Şimdi Ara

Dell Laptoplarda Fan Sesi ( Bios Güncellemesi Kesin Çözüm )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar Bugün Başıma Gelen Olaydan Hemen Bahsetmek İstiyorum , Bugün Teknosadan

http://www.teknosa.com/urunler/125032483/dell-inspiron-5521-g31w41c-notebook ( Bu Dell Laptop'ı Aldım Ama Sitedeki Eski Fiyat Almak İsteyenler İçin Güncel Fİyatı 1450TL'dir )

Eve Geldim Kurdum Fakat , Daha Önce HP Dv6'da Fan Sesinden Çok Çekmiştim , Yeni Laptopda Fan Sesliydi Daha Sonra , Dell Müşteri Hizmetlerini Aradım ve Bahsettiğim Aldığım Ürünün A03 Bios Modeli Olduğunu ve A06 Modeli ile güncelleme Yapmamı Söylediler.Arkadaşlar Şu Şekilde Söyleyim İlk Aldığımda Yanımdaki Televizyonun Sesi Açıkken Fan Sesini Rahat Duyuyordum , Abartmadan Söylüyorum Odada Tek Laptop Çalışırken Dahi En Ufak Bir Ses Yok , Başta Para Boşuna Gitti Dedim Fakat Şuanda Çok Memnunum.Başında Bu Şekilde Sorunu Olan Varsa Hemen Güncelleme Yapınız , Umarım İşinize Yarar.

Driver Güncelleme :http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/drivershome/showproductselector

• kardeşim driver'ın adı nedir tıklayınca çıkmıyor benim ki 5520 sıkıntı olmaz heralde güncelleyince.
  • Arkadaslar ben bu urunu hepsiburadadan 1300 tl ye aldim. Arti 50 tl worldpuan ve 200 tl hediye cekiyle 1050 ye gelmis oldu. Bu arada fan sessiz ancak cd surucu sesli calisiyor gibi geldi bana. Cd surucu sesi icin de bios guncelleme faydali olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 12:25:50 >
  • benim bilgisayarda sıkıntı yoktu ama gene de güncelledim biosu çok kolaymış ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

kardeşim driver'ın adı nedir tıklayınca çıkmıyor benim ki 5520 sıkıntı olmaz heralde güncelleyince.

quote:

Orijinalden alıntı: ufuklarotesi

Arkadaslar ben bu urunu hepsiburadadan 1300 tl ye aldim. Arti 50 tl worldpuan ve 200 tl hediye cekiyle 1050 ye gelmis oldu. Bu arada fan sessiz ancak cd surucu sesli calisiyor gibi geldi bana. Cd surucu sesi icin de bios guncelleme faydali olur mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: hams

tüm dell laptoplarda yok , ben sadece 5521 de gördüm bunu

quote:

Orijinalden alıntı: dabbe4444

benim bilgisayarda sıkıntı yoktu ama gene de güncelledim biosu çok kolaymış ya :D

Arkadaşlar Verdiğim Linkten veya Google'a Dell Drivers Yazın İlk Siteye Girin , Otomatik Arama Var Oraya Tıklayın ilgisayara İndiryor ve Çalıştırınca Otomatik Olarak Driverları Buluyorsunuz , Tüm Dell Modelleri İçin Güncelleme A06 ( Bios Driver ) Geldi , Fan Sesi %100 Gitti Yük altındayken Bile Ses Duymuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.