kasa konusunda ise 2 kasa arasında kaldım : 1-)Corsair CC-9011011-750CX Carbide Series 400R Mid Tower Siyah . 2-)COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
ben böyle bir sistem yaptım sizinde görüşlerinizi rica ediyorum...
Ekran kartı HD 7950 yapılabilir mi diye düşündüm ama arada 200 TL gibi bir fark var. Bir de HD 7950 artık rahat bulunmuyor. Eğer bundan 100 TL gibi farkla HD 7950 alınabilirse işlemci bu fiyatı dengelemek için FX 8320 yapılabilir. Zaten o soğutucuyla FX 8320; FX 8350'yi geçip gider. Bellekler de çok pahalı hale gelmiş. Geçen sene sizin seçtiğiniz belleklerin 2133 MHz olanlarını 200 TL gibi bir fiyattan aldıydım. O zaman bu şekilde sistem iyi.
O iki kasadan Corsair 400R tavsiye ederim. HAF 912 yer yer bazı donanımları barındırmak bakımından sıkıntılı olabiliyor. Mesela sıvı soğutma radyatörleriyle sabıkalı. Corsair 400R daha fonksiyonel bir kasa.
bende akran kartının bu sisteme biraz düşük kaldığını biliyorum ama fiyatlar uçmuş durumda dolardan dolayı dediğiniz gibi amd fx bi alt modelini alabilirim soğutucuyla 8350 performansını yakalar die düşünüyorum , kasa konusuna gelirsek CORSAIR CC-9011011-WW-750CX banada daha iyi geldi power daha sessiz oluyormuş cool master hyper 912 e göre ama eskiden vatanda vardı şimdi baktımda yok gözüküyor netten almam gerekicek diğer parçaları vatan dan almayı düşünüyorum toplu bir şekilde.
Hd 7870 gayet iyi bir ekran kartı onu küçümsemek için söylemiyorum ama yeni bir sistem toplarken o ekran kartının biraz daha üzerine çıkabiliyorsanız çıkın derim.
Ekran Kartı alabiliyorsan 7870xt al geri kalan birleşenler gayet güzel
Hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme