mrh arkadaslar geçen pazar vatandan GIGABYTE 990FXA-UD3 aldım ilk montojda çalışmadığı için işlemciyi tekrar sökü takarken anakartın üzerindeki işlemci soketinin kızağı kırıldı ama nası kırıldığını ben bile anlamadım yani okadar dayanıksız olmaması lazımdı daha öncede kasa falan toplamışlığım var yada temizlik için soküp takmışlığım vardır işlemci ile fanı yani tecrubeli sayılırım
şimdi sorum alalı daha 1 hafta olmadı değiştirme şansım varmı yada garantiyemi yollarlar nası bir işlem yapmam lazım
birde suan sistem çalışıyor ama bf3de ara sıra oyundan atıyor
arkadaslar bir yardım edin vatan değiştirirmi yoksa garantilerde sürünürmüyüm yada elimde mi patladı kart
soketin kizagi derken neresi tam anlayamadim ama ben bunu kirdim cok dandikmis diye gidemezsin degistirmezler.garantiye de kullanici hatasi diye gondermeyebilirler ama yine de git biz bunu yeni aldik kalacaz mi boyle soket yerini degistirin gerekirse parasini vereyim filan de.462 pinden beri amd anakartlar geciyor elimden hic soket kizagi kirdim diyen gormedim neresi onu da anlayamadim gerci.
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
soketin kizagi derken neresi tam anlayamadim ama ben bunu kirdim cok dandikmis diye gidemezsin degistirmezler.garantiye de kullanici hatasi diye gondermeyebilirler ama yine de git biz bunu yeni aldik kalacaz mi boyle soket yerini degistirin gerekirse parasini vereyim filan de.462 pinden beri amd anakartlar geciyor elimden hic soket kizagi kirdim diyen gormedim neresi onu da anlayamadim gerci.
Galiba o işlemciyi oturttuktan sonra işlemci çıkmasın diye kolu kapatıyoruz ya onu kapatırken kolu kırmıştır ..
quote:
Orijinalden alıntı: EasyBell
quote:
Galiba o işlemciyi oturttuktan sonra işlemci çıkmasın diye kolu kapatıyoruz ya onu kapatırken kolu kırmıştır ..
benim de aklima o geldi ama ona kizak denmez ki cubuk sap.. vs demir hem o icat.o degil de o cubugu acinca ustte bir tabaka plastik bize dogru geliyor pinler aciliyor o tabaka mi acaba ona kizak dense anlarim.harbi zor oralardan bisiler kirmak.islemciyi yanlis oturtup cubugu kanirtsa olabilir yanliz.
tamam ilk önce mesajlarınız için tşk kırılan yeri şöyle anlatım üstteki o tabaka duruyor ama demir çubugu tutan yer kırıldı yani demir çubuk suan boşta hiç bir faydası yok mesela işlemciyi sokerken fanla birlikte çıkıyor
soyle olmus olabilir mi islemci termal macun yuzunden sogutucuya cok yapismisti sen sogutucuyu direkt yukari dogru cekince sogutucuyla birlikte islemci de geldi cubugu tutan yer de kirildi.boyle ise direkt kullanici hatasi bu diye geri cevirmezler.gidip konusmalisin boyle bir kaza oldu gerekirse parasini da verebilirim filan de en azindan servisinde tamir edilsin belki soketi yenileyebiliyorlardir.belki ucuz bir seydir 3-5 liranin hesabini yapmayabilirler musteriyi magdur etmemek adina ama bilemiyorum o soket komple degisiyor mu pahali mi dedigim gibi ilk defa duydum kirildigini.
quote:
soyle olmus olabilir mi islemci termal macun yuzunden sogutucuya cok yapismisti sen sogutucuyu direkt yukari dogru cekince sogutucuyla birlikte islemci de geldi cubugu tutan yer de kirildi.boyle ise direkt kullanici hatasi bu diye geri cevirmezler.gidip konusmalisin boyle bir kaza oldu gerekirse parasini da verebilirim filan de en azindan servisinde tamir edilsin belki soketi yenileyebiliyorlardir.belki ucuz bir seydir 3-5 liranin hesabini yapmayabilirler musteriyi magdur etmemek adina ama bilemiyorum o soket komple degisiyor mu pahali mi dedigim gibi ilk defa duydum kirildigini.
soket yerinde duruyor ama demir çubugun görünmeyen kısmını tutan yerden koptu 7 gün dolmadan bir görüşim en iyisi
bencede görüş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme