utilities 2008
    CCleaner
    2oo8lerin yeni versionları da mevcut..

Alıntıları Göster
    @denixex

quote:

beyler bu asus f50sv-226dv için fun açalımmı ne dersiniz ?

Tabii ki açalım..ben varım

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler B.

@denixex

quote:

beyler bu asus f50sv-226dv için fun açalımmı ne dersiniz ?

Tabii ki açalım..ben varım

Alıntıları Göster
    Bu arada, ASUS almakta tereddüt edenlere ASUS'a geçişimin nedenlerini anlatayım, belki faydalı olur

Beş yıldır (belki de daha fazla) TOSHIBA satellite kullandım. XP vardı içinde.
    En ufak bir sıkıntı çıkarmadı bana. Hatta yere bile düşürdüm, mermer taşın üstüne.
    "Eyvah..gitti !" dedim, ama yerden kaldırdığımda yine taş gibi çalışmakla beraber en ufak bir çizği bile yoktu.
    Ama artık ağırlaşmaya başlamıştı. En azından ekran kartı hala 512 idi.
    Medal of Honor ve Call of Duty hastası olduğumu da düşünürsek . Artık pil dayanma seviyesi bile düşmeye başlamıştı.

Gittim bir Asus m51 aldım. Gerçi onun ekran kartı da 512 idi ama çok memnundum.
    Tüm bu saydığım oyunların tüm versiyonlarını bitirdim.
    Derken oğlumun laptop'u bozuldu. M51'i ona verdim. Napiim diye kara kara düşünürken....
    Aslında akılmda DELL vardı. Ama Bursa'da oturduğum için sadece bir servis/çözüm ortağı/herneyse vardı ve ona bağlı kalacaktım.
    Ki hala İstanbul'da aradığım bir model var mı yok mu (stoklarda) diye bana dönecekler...bekliyorum

Bimeks'i gezerken, yukarıda bahsedilen aynı kampanyadan ben de ASUS F50 aldım SV.
    Ve çooook memnunum.
    M51 den oldukça hızlı. Ama parmak izi okuma yok mesela.

Bu arada, füme renk hakim olduğu için, o "piano black" ler gibi parmak izi falan da kalmıyor.

Boşuna 2008 yılında, 3056 tane ödül kazanmamış

1.817,90'a mal oldu bana. 1/7/09 kuru ile.

Valla..kaçırmayın derim

• quote:

Bu arada, ASUS almakta tereddüt edenlere ASUS'a geçişimin nedenlerini anlatayım, belki faydalı olur

Beş yıldır (belki de daha fazla) TOSHIBA satellite kullandım. XP vardı içinde.
    En ufak bir sıkıntı çıkarmadı bana. Hatta yere bile düşürdüm, mermer taşın üstüne.
    "Eyvah..gitti !" dedim, ama yerden kaldırdığımda yine taş gibi çalışmakla beraber en ufak bir çizği bile yoktu.
    Ama artık ağırlaşmaya başlamıştı. En azından ekran kartı hala 512 idi.
    Medal of Honor ve Call of Duty hastası olduğumu da düşünürsek . Artık pil dayanma seviyesi bile düşmeye başlamıştı.

Gittim bir Asus m51 aldım. Gerçi onun ekran kartı da 512 idi ama çok memnundum.
    Tüm bu saydığım oyunların tüm versiyonlarını bitirdim.
    Derken oğlumun laptop'u bozuldu. M51'i ona verdim. Napiim diye kara kara düşünürken....
    Aslında akılmda DELL vardı. Ama Bursa'da oturduğum için sadece bir servis/çözüm ortağı/herneyse vardı ve ona bağlı kalacaktım.
    Ki hala İstanbul'da aradığım bir model var mı yok mu (stoklarda) diye bana dönecekler...bekliyorum

Bimeks'i gezerken, yukarıda bahsedilen aynı kampanyadan ben de ASUS F50 aldım SV.
    Ve çooook memnunum.
    M51 den oldukça hızlı. Ama parmak izi okuma yok mesela.

Bu arada, füme renk hakim olduğu için, o "piano black" ler gibi parmak izi falan da kalmıyor.

Boşuna 2008 yılında, 3056 tane ödül kazanmamış

1.817,90'a mal oldu bana. 1/7/09 kuru ile.

Valla..kaçırmayın derim

Alıntıları Göster
    Niye dondu bu topik yaw !?

Ya kimse almadı, ya da gidip aldılar ver herkes çok memnun, anlatacak şeyleri yok Öyle mi ?

Üçüncü bir olasılık ta, kapağında ışık yanan bazı "göz boyamalara" kandılar, şimdi laptoplarını
    portable kamp ocağı olarak falan kullanıyolar ?!?

• quote:

Niye dondu bu topik yaw !?

Ya kimse almadı, ya da gidip aldılar ver herkes çok memnun, anlatacak şeyleri yok Öyle mi ?

Üçüncü bir olasılık ta, kapağında ışık yanan bazı "göz boyamalara" kandılar, şimdi laptoplarını
    portable kamp ocağı olarak falan kullanıyolar ?!?

Alıntıları Göster
    Olamazzz !!! Ben yanlış yerdeyim yaw !

Ya başlık yanlış yada ben !?! F50 & Bimeks + kampanya falan deyince hemen atlamışım

226 değil 266 benimki yaw ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler B. -- 18 Temmuz 2009; 16:02:48 >

• quote:

Olamazzz !!! Ben yanlış yerdeyim yaw !

Ya başlık yanlış yada ben !?! F50 & Bimeks + kampanya falan deyince hemen atlamışım

226 değil 266 benimki yaw ....

Alıntıları Göster
    bende bu makinadan aldım iki gün oldu fakat kablolu mause u ne yapsam çalıştıramıyorum ilk gün kullanmışdım fakat bu gün olmuyo ne yapmalıyım??

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenakkus

bende bu makinadan aldım iki gün oldu fakat kablolu mause u ne yapsam çalıştıramıyorum ilk gün kullanmışdım fakat bu gün olmuyo ne yapmalıyım??

Alıntıları Göster
    çıkarıp tak tekrar bazen oluyo öyle ama hala görmüyosa
  • quote:

çıkarıp tak tekrar bazen oluyo öyle ama hala görmüyosa

Alıntıları Göster
    hala görmüyo çok dnedim
  • quote:

hala görmüyo çok dnedim

Alıntıları Göster
    mausu her porta takıp denedin çalışmıyosa maustadır sorun ama diger bilgisayarda çalışıp sennkinde çalışmıyosa yazılımsal bi sorun vardır
    ne ki maus uyduruk bişe mi
  • quote:

mausu her porta takıp denedin çalışmıyosa maustadır sorun ama diger bilgisayarda çalışıp sennkinde çalışmıyosa yazılımsal bi sorun vardır
    ne ki maus uyduruk bişe mi

Alıntıları Göster
    asusun kendi mausu
  • quote:

asusun kendi mausu

Alıntıları Göster
    dedigim gb bi durum var mı peki başka bilgisayarlarda çalışıyo mu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.